Dressing til succes: afkodning Arbejdsplads Påklædning

Hverdagsmorgen er altid kaotisk, især når du har begrænsede kontor stil valgmuligheder. Selv om ikke alle arbejdspladser kræver en dress code, hvordan du ser foran din chef og kolleger taler meget om dig.

For arbejdspladsen kontor påklædning, de påklædning er: business formelle, professionelle bruger, og business afslappet. Disse tre standard typer er dine retningslinjer i dressing passende for succes.

1. Forretning Formel. Forretningen formelle påklædning betyder den højeste form for arbejdspladsen dressing. Ikke mindre end en kvalitet kulør er påkrævet for at fuldføre udseendet.

Style tip. Mænd: En trop i neutrale faste farver (grå, navy og sort) med knap-up hvide collared skjorter og subtile mønstrede bånd er nødvendige for erhvervslivet formel dress code. Udfyld look ved at kombinere den med en sort eller mørkebrun oxford sko.

Style tip. Kvinder: Et alternativ til en nederdel kulør er en buksedragt i neutrale farver, fladere enhver kvinde såsom flåde, beige eller brun, og klassisk sort. Par dette med en hvid knap op collared skjorte og neutrale lukkede toe hæle eller pumper. Intet prangende og absolut ingen flip flops for en virksomhed formel påklædning.

2. Forretning Professional. En virksomhed professionel dress code er et hak ned fra den stringente business formelle. Men den professionelle bruger stadig konservativ med nogle strejf af farve. En professionelt udseende kræves stadig hver dag i denne traditionelle dress code.

Style tip. Mænd: I den professionelle påklædning, kan du nu spille med subtile mønstre, såsom checks eller striber i skræddersyet jakkesæt samt i båndene. Hold det faglige, så styre fri af farvestrålende og prangende bånd. De anbefalede shirts er hvide og collared knap-ups i standard farver som blå, grå eller lilla. Udfyld din påklædning med oxford sko eller hyttesko i sort eller brun.

Style tip. Kvinder: Kvinder kan vælge en buksedragt, nederdel kulør, bukser med jakke i neutrale farver fra sort, beige eller navy. Par dette med en collared knap-up kjole skjorte i pastelfarver. Gennemfør dit look med neutrale sko såsom pumper eller hyttesko.

3. Business Casual. Den business casual er en af ​​de mest populære kontor påklædning som medarbejdere kan være mere kreative med deres tøj valg på samme tid respekterer virksomhedens dresscode. Khaki bukser anbefales samt åben-collared skjorte, strik trøje eller cardigan. Steer klart af flip flops eller sandaler. Invest i stedet på tæt-toe sko såsom hyttesko. Det er bedst at bemærke, at hvert selskab har en anden tage på business afslappet, så for at undgå forvirring, så spørg din HR-manager om dress code.

Style tip. Mænd: knap-up En collared skjorte i alle farver og subtile mønstre i kontrol eller striber er acceptable. Slips er valgfri for denne dresscode, men styre fri af nyhed bånd. En anden mulighed ville være sweatere og pullovere med subtile mønstre, du kan bære på toppen af ​​din polobluse. Mørke farvet slacks eller khakis kan parres med en sports jakke. For en komfortabel stil, vælger dagdriver eller oxford sko i brun eller sort. Hold det klassiske. Sneakers er stadig en bandlyst for denne dress code.

Style tip. Kvinder: I stedet for en dragt, kan kvinder vælger forretning adskiller såsom en nederdel med en jakke eller cardigan. Brugerdefinerede skjorter eller bluser i forskellige faste farver er passende, samt stedet for de standard collared knap-downs. Undgå super lav cut shirts eller tyndt udstyr. Et andet alternativ til nederdele er slacks eller khakis. Bær behageligt close-toe sko såsom hyttesko, pumper eller lejligheder i neutrale farver.

Den gode nyhed er ikke alle virksomheder kræver en dress code (og hvis din er en af ​​dem, du er i lykke). En mere afslappet påklædning på arbejdspladsen giver medarbejderne mulighed for at udtrykke sig med deres personlige stil. Bare sørg for ikke at gå overbord med farver og mønstre. Husk, hvad du slid kan gøre indtryk på dine overordnede. Sørg for, at dit tøj er stadig anstændigt, kontor-værdig, og pænt presset. Når det kommer til arbejdspladsen påklædning, er det bedst at rådføre sig med din HR-afdeling, så du har en bedre forståelse af hvad de skal bære på daglig basis. Det afgørende er, at holde en professionel stil i overensstemmelse med kontor politik.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *