Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Denne udgivelse kan omfatte affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

I søgen efter en tegnebogvenlig, helt naturlig shampoo og balsam, Karie Lathers op med Cristophe Beverly Hills rent naturligt klarende shampoo og balsam; $ 2,99 til $ 7,99.

Jeg indrømmer det. Jeg er en ret nem person, når det kommer til shampoo og balsam. De burde forlade mit hår at føle sig blødt og håndterbart, og burde være lugt guddommelig. Jeg har aldrig aktivt søgt en helt naturlig formel før – sandsynligvis på grund af den høje omkostningsmærke forbundet med adjektivet “helt naturligt”. Men i betragtning af alle de skræmmende oplysninger derude nu om parabener og whatnot, måske burde jeg tilføje denne efterspørgsel til min haircare checkliste.

Heldigvis har Beverly Hills Celebrity Stylist Cristophe, der arbejder magi på Tresses of Nicole Kidman og Jessica Biel, lanceret en helt naturlig, sulfat- og parabenfri haircare-linje, rent naturligt, at Squelches høje priser. Så selv os blotte dødelige kan glæde sig over hans magiske touch.

Men lever det? Faktisk og nej.

Jeg er ikke en til at udnytte clarifiers, men jeg er spil for enhver form for charme første møde, så jeg gav den klarende shampoo en hvirvel. Udnyttet en gang om ugen, hævder den at befri din moppe af al den brutto styling-bistand opbygning og miljøforurening, du sætter dine dårlige tråde igennem. (Og du ved, du gør!)

Shampoo Review.

Forladte det mit hår knirkende rent? Ja, men det fik det også til at føle sig som en brillo pude, og det strippede mit røde farvede hår af nogle af min værdsatte hårfarve (forventes, at jeg formoder, fordi det er en klarer).

Conditioner Review.

Heldigvis, balsam, som er rig på vigtige vitaminer og mineraler, såvel som naturligt afledte elementer, der absorberer skadelige UV-stråler (en bonus for amerikanske farvebehandlede damer), forlod mit hår silkeagtig til kontakten uden tyngde eller rester overhovedet . Og det, mine Fair Fashionistas, vi alle ved, er en feat i sig selv.

Alle produkter fra linjen indbefatter keratin A for at reducere brud, C-vitamin til at pumpe ud af udstrålingsfaktoren og kreatin for at tilføje udholdenhed til Wimpy Hair (som min egen). og duften? Det er duftfri, men jeg lover det lugter lidt som marshmallows. Yum.

Endelige tanker om Cristophe Beverly Hills rent naturligt klarende shampoo og balsam

Hvis du vil holde din hårfarve, tilstand “nej” til den klarende shampoo. Hvis du vil have et overkommeligt, helt naturligt balsam, der efterlader dine låse glittende, scoop op rent naturligt balsam.

2019 opdateringen.

Cristophe Beverly Hills rent naturligt klarende shampoo og balsam har ikke stået tidstesten. Duoen er ikke længere købes. Hvis du elsker brandet, prøv let hen shampoo og balsam. De er både farve-safe, paraben-fri og grusomhed-fri.

Dække Shampoo, $ 14,99, Christophe.com

Hvis du har brug for en afklaring shampoo, prøv gamle favorit Neutrogena Anti-Rest Shampoo. Du kan købe det for mindre end $ 6 på Amazon.

Neutrogena shampoo, $ 5,02, Amazon

For meget mere shampoo anbefalinger, se vores offentliggøre på den bedste budget Shampoo.

Venligst send dette felt Emptage Budget Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *