Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Denne udgivelse kan bestå af affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Evaluering præcis hvordan til at bære en unitard? Hvorfor i alverden skulle vi gøre det? Efter alt, har det været 10 år overvejer at kvinder gik amok til en bomuld spandex jersey unitard for $ 38 på American Apparel. samt fem år i betragtning af at J Lo rystet en glitrende unitard til nytårsaften. Kan vi ikke lukke døren på nådesløs bodysuit, at kun meget højt såvel som tynde kvinder kan bære?

ASOS Denim Stropløs unitard i Washed Sort, $ 60, ASOS

Nå, ja og nej. Ja, da der er få kvinder, der kan med held trække fra unitard-som-outfit. Men nej, da unitard kan være en yderst komfortabel, funktionel, samt endnu stilfuld lagdeling brik i kølige vejr. samt i betragtning af at vinterens lige rundt om hjørnet, det er det bedste tidspunkt at lægge ud dos samt don’ts af styling unitards.

Hvordan til at bære en unitard

Do bære en unitard som base lag for varme. En unitard er næsten ikke målbart under en maxi kjole eller bred-legged bukser – gør det en stor metode til at varme op uden bulk. Hvis varmen er din ende-spil, skal du vælge en åndbar bomuld unitard i nøgen eller sort.

Do bære en unitard som base lag for stil. Når varmen tager et bagsæde til stil, parre din søde unitard med en flowy kimono eller en høj højtaljede denim nederdel. Det afgørende (at undgå den tarvelige udseende) er at vælge følgesvend stykker, der er løs samt efterår væk fra kroppen.

Conway Cross-front heldragt, $ 126, Revolve

Do bære en unitard til prøve salg eller sparsommelighed butik. Et organ-hugging beklædningsgenstand er en fordel, når du kravet om at prøve tøj samt der er ingen montering plads i nærheden. Tilfældig designer jean opdage på Costco? Hvis du er iført en unitard, kan du kaste din øverste lag samt forsøge disse jeans på ideel over dit bundlag – ingen montering værelse, ikke noget problem. Det er guerilla køber for sikker.

Må ikke bære en unitard til enhver type af lange begivenheder, herunder vej ture. Et organ-hugging beklædningsgenstand er en ulempe, når du nødt til at bruge badeværelset. samt det er ligefrem elendige, når det eneste valg er en offentlig badeværelse.

Må ikke bære en bomuld spandex unitard af sig selv, medmindre du kommer til at danse klasse. En høj-stil unitard kan potentielt være en stand-alone tøj, hvis du har en rockin’ krop. dog en almindelig gammel bomuld unitard? bare angive nogen.

Mørk Pink Lace Insert Jumpsuit, $ 95, ASOS

Må ikke bære en unitard at have te med din troende katolik mor-in-law. Den unitard er en saftig, sexet tøj – en uhensigtsmæssig indstilling til standard lejligheder samt standard selskab.

Er du inspireret til at prøve en unitard eller deadset imod det? Lad os vide!

Venligst skal du forlade dette felt Emptage Budget Plan Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spammappe for at bekræfte dit abonnement.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *