Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Dette indlæg kan omfatte affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Dette indlæg er sponsoreret af Grand National Ladies Day. Alle meninger er mine egne.

Jeg voksede op og viste heste og derefter trådte væk fra sporten i 20 år. Jeg kom for nylig tilbage til det og måtte gøre en hel del googling for at finde ud af, hvad man skal bære for at ride på en hest. (Som det viser sig, at engelske ryttere ikke bærer fulde chaps med frynse til laden længere.) Det er alle inspireret mig til at dele nogle how-to on budget rytter mode.

Verden af ​​rytter og fashionista har længe overlappet. Højdepunkterne i de sidste 100 års rytter mode omfatter de elegante nederdele af kvinder, der kører Sidesaddle, Hatts Coco Chanel designet til hendes ridningsvenner, og – senest – Jodhpurs, der bæres af rullebanemodeller på Tory Burchs Nyfw Fall ’16 Show. Den gode nyhed er, du behøver ikke et Chanel-størrelse forbrugsbudget for at få udseendet.

Tag din nye følelse af stil på brunch med venner eller en eksklusiv begivenhed som Grand National Ladies Day – Bedste odds & Horses.

Rytter mode hæfteklammer

Støvler, bukser, show shirts (kaldet ratcatchers i min dag), vise frakke og læderhandsker. Disse er de centrale garderobe stykker af rytterens konkurrent.

Skarp hvid oxford.

Kvinders Langærmet Button-Down Shirt, $ 19.99, Mål

Den monterede hvide T-shirt er et must-have for enhver ride-inspireret outfit. Hvis du har en petite ramme, skal du kigge efter side dart (eller være parat til at tilføje din egen), som du vil have en slank pasform, ikke en boxy en.

Monteret blazer.

Piper Softshell Vis coat II af SmartPak, $ 89,95, SmartPak

Nogle gange er den virkelige ting billigere end en inspireret falsk. Denne bløde shell show frakke fra smartpak er en stjæle på $ 69,99. Hvis du vælger et meget mere mode-venligt udseende, skal du prøve denne one-knap-indstilling.

Y.A.S ECCO skræddersyet blazer jakke, $ 103, Asos

Breeches eller Jodhpur leggings

Ja, du kan købe ridning bukser (aka breeches) for omkring $ 50 på Amazon. Men disse billige muligheder vil sandsynligvis blive dårligt lavet og garanteret at være unflattering. Ridebukserne mennesker slides faktisk i show ring rækkevidde i pris fra $ 100 op til omkring $ 400. Equiline er et mærke, der er særligt populært.

En meget mere bærbar mulighed (der leverer et lignende udseende) ville være et tyngre par leggings. Endnu bedre, hvis du kan finde en legging med et knæ patch som dette par fra Polo Ralph Lauren.

Polo Ralph Lauren Læder-Patch Jodhpur Leggings, $ 125, Saks Fifth Avenue

Støvler.

En sand horsewoman bærer monteret, bløde læderstøvler, der ligger lige ved knæet. De billigere mode ridestøvler passer typisk bredt omkring kalven og kan være prydet med et spænde eller andre udsmykninger.

Timberland Sutherland Bay Tall Boot, $ 160,99, Zappos

Denne stil er en lille sloucher end en ridning ville bære, men den lave hæl og minimal styling er lige rigtige.

For varmere vejr, paddock eller ankle støvler er også en god mulighed. Enhver chunky ankelstøvler vil gøre, men hvis du vil have et rigtigt rytter udseende, find et par lace-up paddock støvler.

Ariat Heritage IV Paddock Boot, $ 119,95, Zappos

Samler det hele

Der er to hovedregler, der skal følges, når du samler en rideinspireret outfit:

Hvis du ikke rent faktisk rider en hest, skal du ikke gå fuld rytter. Du vil se lidt dumt ud, hvis du smider hver ride-udseende, du ejer på et outfit. I stedet skal du bygge dine rytterstykker på toppen af ​​skinny bukser og – det er vigtigt – hold din t-shirt untucked.

Accessorize. En fed halskæde, tørklæde eller halskæde er store valg, men vælg kun en af ​​disse.

Du er klar til at sætte dit eget spin på rytter mode?

Venligst send dette felt Emptage Budget Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *