, når din baby vokser, er der flere milepæle at være opmærksomme på. Pincer -grebet er et af de første trin til finmotorisk udvikling. Din baby vil naturligvis udvikle Pincer -grebet, men der er også en række måder at hjælpe med at udvikle det med din baby.

Hvad gør Pincer -griberen?

Først holder din baby din finger med hele hånden. Dette Palmar -greb er en refleks og en af ​​de første typer håndudvikling, de vil udstille. Ved seks måneder gamle vil de være i stand til at holde et objekt med hele hånden inklusive Pinkie Finger og tommelfinger.

Pincer -grebet er brugen af ​​pegefingeren og tommelfingeren til at forstå små genstande. Først kan din baby finde ud af, hvordan man bringer genstande tættere på dem. Over tid vil din baby være i stand til at have meget mere kontrol, når du holder små genstande. Mens de muligvis kan holde fast ved et objekt med puderne på deres fingre, er det ikke et fuldt udviklet Pincer -greb. En ægte Pincer -greb bruger ideerne fra tommelfingeren og pegefingeren. Det kan se ud som en knivspids, men det er ikke arten af ​​ordet “pincer”.

Hvorfor griber Pincer en afgørende milepæl?

Pincer -grebet er begyndelsen på fine motoriske færdighedsudvikling. Det gør det muligt at holde små genstande og opfordrer dem til at få selv. Pincer -grunden giver din baby mulighed for at have meget mere kontrol over objekter i alle former og størrelser. Styrke er kun en del af et Pincer -greb. Det kræver også koordinering af hånd-øje.

Grebet fører også til anden fine motoriske færdighedsudvikling, der er afgørende i de daglige aktiviteter. Fine motoriske færdigheder forårsager opgaver til småbørn og børnehaver, såsom at holde et redskab, tegne med farveblyanter og markører og skrive med en blyant eller pen. Selv skæring med saks er en børnehavefærdighed, der kræver finmotorisk udvikling og fingerstyring. Når dit barn er i børnehave, vil Pincer -grebet være afgørende for at klemme en sko for at binde deres egne sko.

Hvornår udvikles Pincer -griberen?

Dette greb er en milepæl, som din børnelæge kan spørge omkring ni eller tolv måneders alder. Når din baby begynder at nå ud og få fat i legetøj, mad og næsten alt, udvikler de nysgerrighed såvel som at gribe fat i. Omkring seks måneder vil de bruge deres hænder til at få fat i mindre genstande såsom fingermad og skeer. Selv at kaste disse objekter er en del af processen til dem. Men praksis sker meget mere end bare på fodringstidspunktet. Mens de muligvis når Pincer Greb Milestone ved deres første fødselsdag, vil de allerede gå videre, når de udvikler endnu finere motoriske færdigheder.

Hvilke Pincer griber fat i aktiviteter kan dit barn gøre for at udvikle det?

Modellering af Pincer Great vil hjælpe din baby med at forstå, hvad de skal gøre. Vis dem, hvordan du henter små genstande ved hjælp af ideerne fra din pegefinger og tommelfinger. Ofte er du muligvis nødt til at holde deres andre fingre for dem for at forstå følelsen af ​​bare at bruge disse to cifre.

Finger mad

Hvis din baby allerede er startet fingermad, er de på vej til at udvikle deres Pincer -greb. Små bit mad inklusive tørt korn, puffer, pasta og kogte grøntsager fungerer ikke kun deres greb, men opmuntrer og belønner dem i processen. Disse genstande er også sikre for dem at lægge i deres mund, fordi de er den ideelle størrelse og konsistens.

Peger

Når din baby peger, viser de, at de er i stand til at isolere pegefingerbevægelse. Pegende vil styrke pegefingeren, som vil hjælpe, når de vil forstå. Nogle pegende aktiviteter inkluderer:

Peger på billeder i en bog

Peger på genstande omkring dem som mennesker og kropsdele (også stor til ordforrådsudvikling)

Poker et objekt som legedej, ler eller en bønfyldt taske

Fingermaleri ved hjælp af en finger som “pensel”

Legetøj og aktivitetscentre

De legetøj, der er aldersmæssige for babyer mellem otte måneder til tolv måneder, har masser af gadgets og teksturer, der fremmer Pincer Grib Development.

Ringlegetøj & musikinstrumenter

Træblokke i forskellige størrelser

Boardbøger til side -drejning

Aktivitetskuber og travle tavler med perler, spinnere, opkald, switches og krumtap

Hvad hvis din baby ikke har et Pincer -greb?

Som med hvert barn udvikler alle til deres egen hastighed. Aktiviteter, der er sjove, vil tilskynde til at forstå udviklingen, men dit barn kan stadig ønske at få selv i deres egen stil. Angst ikke, hvis milepælen ikke er mødt ideel væk. Hvis du hjælper eller leder din baby, skal du sørge for, at disse aktiviteter stadig er sjove og giver dem mulighed for at glæde sig over deres nye opdagelser.

Hvis din baby ikke har nogen interesse i at hente legetøj eller fødevarer eller ikke udviser nogen tegn på Pincer Grea -udvikling, især med tolv måneder gammel, skal du huske at tale med din børnelæge. De kan forsikre dig om, at din baby udvikler sig med deres egen hastighed, eller hvis du har brug for at gå over interventioner som en ergoterapeut, der kan hjælpe dig og dit barn med at arbejde mod udviklingsmilepæle.

Det kan du ogsåGod fornøjelse:

Den bedste babybeledmåtte til udvikling af motoriske færdigheder

25 utroligt sjove aktiviteter for 1 -årige

Babyudvikling – de 10 bedste legetøj til din 6 måneder gamle baby

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *