Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Nogle af de mest slående gals, som vi forstår så godt, som Cameron Diaz samt Nicole Richie, har firkantede ansigter, såvel som om du er heldig nok til at have en defineret kæbe såvel som smukke kindbener som dem, tænk over os jaloux. Selvfølgelig, med sådanne berømte funktioner, kan du undre sig over, hvordan man bedst stiller dit hår til at supplere din charmerende knoglestruktur. stop med at lede. Vi har samlet seks af vores foretrukne frisurer til firkantede ansigter nedenfor.

Denne udgivelse kan bestå af affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Perfekte haircuts til dem med firkantede ansigter

Chic, hakkete bangs

Bangs kan være et fantastisk valg for firkantede ansigter, når den gøres den ideelle måde. Stump, lige bangs kan tilføje meget flere vinkler samt linjer til et allerede veldefineret ansigt, mens bangs, der er længere på siderne af ansigtet, komplement komplementere en firkantet form.

Teksturerede bølger

Tekstureret hår har tendens til at blødgøre dit ansigt meget mere end slankt, lige frisurer gør. Bølger, krøller såvel som chunky låse er alle fantastiske til at tilføje hastighed af interesse såvel som dimension til et firkantet ansigt. Denne politik gælder også over hele bestyrelsen for kort, medium såvel som lange frisurer.

Lange lag.

Hvis du har lange låse såvel som et stort, firkantet ansigt, er lag afgørende for at minimere vinkler. Prøv at starte med haklængde lag samt se præcis, hvordan du kan lide udseendet. Du kan lave lagene fjer eller meget mere chunky. Begge ser godt ud. I sidste ende forhindrer bare lange, lige stykker af en længde, i betragtning af at de virkelig kan gøre et firkantet ansigtsusklokke boxier.

Sideparti

For at kompensere for linjerne i dit ansigt, tænk på en side del såvel som varierer stedet for din side til at ændre dit udseende fra dag til dag. I det væsentlige vil jo dybere den del, den meget mere asymmetriske din stil være. Vi elsker denne tilgang, idet vi overvejer at ujævne frisurer er fantastiske for at bryde op linjerne af en firkantet kæbe eller mærkbare kindben.

Side del med sideklipper

Bangs behøver ikke at være tunge eller skære over hele ansigtet for at se godt ud. En blød fejning af bangs samt en off-center del sammen vil tegne interesse for dine øjne i stedet for et andet sted på dit ansigt. Dette ser ligeledes ud fantastisk med løse bølger.

Asymmetriske lag.

Hvis du vil have noget lidt hårdere, behøver lag ikke at være nøjagtig samme længde på begge sider af dit ansigt. Faktisk kan asymmetriske lag holde dit blik såvel som afslappet, mens du supplerer dine funktioner. Giv det et forsøg, såvel som om du ikke kan lide det, skal du bare huske på, at det altid kan vokse ud med lidt tid såvel som tålmodighed.

Venligst skal du forlade dette felt Emptage Budget Plan Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spammappe for at bekræfte dit abonnement.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *