Hvis du vil blomstre i forretning- og i livet, skal du have et formål, du skal finde ud af, hvad du brænder for, hvad der føder din sjæl- og Potentielt din mave (vi har alle brug for dollar), og så skal du arbejde på at finde styrken, indikerer og tid til at gøre denne drøm til virkelighed.

Dette indikerer ikke, at du ikke kan gøre masser af ting, du elsker, men det indikerer, at du er nødt til at finde ud af det område, der interesserer dig for en masse og finder måder at udskære en service eller slutprodukt/er fra det Kærlighed og lidenskab.

Jeg er en historiefortæller, mediet er irrelevant for mig, hvis jeg er ærlig, er jeg åben for alle. Jeg deler mit liv og historie (såvel som andres historier) på bloggen- jeg gjorde det samme som manuskriptforfatter og filmskaber, der lavede drama og dokumentarer- og nu som Vlogger.

Jeg vil skabe/dele følelser på skærmen.

Jeg vil også ideelt set gøre en forskel, mens jeg er på det-jeg vil have, at andre skal forholde sig til min egen rejse og føle sig trøstet over, at de ikke er alene.

Jeg vil blot oprette forbindelse.

Og jeg er rørt, når folk fortæller mig, at mine artikler gør netop det.

Jeg håber at informere, underholde og inspirere med mine ord og film.

De stykker, jeg er meget glad for, tog utvivlsomt de mest tarm til at skrive, såsom at være ærlig: Når din vægt går op, er det at få dig ned, være ærlig: en traumatisk fødsel og de glade i mine bikini -stillinger.

Jeg vil fejre livet, men også vise det, som det er fra mit perspektiv-forældre, der kan være hårde gående og forældreblogger er den nødvendige modgift til den tidligere glansede version af livet med børn, der er brugt op til os af Standard Media. Kid følte jeg mig kortskiftet, da min første baby kom med! Det så meget meget meget lettere ud i filmene!

Alvorligt er det fantastiske ting ved at arbejde online den frihed, du har-den evne til at arbejde eksternt, til din tid og på dine vilkår. Intet, hvad angår mig, er lige så befriende som at arbejde på den digitale sfære.

Her er nogle ideer til at hjælpe med at komme i gang og fokusere på at skabe den service og det liv, du ønsker!

1. Forskning, undersøgelse derefter komme til det- (indhold er konge)

Hvis du er forfatter, skal du skrive, hvad du vil læse selv. Indhold er konge, så arbejde med at skabe indhold, som andre vil lide og vil dele.

Undersøg om hvordan og hvorfor du elsker, hvad andre gør, men starter i dag.

Jeg elsker at bogen bliver forfatter af Doretha Brande og anbefaler altid den til mine studerende, når jeg forelæser på universiteter.

Skrevet i 1934, er det lige så relevant i dag, som det var dengang, en tidløs vejledning for begyndere forfattere og også et afgørende tip til veletablerede.

Øvelsen af ‘Morning Notes’ vil befri dig og meget af alle, får dig til at skrive med at opgive, før du ved det.

Se på kurser for at forbedre eller lære nye færdigheder. Du er aldrig for gammel til at lære og forbedre….

Selv hvis du ikke ønsker at blogge, er det afgørende for alle måder at kommunikere din service online for alle. Med online -annoncering, der er førende for alle virksomheder, tilskriver store og små og blogging 126% meget flere salgsledere for tjenester med blogs end uden, alle har brug for at arbejde på at slå deres stemme.

2. Vær fornuftig over tidsrammer

Drømmer job tager tid og kræver normalt andre job for at levere indkomst, mens din plan en tjeneste vokser. Jeg havde to moderskabsblade til at vokse min blog, og jeg anbefaler ofte en ‘barselsorlov’ til alle nye tjenester, hvis det er muligt.

Jeg vendte tilbage til instruktion, da mit første barn blev 1, og da jeg var gravid med min anden, havde jeg vokset en service her, jeg kunne fokusere på.

Appellen til blogging er, at du ikke har nogen overhead bar, der får domænet, og hvis du har råd til det, skal du ansætte en designer til at oprette dit websted (min var temmelig grundlæggende at starte).

Ja, du har brug for tid, men at skrive og ramme udgiv endnu en gang om ugen er en god start.

Kreativitet er en muskel, der skal udøves, så fortsæt med at skrive og blomstre.

3. Voks en tyk hud.

Kreative er følsomme af naturen, og det er en hård verden derude, især onlineverdenen. Accepter, at du potentielt vil føle dig såret af kommentarer, men arbejde på at fokusere på det positive. Hold en taknemmelighedsdagbog og også en fremskridt dagbog, et sted, du kan liste dine resultater, store og små.

Da baronesse Margaret McDonagh mindede mig om den anden uge-hjernen er plast, jo meget mere du bekymrer dig, jo bedre bliver det til det. Begynd at omprogrammerere negativiteten og minde dig selv om, hvor blændende du er.

Stadig ikke overbevist?

Læs mit indlæg om, hvordan man holder op med at bekymre dig om, hvad andre synes om dig.

… Margaret påpegede også, at kønsfordeling og forskelsbehandling ofte sker ubevidst fra fødselsdrømme opfordres til at gå på eventyr, piger er ofte beskyttet og betragtes som meget mere delikate.

Vi er nødt til at tage risici, prøve at mislykkes, så vi kan lære og bygge ud fra vores fejl.

Som min servicepartner siger Jessica Huie MBE så fornuftigt: ‘I køb for at få succes er du nødt til at gøre dig selv sårbar. Hvis du ikke føler dig urolig eller strakt, spiller du i den sikre zone …10 ideer om at lykkes med service og liv (###) Hvis du vil blomstre i forretning- og i livet, skal du have et formål, du skal finde ud af, hvad du brænder for, hvad der føder din sjæl- og Potentielt din mave (vi har alle brug for dollar), og så skal du arbejde på at finde styrken, indikerer og tid til at gøre denne drøm til virkelighed.

Dette indikerer ikke, at du ikke kan gøre masser af ting, du elsker, men det indikerer, at du er nødt til at finde ud af det område, der interesserer dig for en masse og finder måder at udskære en service eller slutprodukt/er fra det Kærlighed og lidenskab.

Jeg er en historiefortæller, mediet er irrelevant for mig, hvis jeg er ærlig, er jeg åben for alle. Jeg deler mit liv og historie (såvel som andres historier) på bloggen- jeg gjorde det samme som manuskriptforfatter og filmskaber, der lavede drama og dokumentarer- og nu som Vlogger.

Jeg vil skabe/dele følelser på skærmen.

Jeg vil også ideelt set gøre en forskel, mens jeg er på det-jeg vil have, at andre skal forholde sig til min egen rejse og føle sig trøstet over, at de ikke er alene.

Jeg vil blot oprette forbindelse.

Og jeg er rørt, når folk fortæller mig, at mine artikler gør netop det.

Jeg håber at informere, underholde og inspirere med mine ord og film.

De stykker, jeg er meget glad for, tog utvivlsomt de mest tarm til at skrive, såsom at være ærlig: Når din vægt går op, er det at få dig ned, være ærlig: en traumatisk fødsel og de glade i mine bikini -stillinger.

Jeg vil fejre livet, men også vise det, som det er fra mit perspektiv-forældre, der kan være hårde gående og forældreblogger er den nødvendige modgift til den tidligere glansede version af livet med børn, der er brugt op til os af Standard Media. Kid følte jeg mig kortskiftet, da min første baby kom med! Det så meget meget meget lettere ud i filmene!

Alvorligt er det fantastiske ting ved at arbejde online den frihed, du har-den evne til at arbejde eksternt, til din tid og på dine vilkår. Intet, hvad angår mig, er lige så befriende som at arbejde på den digitale sfære.

Her er nogle ideer til at hjælpe med at komme i gang og fokusere på at skabe den service og det liv, du ønsker!

1. Forskning, undersøgelse derefter komme til det- (indhold er konge)

Hvis du er forfatter, skal du skrive, hvad du vil læse selv. Indhold er konge, så arbejde med at skabe indhold, som andre vil lide og vil dele.

Undersøg om hvordan og hvorfor du elsker, hvad andre gør, men starter i dag.

Jeg elsker at bogen bliver forfatter af Doretha Brande og anbefaler altid den til mine studerende, når jeg forelæser på universiteter.

Skrevet i 1934, er det lige så relevant i dag, som det var dengang, en tidløs vejledning for begyndere forfattere og også et afgørende tip til veletablerede.

Øvelsen af ‘Morning Notes’ vil befri dig og meget af alle, får dig til at skrive med at opgive, før du ved det.

Se på kurser for at forbedre eller lære nye færdigheder. Du er aldrig for gammel til at lære og forbedre….

Selv hvis du ikke ønsker at blogge, er det afgørende for alle måder at kommunikere din service online for alle. Med online -annoncering, der er førende for alle virksomheder, tilskriver store og små og blogging 126% meget flere salgsledere for tjenester med blogs end uden, alle har brug for at arbejde på at slå deres stemme.

2. Vær fornuftig over tidsrammer

Drømmer job tager tid og kræver normalt andre job for at levere indkomst, mens din plan en tjeneste vokser. Jeg havde to moderskabsblade til at vokse min blog, og jeg anbefaler ofte en ‘barselsorlov’ til alle nye tjenester, hvis det er muligt.

Jeg vendte tilbage til instruktion, da mit første barn blev 1, og da jeg var gravid med min anden, havde jeg vokset en service her, jeg kunne fokusere på.

Appellen til blogging er, at du ikke har nogen overhead bar, der får domænet, og hvis du har råd til det, skal du ansætte en designer til at oprette dit websted (min var temmelig grundlæggende at starte).

Ja, du har brug for tid, men at skrive og ramme udgiv endnu en gang om ugen er en god start.

Kreativitet er en muskel, der skal udøves, så fortsæt med at skrive og blomstre.

3. Voks en tyk hud.

Kreative er følsomme af naturen, og det er en hård verden derude, især onlineverdenen. Accepter, at du potentielt vil føle dig såret af kommentarer, men arbejde på at fokusere på det positive. Hold en taknemmelighedsdagbog og også en fremskridt dagbog, et sted, du kan liste dine resultater, store og små.

Da baronesse Margaret McDonagh mindede mig om den anden uge-hjernen er plast, jo meget mere du bekymrer dig, jo bedre bliver det til det. Begynd at omprogrammerere negativiteten og minde dig selv om, hvor blændende du er.

Stadig ikke overbevist?

Læs mit indlæg om, hvordan man holder op med at bekymre dig om, hvad andre synes om dig.

… Margaret påpegede også, at kønsfordeling og forskelsbehandling ofte sker ubevidst fra fødselsdrømme opfordres til at gå på eventyr, piger er ofte beskyttet og betragtes som meget mere delikate.

Vi er nødt til at tage risici, prøve at mislykkes, så vi kan lære og bygge ud fra vores fejl.

Som min servicepartner siger Jessica Huie MBE så fornuftigt: ‘I køb for at få succes er du nødt til at gøre dig selv sårbar. Hvis du ikke føler dig urolig eller strakt, spiller du i den sikre zone …y nu på Amazon

Ligesom hvad du har læst? Så hvorfor ikke følge Vicki på Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest og Instagram

Gå aldrig glip af et indlæg!

Abonner på HonestMum til mit ugentlige e -mail -nyhedsbrev, hvor jeg deler mine nye blogindlæg, bloggingtips, begivenhedsinvitationer, konkurrencer og nyheder om min nye bog. Jeg deler aldrig dine personlige data med tredjepart.

FacebookTwitterPinterestEmAiltumblrshare

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *