her er en gaveide. Lav en individualiseret version af spilhukommelsen. Du ved, hvor du vender over to fliser for at forsøge at lave en kamp. Hver gang du laver en kamp, ​​fjerner du fliserne, indtil du har matchet alle parene.

Jeg gjorde dette til mine bedsteforældre en julemasser for år siden. Det handler om halvvejs udført på dette billede. Min søster malede bakken det før vi gav det til dem.

For at gøre noget så fantastisk som dette, skal du bruge lidt penge på forsyninger.

Vi har fået blokke og bakken på en håndværksbutik (Michael’s). Jeg beskærede og ændrede billederne, indtil de var alle 1,5 tommer kvadrat og alt i samme dokument. Hvis du ikke er dygtig i ethvert grafikprogram, kan du faktisk gøre dette i Word. Skær billederne ud og brug noget som MOD Podge for at klæbe dem til blokkene. Sæt et andet lag af Mod Podge (ting i Decoupage-sektionen i butikken) på toppen.

Min søster sprøjtede dem med en skinnende beskyttende frakke.

Vi har faktisk også indtastet retninger for at spille spillet, bare for at gøre gaven en lille sødere, og med titlen it familien hukommelse.

Vi håbede, at mine bedsteforældre vil have timer eller mindst et par minutter sjovt med dette. Og nu år senere har min bedstefar hukommelse faded så meget, at dette begrænsede sæt matchende blokke kun er det ideelle niveau for ham.

For mine børn uploadede jeg billeder til Shutterfly og købte et hukommelsesspil, der kommer med fantastisk emballage. (Spar 25% rabat på din Shutterfly Køb med vores specielle link her og CODEÂ Sfly25Off)

Jeg var meget glad for, hvordan det kom ud og temmelig glad for den nuværende pris på Shutterfly for en specialfremstillet gave som denne!

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *