Udfordringen: Forlad dit kvarter!

Der er kun så længe, ​​at en rookie -mor kan blive inde i en kølig vintersæson, før hun næsten mister sindet. Så på en nylig fredag ​​valgte jeg, at vi bare havde brug for at gøre det: gå ud såvel som gå. Jeg forstår, at det virker som en let opgave, men med den vintersæson, vi har haft i New York, var det selv bare at gå i vores samfund næsten umuligt. Jeg valgte, at dette var en ideel chance for at totale rookie mødre vanskeligheder #15, forlade dit kvarter! Vi kørte øst til Northport, en malerisk landsby nær vandet.

Min mor kom med til denne udfordring, men lad det forstå, at alt, hvad hun gjorde, var at spille fotografens funktion; Hun holdt ikke engang døre for mig!

Følg den rookie -mor!

Det vanskelige ved at tage et spædbarn et eller andet sted er alle spørgsmålene: Hvor skal man parkere? Hvor kan jeg ændre ham? Hvor er en varm butik at dukke ind i? Jeg lagde min ængstelse til side, bundtet ham sammen, såvel som vi gik. Weston kan lide at være udenfor for at sikre, at det hjalp meget; Han var glad for at se køretøjer såvel som at føle den fantastiske brise på hans ansigt.

Jeg begyndte over til legepladsen for at prøve et spædbarnsving ifølge udfordringen. På metoden der skete der noget fantastisk: Jeg tilfredsstillede endnu en rookie -mor! Hun bor i området, har en elskelig spædbarnskvinde et par måneder yngre end Weston, såvel som virkelig var åben såvel som flot. Det er nervepirrende tilfredsstillende andre nye mødre. Vi handlede historier i et par minutter om nøjagtigt, hvordan spædbørnene ikke sover, så godt som jeg sagde nøjagtigt, hvordan jeg gerne ville have hendes nummer såvel som måske vi kan tilfredsstille op engang. Hun var meget mere end glad for at skifte numre. Jeg var virkelig glad for mig selv såvel som Weston, der gav hende et enormt flirtende grin.

Det er en enorm verden, barn!

Desværre var legepladsen dækket af sne, så vi gik hen til bageriet. Jeg var lidt ængstelig for, at han ville miste sin fantastiske, da vi kom ind i det velsmagende lugtende bageri, men han blev betaget af lugterne, børnene, de lyse farver. Vi fik kaffe såvel som satte os ned; Han begyndte at stå lidt op, så jeg trak den flaske, jeg allerede havde produceret ham, såvel som roligt fodret ham.

Han afsluttede sin flaske såvel som hængt ud på skødet; Unge såvel som gamle kvinder vinkede mod ham fra omkring bageriet, da han smilede såvel som åbnede øjnene bredt over alt. En praktikant af mig såvel som hans mor kom over, såvel som vi endte med at chatte med dem i lang tid; Weston blev fascineret af min praktikant såvel som fortsat smilende såvel som at hoppe for ham. Jeg var virkelig glad for min dreng! Han endte med at blive en ægte person i den enorme verden. Da han begyndte at gnide øjnene, pakket vi det ind og gik hjem.

Jeg var i chok med nøjagtigt, hvor enkel hele turen var. Han var glad såvel som materiale fra begyndelse til slut. Og jeg gjorde alt på egen hånd. Klapvogn, blepose, is, sne, baby; Det var alt mig!

Denne rejse var helt en selvtillid booster så godt som jeg allerede er begejstret for vores næste enorme eventyr.

[Alle billeder taget af min mor, alle rettigheder forbeholdt]

Find meget mere spædbarnsaktiviteter med de 52 regelmæssige rookie -mors udfordringer.

Hvis du allerede deltager, skal du bruge hashtag #rookiemoms på Instagram eller Twitter, så vi kan bifalde hinanden på.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *