Varm krydret drikkevarer, komfortable trøjer og sprød kølig mornings- denne vinter sæson handler om at træde ud i luksuriøse teksturer, dristige farver og hævdvundne silhuetter. Se ikke yderligere til din vinter stil guide til 2016/2017. Vi har fået dig dækket for alle de vigtige tendenser i denne kølige sæson.

Vinter Trends 2016/2017

Historisk set har mode forudsat en mulighed for kvinder at udtrykke deres personlige æstetik. I dagens verden af ​​uendelige muligheder, det er mere relevant end nogensinde. I år vinter stil omfavner at eksperimentere med forskellige personas, klassiske feminine tal og arketyper. Uanset om din flannel er en tilbagevenden til en enklere tid, eller du foretrækker at lounge i din bedste pelse, denne sæsons mode er sikker på at inspirere nye holdninger og perspektiver.

Meget stort trenchcoats – Kom opslugt i en stor, hyggelig skyttegrav til dit daglige go-to street look. Lettere neutrale såsom taupe, beige, creme og grå meleret er særligt populære.

Cord – Scenen er sat med snor jakker, veste og nederdele i marineblå, kamel, sennep, bordeaux og kaffe brun. Sort ledning bukser er den perfekte afgang fra din standard skinny jeans.

Skulder udskæringer – Vi elsker udskæringen tendens for sin uventede og legende sanselighed. Denne vinter sæson, prøve en række forskellige trøjer og kjoler med skulder og arm udskæringer, herunder læder og knap detaljer.

Velvet – Velvet tilføjer tidløs elegance til ethvert outfit. Vi elsker især fløjl i midnatsblå.

Militær Chic – Et moderne twist på olivengrøn og navy blå jakker har sjove detaljer som høje kraver, strukturerede skuldre, plastre, lynlåse og metalliske knapper.

80 Fashion – Denne stil handler om volumen, fed mønstre, lyse farver og off-the-skulder flæser. Channel din Hilary fra Fresh Prince med spidse fuchsia pumper og jakkesæt jakker med overdrevne kraver og revers.

Piget Former – læg, flæser, blonder, og gennemskinnelige overlejringer bugne. Denne tendens ser fænomenal i en lang plisseret silke nederdel, eller en ren og skær opdateret version af knap-up krave skjorte.

Applikationer og broderi – De tykke tekstiler af den kolde årstid er bare ting at bære tungere detaljer som applikationsbroderi og broderi, i romantiske hvirvlende blomster, pailletter og metalfarver.

Vinter Stil: Must-have Vinter Fashion Accessories

I løbet af de mørke dage af vinteren, kan du blive fristet til at smide på hvad vil få dig igennem en regnfuld dag. Fikse op dit look ved at tilføje disse varme og praktisk tilbehør. Vælg lyse, farverige stilarter for at tilføje en pop af farve og opgradere dit look i flash.

Overdimensionerede Tørklæde – En stor, blød tørklæde kan fordoble som et sjal eller en poncho, og en luksuriøs kashmir blanding kan være klædt op eller ned.

Over-the-Knee Boots – Absolut et af de hotteste tendenser i streetwear lige nu, nemlig for deres alsidighed. Prøv et par i skifergrå eller dyb terracotta løbet skinny jeans eller leggings.

Forskønnet Hair Slips – Chancerne er, du droppet din scrunchie aldre siden. Sleek hår bånd i dag funktionen fløjl, blomstermotiver, rhinstene, fjer og pailletter.

Læder – Tilbehør som industriel stil bælter, manchetter og chokers giver et shoutout til herretøj trend, og giver en klassisk kant til hvilken som helst dag eller nat mode.

Ankel støvletter – højhælede ankel støvletter med frynser, nitter, kæder og andre metalliske detaljer er glamourøse og afdæmpet cool.

Thigh-High Strømper – Lav strømper din nye koldt vejr bedste ven. Over leggings, strømpebukser, jeans eller bare ben, disse strikke sokker er charmerende og feminin.

Huer – Den Beanie er ikke længere forbeholdt Laid Back og punk stilarter. Disse overdimensionerede strikke huer er overalt, i mange forskellige nuancer og stilarter til at supplere ethvert outfit og holde dit hår klima-kontrollerede.

Vinter Outfit Ideer

På særligt kolde morgener, kan det være super svært at trække dig ud af sengen. Bekæmpe et tilfælde af blahs ved at behandle din vidunderlige selv. Dette kan være i form af en pære chokolade morgenmad muffin med honning smør … Eller en særlig sød outfit. Ser godt kan have en enorm fordel til dit humør, og give dig den strålende glød af tillid. Her er nogle af vores foretrukne stilarter at se og føle strålende.

Plisseret nederdel – en plisseret nederdel, lang eller kort, par godt med en trøje eller cardigan, og kan være klædt op eller ned med sneakers eller laklæder slynge-backs.

Classic Sweatshirt – Ros den komfortable bomuld crewneck for sin øjeblik af alsidighed i modeverdenen. Mange nye stilarter indarbejde blonder og læderdetaljer. Bær den med skinny jeans og over-the-knæ støvler.

Sweater og Miniskirt – en overdimensionerede strik sweater ser legende og komfortabel over en denim, læder eller snor miniskørtet. Tilføj farvede strømpebukser og højhælede støvler til dato nat eller drikkevarer med pigerne.

Night Out -Et let og afslappet udseende til middag og drikkevarer er en monteret mini kjole med tights, en moto jakke og et stort tørklæde eller sjal. Tilføj et par studded ankel booties.

ATHLEISURE – Tak godhed Vi kan komme væk med atletisk slid uden for gymnastiksalen. Flyde fra yoga klasse til brunch i crimson leggings, en slouchy sorte beanie, strømper, furry støvler og en blød grå sweater med skulder cut-outs.

Holiday Cocktail Party – En simpel fløjl Minidress i Burgundy eller Midnight Blue er sød og perfekt med mønstrede strømpebukser. Par det med en udsmykket kjole jakke.

Så i vinter, som du pakker twinkle lyser omkring en blå gran og spekulerer på, hvordan man bliver varm på din tur til arbejde eller nat for barhopping, hold vores ideer i tankerne. Ærligt, vi føler os som noget går, og det er ikke tid til at spille det sikkert. Hvad er din yndlings trend denne sæson og hvordan gør du det din?

Udvalgte foto: Julia Toivola træder ud i læder Moto bukser, Vinyl Statement Booties og en stor, blød grå trenchcoat. Dette udseende er varmt og alsidigt, toppet af en snedækket hvid beanie.

Frakke: Lab, Bukser: Tommy Hilfiger X Gigi, Hat: Cubus, Solbriller: Céline, Shirt: Lindez, Handsker: Zara, Sko: H & M

Katarzyna Tusk har skabt en stilfuld og sofistikeret vinter stil her, holde farver neutrale og subtile. Vi elsker kombinationen af ​​et chunky tørklæde med en faux pelsfrakke; Det gør det til det perfekte vinterudseende.
Tørklæde: acne, bukser: mango, frakke: mle colection, sko: Zara.

Leonie Sophie er klar til vinteren i enhver forstand i dette smukke outfit, parrer en creme faux fåreskind frakke med skinny black jeans og en bobble hat til den autentiske festlige touch. Vi elsker den kontrastende smarte af denne stil!
Frakke: Andrew Marc, Jeans: Mavi, Sweater: H & M, Sko: Shcutz.

Lydia Lise Millen er absolut essensen af ​​vinteren chik i dette smukke hvide outfit, der består af en faux pelsfrakke og en burberry tørklæde. Brug et frakke som dette med læder leggings og støvler for at tilføje en edgy side til udseendet!
Frakke / strik: Abercrombie, Bag: Givenchy, Sko: Gianvito Rossi, Tørklæde: Burberry

Paulien Riemis er sød og afslappet i dette stilfulde vinterudseende, der består af rullede denim jeans, en dobbelt breasted flåde overcoat og et par slående patent læder støvler. Tee: H & M, Cardigan / Støvler: Zara, Frakke: River Island, taske: Pinko.

Vi elsker Emma Hills vinter æstetik, som simpelthen skriger ‘klassisk elegance’! Par en sweater kjole med læder leggings, støvler, og et overdimensioneret tørklæde for at give dette se en tur!
Kjole: Kan lide at vide det.

En anden simpel vinterstil er demonstreret af Petra her, som har fjernet hende, ser tilbage til det grundlæggende, i en beige sweater, sorte jeans og en mørk overtræk til kontrast hvide sokker og sneakers. Vi elsker de kontrasterende farver i denne stil.
Sweater: H & M, Frakke: Alle hellige, Sneakers: Adidas.

Helena Glazer dræber det i denne søde vinter stil, der består af nødlidende denim jeans, en overdimensioneret kameljakke og spike hælede støvler til den perfekte edgy føler!
Frakke: Makage, Bodysuit: Kun hjerter, Denim: Levis, Bælte: Saint Laurent, Booties: Louboutin.

Zoé Alalouch har epitomized ‘Casual Sofistication’ se her, rockende et par nødlidende denim jeans og en kæreste stil Maxi Coat. Vi anbefaler at bære dette udseende med en overdimensioneret chunky tørklæde som zoe for den vinter føler! Gilet: American Vintage, Top: H & M, Scarf: American Vintage, Jeans: Rachel Mango, Sko: Jonak.

Sasha Simon holder det afslappet i denne smukke enkle vinter outfit, der består af skinny jeans, en klassisk kameljakke og et par over knæstøvlerne i en fløjlsagtig stil! Par dette kig med en læder taske til at stjæle Sasha’s vinter æstetik.
Mærker ikke angivet.

Du kan ikke gå galt med en beanie! En kendsgerning bevist af Jean Wang i denne søde vinter stil, der består af en tweed overcoat, båret med over knæstøvlerne og strømpebukser for et sødt sæsonbetalt udseende.
Frakke: Chicwish, hat: J besætning, støvler: Charles David.

Jenny Tsang holder det slank, afslappet og autentisk i denne smarte vinter stil bestående af mor jeans, en grå sweater og en tomboy stil maxi coat. Vi elsker den charmerende drengelige natur af dette udseende!
Frakke: Den femte etiket, TOP: Banan Republic, Jeans: Redone.

Erica Hoida klipper et klassisk vinterfarveskema her, i en Gorgeously Rich Plum overcoat og sorte læder leggings. Dette er en stil, der er ideel til hverdagens vintertøj, da det ikke kun er varmt, men det oser også glamour!
Jacke / Camisolet: Sezane, Vest: Style Stalker, Bukser: Helumt Lang, Sko: Sole Society.

Maria Vizuete har en af ​​denne vinters hotteste nye tendenser; faux pels vest! Denne sorte stykke tilføjer en helt ny dimension af glamour til Marias afslappet dagligdags stil, og vi elsker det!
Vest / Jeans: Topshop, top: Banana Republic, støvler: Sam Edelman, taske: Louis Vuitton.Sofya Benzakour holder det afslappet og slanke i overvejende monokrom tøj bestående af et par sorte jeans, en strikket trøje, og en grå blazer. Bær dette look med læder støvler til at fange Sofya street chic stil!
Vest: Reiko, Bukser: River Island, Bag: Monki.

Adriana Gastelum er en vinter vision i en mørk, sofistikeret tøj bestående af en langline opslidset top, sort Fortolkning, og et par sexet over knæet ruskindsstøvler. Bær dette look med et par nuancer til at stjæle denne stil!
Kjole: Topshop, Boots: Chinese Laundry, taske: Saint Laurent.

Intet skrig vinter chic mere end en faux pels! Emilie Tømmerberg ser en drøm i denne smukke kamel stykke, bæres med chunky sorte snørestøvler og strømpebukser til en kantet tage på et klassisk look!
Mærker ikke angivet.

Zoé Alalouch ser stjernernes i denne smukke vinter stil, bestående af sorte denim jeans, en lyseblå jakke og en overdimensioneret tørklæde for at klassisk jul føler. Bær dette look med læderstøvler at stjæle Zoe stil.
Vest: Vila, Top: Lola Mademoiselle D, Jeans: Paige, Boots: Windsor Smith.

Jess Ann Kirby er den ultimative billede af vinter glamour i dette tøj, som består af grå mergel leggings og en matchende top, en læder kryds ligpose, og en smuk frakke med en imiteret pels krave for at varme du tørster.
Mærker ikke angivet.

Federica L. lammer os i denne aldeles fængslende imiteret pels, bæres med en sød strik top og læder leggings for en forsimplet men glamourøs vinteren stil. Vi elsker den slående karakter af denne frakke; et absolut must-have i denne sæson.
Outfit: Chicwish.

Weronika Załazińska rocking denne dristige vinter stil, i en slående imiteret pels og et par læderbukser, som ser helt hardcore! Bær en ligne dette med en hvid skjorte og læderstøvler at stjæle Weronika s fantastisk vinter stil.
Coat / Shirt: NA-KD, Bukser: Zara, Boots: Stradivarius.

Katarzyna Tusk er rokkende en klassisk vinter stil her, i en tyk grå pels og en fantastisk chunky strik tørklæde til at matche. Bær et kig som denne med stramme jeans eller leggings og lår høje støvler for at få at sexet kant!
Leggings / Boots: Mango, pung: Zara, Farve: Answear.com.

Felicia Åkerström holder det nogenlunde afslappet i denne hyggelige vinter stil, der består af en hvid polo hals sweater, cowboybukser, og en sød sort overfrakke. Bær et kig som dette, når du ønsker at være komfortable, klassiske, og hold dem varme!
Coat: Lioness, Denim: Asos, Boots: Plt.

Kenza Zouiten holder det smart casual i denne smukke monokrom stil, der består af en stribet tee, shearling ruskind jakke, og et par enkle leggings. Bær dette look med et kryds ligpose at stjæle Kenza stil.
Jakke: Acne Studios, Tights: Ginatricot, Sweater: Make Way, taske: Chanel, Boots: Anine Bing.

En blonde undertrøje, lutter sorte strømpebukser og lag af smykker gør dette look cool og sensuel. Sorte over-the-knæ støvler og en pels er vigtige erklæring stykker til at indarbejde nogen vinter garderobe. Via Federica L.
Sweater, Nederdel & Jakke: Chicwish, shirt: Stradivarius, Boots: H & M, Halskæder: Lilys Creations, Maria Pascual, Ringe: Lilys Creations, Be Maad, Thomas Sabo, Watch: Klarf

Denne tidløse stil fremhæver rene linjer og rene farver, hvilket gør Lydia kig poleret og klassisk.
Mærker: Uspecificeret

Anine Bing vælger en tyk salt-og-peber plettet strik tørklæde og en lille rød taske til en pop af farve. Sorte skinny jeans med slidt igennem knæ er den go-to streetwear bukser i øjeblikket.
Tørklæde, jeans, støvler: Anine Bing, taske: Chanel

I dæmpede beige og taupe nuancer, Jessi Afshin ser dyrebar i en poset sweater over leggings, fremhævet af de solrige røde og cremet gule nuancer af hendes overdimensionerede tørklæde.
Shirt: Dreamers ved Debut, S

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *