Nogle af jer ved måske, at jeg er lidt ufrugtbar. Så ja, jeg har et biologisk barn og i øjeblikket en smuk gravid mave, og ja, det tog nogle receptpligtige stoffer og masser og masser og masser af sex og måske endda nogle andre ting, der ikke er noget af din virksomhed, der ankommer til dette punkt med moderskab. Mit punkt er, at jeg ved, hvad jeg taler om, når det vedrører undfangelsen.

En af de første ting, du læser, hvis du søger efter forslag og tricks for at blive gravid, er, at du burde forblive i den vandrette position, med dine hofter løftet i et antal minutter efter samleje. Jeg vil ikke sprænge nogens boble, men en opad-flisebelagt bækken er ikke det essentielle for at blive gravid (eller ikke blive gravid.) Der er hormoner og æggeleder og andre komplicerede ting, der spiller.

(Måske at sætte et sort Unitard på et stykke efter sex vil hjælpe dig med at blive gravid?)
Lad os bare overveje, hvor mange mennesker gennem historien har opnået graviditet uden at glide et par puder under deres skodder. Nogle af jer blev sandsynligvis gravide i en helt lodret position. Mindst en af ​​jer sprang jacks, efter at du havde haft sex, specifikt i håb om ikke at blive gravid. Og nogle af os vil få vores hofter hævet så højt som vores håb i femogtyve på hinanden følgende cyklusser og slet ikke blive gravid. Og det er derfor, jeg synes dette produkt er sjove:

Undfangelseskurve, positioneringspuden

Fra webstedet Conception Curve:

Conception Curvetm Positioning Pillow er en kontureret pude, der er skåret for at passe til formen på en kvindes krop. Det er lavet af holdbar polyurethanskum og kan let understøtte kvinder i alle former og størrelser.

Satin Soft Cover er hypoallergenisk og let at holde ren. Der er praktiske sidehåndtag, der gør det nemt at trække puden under din bagdel.

Min yndlingsdel er denne fremragende fordelorienterede kopi:

Intet meget mere rod

Hvorfor jord dit gode sengetøj hver anden dag? Puder er underforstået for at støtte dit hoved, ikke den anden ende! Conception curvetm positioneringspude er foret i et vandafvisende materiale, så du kan tørre pletter væk uden at bekymre dig om at få skumdelen våd.

Så køb din for kun $ 85,00 på ConceptionCurve.com.
—————————————-
Det er klart, at dette ikke er en betalt produktanmeldelse.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *