deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Februar er det bedste tidspunkt at tro på, hvad der er fantastisk for vores hjerter. Den 14. februar tror folk på dem, de kan lide, samt forsøge at varme deres hjerter med kort, gaver eller andre symboler af kærlighed til Valentinsdagen. Mens folk tænker på deres såvel som andre hjerter på denne dag, skal de ligeledes tænke på deres hjerters sundhed og velvære i hele måneden såvel som ære amerikansk hjertemåned.

I 1963 bad Kongressen præsidenten om at gøre februar American Heart Month om at informere amerikanere om hjerte -kar -sygdomme. I øjeblikket har American Heart Association imidlertid udtalt, at hjerte -kar -sygdomme, såsom slagtilfælde, er de øverste dræber af amerikanere. Med efteruddannelse om disse sygdomme vil dine kunder såvel som arbejdstagere imidlertid være meget bedre i stand til at få øje på sygdomssymptomer såvel som kan opdage nøjagtigt, hvordan man stopper hjertesygdom med diæt, motion såvel som en sund livsstil.

At spise sundt behøver ikke at være en ubehagelig oplevelse. At spise en afbalanceret diætplan er afgørende for at bevare et sundt hjerte. Som vi har forstået i årevis, er diæter, der består af masser af frugter såvel som grøntsager, gode til dit hjerte. American Heart Association erklærede ligeledes, at uraffinerede fuldkorns mad såvel som fisk, da af deres høje materiale af omega-3-fedt er fordelagtige fødevarer til diæter. Det er ligeledes vigtigt at begrænse indtagelsen af ​​mad såvel som drikkevarer med lavt næringsstofindhold, såsom alkohol såvel som fødevarer, der er meget i sukker såvel som salt. Hjælp medlemmer af kvarteret såvel som din sundhedsfacilitet husk at holde disse fødevarer i deres diæter med frugt såvel som veggieformede angstboller. Imprint et slogan som “Don’t Angst Your Heart, Eat Sund!”

Relaterede 4 fordele ved naturligt lys i hjemmet

Mens du bevarer en sund diætplan vil hjælpe dit hjerte, så træner det også.

American Heart Association’s websted sagde: ”I henhold til den nuværende Joint American Heart Association/American College of Sports Medicine retningslinjer for fysisk aktivitet skal alle sunde voksne i alderen 18-65 få mindst 30 minutter med moderat intensitetsaktivitet fem dage af den uge.” Disse retningslinjer ændres for dem, der er ældre end 65, såvel som dem, der er 50-64 med en kronisk lidelse eller fysisk tilstand. Træning, der er fordelagtigt for det kardiovaskulære system, inkluderer gåture, løb, jogging, svømning eller enhver form for anden aerob aktivitet, der kan hæve din hjerterytme. Forsyede prægede pedometre til personalemedlemmer som en del af dit wellness -program.

Sidst, dog ikke mindst, er det vigtigt at informere arbejdstagere såvel som klienter om at holde en sund livsstil. At holde et lavt angstniveau, tage sig af din krop såvel som ikke at ryge er alle afgørende for at forblive sunde. Tag også denne tid rundt for at minde kvinder om, at hjertesygdom også er udbredt blandt kvinder. Ifølge American Heart Association er hjertesygdom den primære morder for amerikanske kvinder. Når hjertesygdom påvirker en kvinde, kan det være svært at opdage.

”Som med mænd er kvinders en masse typiske hjerteskiltsskilt brystsmerter eller ubehag. Imidlertid er kvinder noget meget mere sandsynlige end fyr til at opleve et par af de andre typiske symptomer, især åndenød, kvalme/opkast såvel som ryg- eller kæbenesmerter, ”sagde American Heart Association.

Husk kvinder om at sikre deres hjerter ved at holde en sund såvel som aktiv livsstil. En metode til at gøre dette er at underrette dem om “Go Red” -kampagnen. Imprint sloganet, “Lær om ‘Go Red'” på hjerteformede afgørende kæder eller papirvægte, så de bliver mindet om værdien af ​​en hjertesund livsstil hver dag.

Relateret Er raseri en sund følelse?

Fremme alle disse hjertesunde koncepter ved at give et skridttæller til dine arbejdere på dem begyndelsen af ​​måneden. For an additional fascinating method to promote health and wellness as well as fitness, provide during the very first week of February as well as have them record exactly how much they walk in a provided day. At the end of the month, determine who walked the most as well as provide them a six-month membership to a regional gym.

by Abbie Stutzer for The healthy mommies Magazine

Abbie Stutzer is a graduate trainee in the institution of Journalism at the university of Kansas. She cuArbejder rrently i reklameafdelingen hos Absorbent, Ink.

Link til dette indlæg: Fremme et sundere hjerte denne valentinsdag

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *