Din 26. ugentlige udfordring er at investere i en trinoptællingsenhed og mål for 10.000 trin hver dag. Du vil blive chokeret over, hvordan masser af trin en mor kan tage lige ved at løbe rundt i huset, men hvis du vil nå 10.000, skal du tage en tur udenfor. Dette er god motivation til at få lidt frisk luft og undslippe din screentime et stykke tid hver dag.

Både Whitney og jeg glæder mig over at spore ting, og tælling af trin har været en on-and-off besættelse i de seneste år. En dag ringede jeg til hende og sagde noget absurd som: “Jeg håber, at du ikke ønsker at gøre noget med mig før vores mor og baby -filmdato, fordi jeg gik 17.000 trin i dag, så jeg vil være på sofaen.” Da jeg var midt i min barselsorlov, troede jeg, at dette var en helt normal ting at sige.

Den sjove del af et Connected Fitness -band er, når der er en hukommelsesfunktion, der giver dig mulighed for at se på de sidste 7 dage værdien af ​​data. De sporer typisk alle dine samlede daglige trin og dine aerobe trin, eller dem, der var en del af en 10 minutters eller meget mere gåtur. Vi har forstærket Geekery ved at have Fitbit Activity Monitor og Misfit Shine Monitor (begge sporer også søvn!), Og for mange år siden bar jeg Nintendo DS -skridttælleren Nugget. Masser af skærme koster omkring $ 99 og sporkalorier brændte, taget skridt og kørt afstand ud over søvnkvaliteten. Men der er bestemt nogle få inden for $ 30 -serien med mindre funktioner. Vores ven Marina anbefaler denne.

Denne Nokia Health Tracker ligner en sofistikeret glæde, men viser, hvor tæt du er på dine mål.

Vil du, ville du, kunne du tælle dine trin?! Fortæl os, at vi ikke er alene!

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *