deler

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Dette indlæg kan omfatte affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Forlad den lille sorte blazer til vintersæsonen FETES og NYE, fordi der er et nyt kontor-slid vitalt i blandingen. Det er check blazer, og hver mode elsker har brug for en. I beige nuancer kontrolleres med røde og brune eller gråtoner gridlocked i sort, tilføjer denne friske tog på Menswear Trends et helt nyt skræddersyet udseende til din konventionelle billetpris.

Meget som den troværdige kameljakke er den kontrollerede blazer en ny neutral, der skal bæres med alle dine gamle favoritter. Det er en multi-tasker, sikkert. Slip det på, når pufferen føler sig for sporty, men grøften føles for poleret og forudsigelig. Brug det til at klæde din denim, afbalancere dine lårhøje støvler eller tilføje raffinement til selv dine mest flirtende kjoler og nederdele. Det er det optimale lag til dag-til-nat udseende, og det virker med udskrifter, patenter, og selvfølgelig også dine klogere stykker.

Endnu bedre, check blazers er nemme at finde på et betydeligt udvalg af prispunkter. Så lad os nedbryde nogle vigtige fordele af de øverste contenders.

Top Picks: Check Blazers

Med alle trimmings

Gratis People Velvet Trim Plaid Blazer, $ 168, Macy’s

For en ekstra strejf af personlighed, kig efter muligheder med dekadente detaljer. Satin eller fløjl lapels op på dit spil med det samme og vil have dig ud blandt de plaid in-crowd. Bonus: Hvem kan ikke lide at føle sig lyst?!

Basic & Brillant

Sarah Check Blazer Coat, $ 28, Boohoo

Foretrækker pops af farve tilbage til dine andre varer? Gå til checks i grundlæggende sort og beige og lad en uventet parring gøre talerne. Den klassiske kombination op øverst betyder, at du kan – og burde – bære det med alt, endda cherry tomat minis.

Passer til layering.

Kvinders Plaid Sweetheart Blazer, $ 25, Mål

For den just-kastede-on, snatched-it-fra-din-guy’s-closet styling, scoop up checks i en mindre skræddersyet kæreste silhuet. En lille roomier er jo bedre for større tørklæde handling og lagdeling på kolde vinter sæson morgen.

Tweaks på trenden

Skræddersyet Belted Blazer i Blue Check, $ 87, Asos

Og for den mest subtile tweak på den endelige trend, pas på bolder liners, kontrasterende knapper og andre detaljer, der gør en it-element helt din egen. Her er albue-til-armbåndsknapperne og et trench-lignende bælte levende ting uden at miste Blazer’s konservative, arbejdsvenlige appel.

Venligst send dette felt Emptage Budget Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *