Twitter Celebration Betingelser og betingelser

Intet køb kræves for at gå ind eller vinde. Et køb forbedrer ikke din mulighed for at vinde. plads hvor forbudt eller begrænset ved lov.

Indgang gennem Twitter kun såvel som Twitter -konto såvel som den krævede webforbindelse. Twitter -konto skal være på offentlige omgivelser for at være berettiget til at deltage. Denne konkurrencer er i ingen metode sponsoreret, godkendt eller administreret af eller forbundet med Twitter, Inc. (“Twitter”).

En mobil enhed/smartphone er ikke nødvendig for at deltage i disse konkurrencer, men hvis en mobil enhed/smartphone bruges til at deltage i disse konkurrencer, gælder Carrier’s fælles datahastigheder.

Fremme Beskrivelse: Â Ved at deltage i den 29.-2015 ‘Luvs Club’ (“Sweepstakes”), der tager placering i forbindelse med Twitter -adressen @rookiemoms (“site”), accepterer hver deltager ubetinget såvel som enig i at overholde Ud over at overholde disse officielle retningslinjer såvel som beslutningerne fra Procter & Gamble Co. (“Sponsor”), der findes på 1 P&G Plaza Cincinnati, OH 45202, som skal være endelig såvel som bindende i alle henseender. Administratoren er ansvarlig for indsamling, indsendelse eller behandling af indgange såvel som den generelle administration af giveaway. Deltagere burde udelukkende se på at sponsorere med enhver form for spørgsmål, kommentarer eller problemer, der er knyttet til konkurrencerne.

Støtteberettigelse: Â Åben for juridiske beboere i De Forenede Stater, der fysisk findes i USA eller District of Columbia, der er i den lovlige alder af flertal i deres jurisdiktion for hovedbolig, typisk mindst 18 år gammel, men 19 eller 21 i Nogle stater. Bevis for bopæl såvel som alder kan være påkrævet. Sponsor sammen med markedsføring såvel som forfremmelsesfirmaer inkluderet i denne konkurrence, herunder Sway Group LLC, webstedets administrator, Rookie Moms, Inc. (“Administrator”), ud over hver af deres moderselskaber, samt tilknyttede selskaber, såvel som alle deres respektive salgsrepræsentanter, medlemmer, officerer, direktører, arbejdstagere såvel som entreprenører (inklusive deltagende bloggere) (samlet “promoveringsenheder”) såvel som medlemmer af alle deres øjeblikkelige husholdninger (defineret som forælder , søskende, ægtefælle eller barn; hvad enten det er biologisk, adopteret, skridt eller svigerforældre) og/eller personer, der bor i nøjagtigt det samme hjem som sådanne personer, er ikke berettigede til at gå ind i konkurrencerne eller vinde en pris. Rummet i alle andre jurisdiktioner end det halvtreds USA eller District of Columbia, såvel som hvor de er forbudt ved lov. Alle føderale, statslige og/eller regionale love, retningslinjer såvel som politikker gælder.

Indgang: Â Intet køb kræves for at gå ind eller vinde. Et køb forbedrer ikke din mulighed for at vinde. Der vil være Twitter -fejring på webstedet (“Twitter -chatten”), der begynder kl. 9:00 10/29/2015 (“Indgangsperiode”). Sponsors ur skal være den officielle tidtager for konkurrencerne. For at deltage såvel som at gå ind på disse konkurrencer vil støtteberettigede deltagere kræve deres egen offentlige Twitter -konto (“konto”). Hvis du ikke allerede har en konto, skal du se www.twitter.com (“Twitter -webstedet”) for at producere en konto uden omkostninger. Enhver opdaget at bruge endnu en parts konto eller flere konti til at gå ind vil blive diskvalificeret. Ved at indsende din info såvel som at producere en konto, er du nødvendig for at acceptere Twitter -servicevilkårene såvel som fortrolighedsmeddelelse. Hvis du ikke er enig i Twitter’s servicevilkår såvel som privatlivets meddelelse, kan du ikke producere en konto eller deltage i disse konkurrencer. Når du har en konto, skal du i indgangsperioden: (i) være til stede under Twitter -chatten, (ii) deltage i Twitter -chat Under Twitter -chatten er det et “passende svar” (defineret nedenfor) på en Twitter -chat -bekymring offentliggjort af @rookiemoms, samt (iii) bruger hashtaggen, #LUVSClubParty i din “tweet”. Succesfuld gennemførelse af disse trin fra en kvalificeret deltager skal resultere i en “post”. Seks (6) vindere vælges tilfældigt fra de berettigede deltagere, der indsender en berettiget post i indgangsperioden. Derudover kan støtteberettigede deltagere overholde @rookiemoms på Twitter for at sikre, at administrator kan dirigere dig i tilfælde af Meddelelsesperioden er afsluttet). Der er ingen udgifter til at se udgivelsen eller efterlade en kommentar. Din tweet på webstedet tæller som en (1) post. Begræns en (1) post pr. Twitter -adresse under Twitter -chatten; Flere indgange på en enkelt dag accepteres ikke.

Legn dens skøn):

(1) skal skrives på engelsk
(2) bør ikke være meget mere end 140 tegn (en passende reaktion skal indeholdes inden for en “tweet”).
(4) Overtræder muligvis ikke den intellektuelle boligejendom eller andre rettigheder for en tredjepart.
(5) bør ikke omfatte nogen form for kommerciel, politisk, religiøs eller tredje festmarkedsføring eller messaging.
(6) bør være passende for generelle publikum såvel som ikke skal omfatte nogen form for overholdelse af indhold: (i) ærekrænkende ord eller udsagn, herunder ord eller tegn, der tænkes på stødende for individer i en bestemt race, etnicitet, køn, religion, seksuel positionering eller socioøkonomisk gruppe; (ii) enhver form for grimt eller seksuelt eksplicit suggestivt indhold; (iii) enhver form for materiale, der fremmer udnyttelse af alkohol, tobak, skydevåben/våben eller enhver form for voldelig, farlig eller skadelig opførsel, aktiviteter eller situationer; (iv) risici for enhver form for person, sted, virksomhed eller gruppe; (v) bande eller uanstændighed; (vi) enhver form for ting, der ville forskrække eller fornærme personer eller organisationer, der er forbundet med sponsor; (vii) Alt, der tilskynder, opmuntrer eller skildrer skadelig adfærd, stunts eller tricks eller vaner eller handlinger, der er utrygge, uretmæssigt eller umoralsk; (viii) uegnet (til kontekst) toilettet tale; eller (ix) alt, hvad der krænker føderale, specificerer eller regionale lovgivninger samt regulering.

I tilfælde af en konflikt med hensyn til vinderens identitet, vil en sådan mester blive betragtet som den person, hvis navn vises på Twitter-kontoen, der er forbundet med den ovennævnte Twitter-adresse på tidspunktet for indrejsen.

For funktioner af denne konkurrencer vil kun indgange, der er optaget af administrator med Twitter’s servere, blive overvejet. Bemærk: Administrator får muligvis ikke indgange fra Twitter -individer med “beskyttede” opdateringer (dvs. individuelt har indstillet kontoen for at sikre, at kun personer, som personen har autoriseret, kan se opdateringer) på grund af metoden Twitter driver sine tjenester.

Sponsor er ikke ansvarlig for nogen form for ændringer eller utilgængelighed af Twitter -tjenesten, der kan forstyrre konkurrencerne eller kapaciteten hos deltageren til rettidig indtastning, få meddelelser eller interagere med sponsor gennem Twitter, i hvilken situation sponsor, efter eget skøn kan afslutte eller Tilpas konkurrencerne. Det er potentiel vinders forpligtelse at indstille sin konto til at acceptere kontakter fra sponsor såvel som for rettidigt at inspicere hans/hendes konto for enhver form for sponsor direkte meddelelser.

Indlæg/”tweets”, der går tabt, sent, forkert dirigeret, ulæselig, ufuldstændig, ulæselig, beskadiget, ødelagt, forsinket, manipuleret med, uforståelig, smedet, lemlæst vil blive diskvalificeret. Alle indgange, der er produceret af et script, makro eller andre automatiserede/gentagne elektroniske, indebærer, vil blive diskvalificeret såvel som uberettigede for konkurrencerne.

Vindervalg: Â On eller ca. 10/29/2015, seks (6) potentielle vindere vælges i en tilfældig tegning af administrator blandt alle berettigede indgange, der blev gennem hele indgangsperioden. Den tilfældige tegning vil blive gennemført af administrator eller dens udpegede repræsentanter, hvis beslutninger er endelige. Chancerne for at vinde vil variere afhængigt af antallet af berettigede indgange. Webstedet vil motivere deltagere til at inkludere “@Reply” for enkelhed af sporing af poster. Champion vil blive underrettet af offentligt synlig tweet, inklusive Twitter -håndtagene til de potentielle vindere, inden for 48 timer efter den tilfældige tegning (“vinderanmeldelsen”). Prospektiv mester skal overholde anvisninger, der er specificeret af administrator i mestermeddelelsen inden for 48 timer efter datoen/tidsmesteren, sendes til køb for at bekræfte berettigelse samt tilbyde adresse, som prisen vil blive sendt, hvis der er verificeret berettigelse. Hvis prospektiv mester holder op med at arbejde for at svare på mestermeddelelsen som anført inden for den angivne tidsramme, eller hvis en mestermeddelelse returneres som uudleverbar, kan en sådan prospektiv mester blive diskvalificeret såvel som præmie fortabes. Sponsor påtager sig intet ansvar for nogen form for mestermeddelelse, der går tabt, opfanges eller ikke får af en potentiel mester af nogen form for grund. Efter sponsorens skøn kan en valgt mester blive diskvalificeret såvel som nødvendigt for at fortabe hans/hendes priser (r) såvel som en vekslende mester kan vælges i henhold til disse officielle retningslinjer blandt de opholdsberettigede indgange, hvis den valgte vinder: ( i) er utilgængelig som forklaret ovenfor, eller hvis mestermeddelelse eller præmie returneres som uudleverbar; (ii) falder eller kan ikke acceptere, få eller bruge prisen for nogen form for grund; eller (iii) holder op med at arbejde for at overholde disse officielle regler. Uopkrævede præmier tildeles muligvis ikke. Ingen substitution eller overførsel af en pris er tilladt undtagen af ​​sponsor.

Præmier såvel som omtrentlige detailværdi(“ARV”):
Tre (3) vindere får hver en (1) $ 50,00 Walmart -gavekort (ARV: $ 50,00).

To (2) vindere får hver en (1) $ 150,00 Walmart -gavekort (ARV: $ 150,00).

En (1) mester får et (1) $ 250,00 Walmart -gavekort (“ARV”: $ 250,00).

Præmieoplysninger: Â Kun en pris pr. Person såvel som pr. Hjem tildeles. Præmier kan ikke overføres, indløses for penge eller erstattes af vinderen. Sponsor forbeholder sig det bedste i sin eneste såvel som absolut skøn til at tildele en erstatningspris eller en del af prisen for en af ​​lige eller højere værdi, hvis en pris, der er forklaret i disse officielle retningslinjer, ikke er tilgængelig eller ikke kan tildeles, helt eller delvist, for enhver form for grund. ARV for prisen repræsenterer sponsors store trobestemmelse. Denne beslutning er endelig såvel som bindende såvel som ikke kan appelleres. Hvis den faktiske værdi af prisen viser sig at være mindre end den specificerede ARV, tildeles forskellen ikke kontant. Sponsor fremsætter ingen repræsentation eller garanti for udseendet, sikkerhed eller ydeevne for nogen form for tildelte præmie. Begrænsninger, betingelser såvel som begrænsninger kan gælde. Sponsor erstatter ikke nogen form for mistede eller stjålne præmievarer. Prisen tildeles kun og/eller leveres til adresser i USA. Præmier sendes inden for ca. 6-8 uger, der overholder verifikation af vindere. Alle føderale, specificerer og/eller regionale skatter, gebyrer samt tillægsgebyrer er den eneste forpligtelse for Priswinner. Manglende overholdelse af de officielle retningslinjer kan resultere i fortabelse af prisen, som identificeret i sponsors skøn.

Privatliv: Â Alle deltagere anerkender, at deres indgange er offentligt synlige på Twitter såvel som måske læses, indsamlet såvel som anvendt af andre. Som et resultat styres alt, hvad der er offentliggjort på Twitter, ikke af privatlivspolitikken for nogen form for forfremmelsesenheder. Hvis en deltager vælges som en vinder, kan specifikt for deres personligt bestemmende info videregives til tredje festligheder mindst efter behov ved lov, herunder uden begrænsning, navne såvel som postadresser på en vinderliste. Al personlig info, der tilbydes af en potentiel mester i erklæring af en pris, kan deles med såvel som mellem promoveringsenhederne, såvel som hver af promoveringsenhederne vil bruge sådan info i henhold til deres respektive uafhængige om internet -privatlivspolitikkerne.

Generelle betingelser såvel som ansvarsbegrænsning:
Ved at deltage i konkurrencerne accepterer hver deltager at være bundet af disse officielle retningslinjer såvel som sponsorens beslutninger, som er endelige såvel som bindende i alle aspekter såvel som ikke kan appelleres. Ved at indtaste og/eller acceptere en præmie accepterer hver deltager/vinder at sponsorens såvel som andre forfremmelsesenheders udnyttelse af hans/hendes navn, lighed og/eller “tweet”/post til reklame, marketing og/eller reklamefunktioner uden nogen Type begrænsning såvel som uden endnu mere varsel eller kompensation. Ved at komme ind, accepterer hver deltager at frigive, decharge, skadesløsgøre samt holde ufarlig sponsor, administrator, de andre forfremmelsesenheder samt hvert af deres respektive moderselskab Dette konkurrencer, såvel som hver af deres respektive medarbejdere, officerer, aktionærer, direktører, agenter såvel som agenter fra såvel som mod enhver form for krav, skader og/eller forpligtelser inklusive eller opstår som følge af: (i) sent, mistet, stjålet, forsinket, forkert dirigeret, lemlæstet, ufuldstændig, ulæselig, unøjagtig, forvirret eller uforståelig indsendelse eller meddelelser; (ii) E -mail, telefonsystem, faksimile, tekniske eller computerfejl, mistede forbindelser eller transmissioner, afbrydelser eller andre fejl af enhver form for art, hvad enten det Til, fejl, der kan ske i forbindelse med administrationen af ​​konkurrencerne, tekniske problemer med webstedet eller enhver form for andet tilknyttet websted, herunder dog ikke begrænset til nogen form for fejl, undladelse, afbrydelse, sletning, mangel på drift eller Transmission, kommunikationslinjesvigt, tyveri eller skade eller uautoriseret gevinst adgang til eller ændring af poster; (iii) datakorruption, tyveri, ødelæggelse, uautoriseret gevinst adgang til eller ændring af indgang eller andet materiale; (IV eller misbrug af enhver form for præmie fra at deltage i konkurrencerne eller enhver form for SW

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *