Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Denne udgivelse kan omfatte affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Så meget mere end en skinnende stribe af materiale, kan bæltet spille en sparringsfunktion i din garderobe. Det tilføjer farve, tekstur, samt rente for et ellers nemt ensemble. Det bedste bælte ligeledes cinches samt definerer din talje og tilføjer udseendet af kurver.

Som noget andet kommer bæltstendenser såvel som gå med årstiderne. Men hvad der fylder Instagram-foderet Denne sæson er en teknik lige fra landingsbanen – det ultra lange bælte. Vil du hoppe på denne ultra smigrende tendens? Her er hvordan.

4 måder at bære den lange bælt trend på

Lad os først tackle de grundlæggende spørgsmål. Hvad er det lange bælte mønster såvel som præcis, hvordan har du det? Mønsteret er lige hvad det lyder som: Iført et ekstra lange bælte i stedet for en, der passer til din talje størrelse. Styling et langt bælte er nemt. bare lad den ekstra lange ende hænge ned på din side. Det er et herretøj inspireret mønster, der tilføjer et nyt twist til dine mest grundlæggende bælte outfits. tjekket ud for at se hvordan.

Lange bælte + bukser

https://www.instagram.com/p/bf0o6ixfuu1/

Long Belts fungerer godt med de fleste typer bukser. Det mest trendy ser udseende udnytter af bogstaver ned ad bæltets lange side. Men du kan ligeledes gå let ind i det lange bælte dille med et traditionelt læderbælte. Eller gå Edgier med et sko bælte.

Long Belt + kjole

https://www.instagram.com/p/bfq7waxncpn/?tagged=Longbelt.

Når du har en kjole, placeres dit lange bælte over dine hofter i din naturlige talje. Fordi dette er det slankeste område af din torso, placerer bæltet der, der gør den største stilpåvirkning. Prøv et langt læderbælte til et avanceret udseende, der flader din figur.

Skinny bælter er et fantastisk valg til ét stykke kjoler, der ikke har nogen klar adskillelse mellem toppen såvel som bunden. På kjoler med cinched talje, prøv et bredt bælte, når du har krav til at dække det område, hvor toppen møder nederdelen.

Lang bælte + jakke

https://www.instagram.com/p/bevcw1vfj-a/?tagged=Longbelt

Bælte din jakke er en simpel metode til at definere din form under flere lag. Det kan ligeledes hjælpe med at bryde op en solid blok af farve. For at gøre dit bælte virkelig skiller sig ud, vælg et tekstureret eller mønstret bælte. D-ring stil klud bælter virker også godt for jakker, da de er fleksible såvel som kan hurtigt justeres for komfort (nødvendig på de dage, når du spiser et ekstra stykke pizza …).

Lang bælte + nederdel

https://www.instagram.com/p/b9abbaal0fm/

Som med kjoler forbedrer lange bælter udseendet af dine nederdele, mens du tilføjer en pop af farve eller tekstur til dit ensemble. Par et skinny bælte med et nederdel samt beskyttet det omkring 1 tommer under området, hvor den tucked-in top såvel som nederdelens talje mødes.

Eller for et meget mere feminint udseende, prøv et nederdel med et wrap bælte. Disse stilfulde bælter dækker meget mere overflade på maven, hvilket er perfekt til kvinder, der ønsker at få taljen, der virker mindre.

Stadig ikke sikker på, hvor du skal begynde med den lange bælte trend? Brug et neutralt bælte med et par af dine foretrukne kæreste jeans såvel som en behagelig top.

Hvis du kunne lide dette indlæg, kan du også lide disse:

Flashback Fashion: Præcis hvordan man bærer sequins
5 muldyr outfits du kan bære bedst nu

Venligst skal du forlade dette felt Emptage Budget Plan Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spammappe for at bekræfte dit abonnement.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *