Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Denne udgivelse kan omfatte affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Budget Fashionista giver dette materiale om Dillard tilbagevenden politik kun til orientering. Disse politikker kan ændres. Venligst kontakte butikken direkte for nuværende returpolitik.

Dillard tilbagesendelsespolitik

Dillard tilbagevenden politik er relativt restriktiv – helt sikkert noget at forstå, hvis du planlægger at shoppe Dillard s. Højdepunkterne er, at du kravet om at gøre afkastet inden for 30 dage efter købet, samt du skal have en kvittering. Hvis du returnerer en online bestilling, du betaler for returfragten. Se venligst Dillards.com for detailhandlerne fuld politik for tilbagevenden samt udvekslinger.

Returnering af varer købt i butikken

Varer købt i butikken, der er berettiget til returnering skal returneres til butikken. Se afsnittet nedenfor titlen, ”Hvad kan jeg ikke vende tilbage?” for en liste over produkter, der ikke er berettiget til afkast.

Timing: Du kan returnere en vare, du har købt i en Dillard butik inden for 30 dage efter den oprindelige købsdato. Defekte produkter er ikke omfattet af den 30-dages tidsramme.

Tilstand: Produktet skal være ubrugte samt uvasket, med tags stadig fastgjort. Sko skal returneres i deres originale æske.

Dokumentation: Du er nødt til at bringe den originale kvittering med dig for at være berettiget til en refusion.

Metode: Du vil blive refunderet til den oprindelige form for betaling. Hvis du har betalt med en check, der er en 10-dages ventetid, før du kan få en penge eller check refusion. Du har også valget mellem at blive refunderet med merchandise kredit.

Dillard gave afkast

Du kan returnere en begavet produkt i sin oprindelige tilstand til butik kredit.

Dillard ‘s Online Returpolitik

Dillard s accepterer returnerer af online bestillinger via mail, men du betaler for returfragten. Se afsnittet nedenfor titlen, ”Hvad elementer kan ikke returneres?” for en liste over produkter, der ikke er berettiget til afkast.

Timing: Du kan returnere en vare, du har købt på Dillards.com inden 30 dage den oprindelige købsdato. Defekte produkter er ikke omfattet af den 30-dages tidsramme.

Shipping gebyrer: Du kan bruge en Dillard tilbagevenden etiket, som vil koste dig $ 8,50. Eller du kan tage produktet til at offentliggøre kontor eller endnu forsendelse tjeneste samt løn for det på egen hånd. Hvis du gør din egen skibsfart, skal du sørge for at udnytte en tjeneste, der er sporbar. Postadressen kan blive opdaget her.

Tilstand: Produktet skal være ubrugt, ubrugte samt uvasket. Tags skal vedlægges. Sko skal sendes tilbage i original emballage.

Dokumentation: omfatter den originale kvittering eller købsbevis etiket med dit afkast.

Metode: Du vil blive refunderet til den oprindelige form for betaling, herunder salg skat dog ikke inklusiv forsendelse. Hvis du har betalt via PayPal, vil du blive refunderet med butik kredit. Refusionen er generelt behandlet i syv til 10 dage.

Dillard s Udveksling

Du kan udveksle varer købt i butikken eller online ved at bringe dem til en Dillard butik. Du vil blive krediteret for det oprindelige køb allerførste såvel som derefter opkrævet for dit nye element. Hvis du sender stykke tilbage med posten, er du ansvarlig for de forsendelsesomkostninger.

Dillard afkast FAQ

Hvad elementer kan ikke returneres?

Personlig poster samt enhver form for clearance poster noteret meget mere end 65%, kan ikke returneres. Du kan heller ikke returnere noget, du har brugt, medmindre den er defekt.

Kan clearance poster returneres?

Clearance poster noteret meget mere end 65% er ikke berettiget til gengæld.

Kan jeg returnere en vare uden en kvittering?

Hvis du ønsker en refusion, du kravet en kvittering. Du kan returnere en vare, du har modtaget en gave, men du får butik kreditvurdering i stedet for en tilbagebetaling.

Hvordan udskriver jeg en Dillard tilbagevenden etiket?

Dillard s ikke betaler tilbagevenden shipping gebyrer, men de tilbyder en service til at udskrive etiketter. Det er ikke gratis, naturligvis. Du skal betale $ 8,50. Fordelen ved at bruge deres mærke er, at dit afkast er sporbar. Print din returlabel her.

Har du brug for meget mere info om returpolitik for dine fav butikker? Prøv disse fra vores præcis, hvordan man handler guide.

Banan Republic Returpolitik
Dillards returpolitik
J team returpolitik
Herre såvel som Taylor returpolitik
Marshalls returpolitik
Modcloth Returns.
Neiman Marcus Returpolitik
Old Navy Retur
Payless Returpolitik
Saks Returpolitik
Urban Outfitters Returpolitik
Walgreens Returpolitik

Indtal dette felt eMptyget Budget Plan Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spammappe for at bekræfte dit abonnement.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *