Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Denne udgivelse kan omfatte affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Jeg har lige købt en fantastisk par sølv, sok-stil, åben-tå støvletter. De var lige hvad jeg havde brug for at alt min NYE tøj (Ja, jeg planlægger forude i år!) Samt ligeledes gennemført den yderst komfortabel omkostninger af $ 60.

NYE er en begivenhed, der hurtigt kan føre til en-gang-use beklædningsgenstand køb – den bane af en budgetplan fashionista eksistens. Så før jeg ramte ”gennemføre dit køb” for disse støvletter, jeg brugte et par minutter at tro om præcis, hvordan jeg kan realistisk arbejde fed sølv sko i mit daglige garderobe.

Jeg vil dele disse bootie tøj ideer med dig nu – føler helt gratis at bruge dem til at validere din egen køb af prangende sko!

Hvordan man kan bære Open-toe støvletter

1. Monochrome for Boots, at Pop

Michael Kors leggings / Charlotte Russe cirkel pung / imiteret pels stjal fra NY & Co.

Erklæring støvletter se fabelagtig som en del af et ellers sort-hvid outfit. Jeg er allerede foto mine sølv støvletter med sort imiteret læder leggings samt en letvægts sort knap nede. Hvis jeg føler spillende, vil jeg tilføje et par mørke blå ædelsten øreringe. Enkeltheden af ​​monokrome lader dig slippe af sted med en blingy sko selv for meget mere afslappet lejligheder.

2. Skinny Jeans samt lang sweater

Off tage på sweater / Høj øge skinny jeans

Dette tøj ligeledes balancerer ud flashiness af støvletter ved at matche dem med meget mere afslappet stykker. En overdimensioneret trøje behøver ikke at være forbeholdt de kølige aftener derhjemme, trods alt.

3. Valset Jeans samt Half-Gemt Pil ned

Valsede Jeans / Pil ned Bluse

Rullende dine jeans over støvletter trækker øjet samt skaber en god ramme til din smarte sko. En let button-down fungerer bedst lige her – du ikke en afslappet udseende samt ikke en stivelsesholdige, storskrald én.

4. korte Kjole, med eller uden Tights

https://www.instagram.com/p/BaFi0l3juQX/?tagged=opentoebooties

En foret, kort kjole med en smule af form – i modsætning til Bodycon – fungerer godt med åben-tå støvletter. Jeg vælger en lav-profil støvle form med dette tøj, primært fordi en pladskrævende støvle gør mine fødder ser samt føler enorm.

5. A-linje Nederdel samt lyse Moto

Læder dobbelt Peplum Jakke, $ 70, Express

Blue A-line nederdel, $ 29, ASOS

Kom i kontakt med din retro side med en lys A-line nederdel samt creme eller blød lyserød moto. A-line nederdele er så smigrende, såvel som du kan spille med længden til at passe din komfort niveau. Generelt, jo kortere den nederdel, jo længere samt tyndere dine ben ser.

6. Hvide afgrøder Pants samt knap Chambray Down

To hæfteklammer eneste dame burde have i hendes skab er hvide afgrøde bukser samt en chambray button-down. Du kan bære disse to stykker med næsten enhver form for sko, herunder dine nye open-toe støvletter!

7. Knælang plisseret nederdel, Tee, Denim Jacket

Den plisserede nederdel er det meget mere afslappet fætter til A-linjen. integrere den med en blød, poly-blend tee t-shirt samt din favorit, noget nedslidt denim jakke. De støvletter tilføje en smidge af Sass til dette tøj, så tilføje en glasagtig lip gloss til overfladen det hele fra.

8. Pencil Skirt samt Peplum Top

Når du har lyst til at gøre et indtryk, træk en slank blyant nederdel samt en peplum top til slid med dine støvletter. smide i en tåge af Chanel No. 5 samt en noget pjusket frisure, samt alle øjne vil være på dig.

9. Bootcut Bukser samt Blazer

Bootcut bukser give din open-toe støvletter samt helt nyt look. Dette er ligeledes en ideel teknik til at nedtone en fed sko. tilføje en god bælte samt struktureret blazer til den bedste kombination af virksomheden såvel som stil.

10. samt naturligvis cocktail kjole

Bebe sequined kjole / Lapis Lazali øreringe / Hvid clutch

Jeg købte mine støvletter især til at gå med en hvid-og-sort sequined cocktail kjole. Jeg købte den kjole på Bebe et par år tilbage på salg, så vel som jeg havde det skræddersyet til at passe bedre. Jeg har da slidt det mindst tre gange, med planer om at bære det igen denne NYE.

Da jeg allerede har slidt denne kjole med pumper samt med sandaler, jeg ønskede at prøve noget anderledes denne gang. Dermed de støvletter. Dette ensemble har stjerne flair for det, som tilsvarende combos er blevet båret af Gwyneth Paltrow, Miranda Kerr samt Gigi Hadid blandt andre. Ingen grund til at du så godt som mig kan ikke trække det ud også, right?

Venligst skal du forlade dette felt Emptage Budget Plan Fashionista i din indbakke!
Email *Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *