Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Dette indlæg kan indeholde affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

I 2008 gennemgik vi RECTRESS NYC, en smække ny forsendelsesbutik og vintagebutik til plus størrelse fashionistas i Brooklyn. Beliggende i Boerum Hill-sektionen, var Redress NYC en af ​​de første forsendelses / vintagebutik til at specialisere sig i størrelser 14+.

Desværre er Redress NYC ikke mere. Butikken er nu lukket. Vores oprindelige anmeldelse er nedenfor – men du er sandsynligvis her på udkig efter plus størrelse shopping i New York. Så her er et par andre muligheder.

Plus størrelse mode i New York

Århundrede 21 og Daffy’s

Plus-size budget pickin ‘i New York City er få og langt imellem. Du kan prøve århundrede 21, som kan rammes eller savner.

Ashley Stewart.

En anden butik til at prøve er Ashley Stewart, en urban mærket butik langs line of Lane Bryant. Det er slags som Forever 21 af plusstørrelsesindustrien med billige priser og billigt lavet tøj.

varehuse

På den højere ende, prøv Saks Fifth Avenue (10. etage), Bloomingdales (kælder), Macys (den 7. eller 8. etage) og Lord & Taylor (enten syvende eller 8. etage). Alle tre har plus-size afdelinger og et bredt udvalg fra designere som Ellen Tracy, Anne Klein, Ralph Lauren, Oscar de la Renta og Inc. Den bedste tid til at shoppe disse butikker er i juli / august og januar / februar. ellers forventer at bruge dit pant.

BOUTIQUES.

Prøv også butikker som Eileen Fisher (den bedste butik er på 395 Broadway), og Lafayette 148. Disse er temmelig high end, men har et solidt udvalg af plusstørrelsesmode.

Vores 2008 Reduction NYC Review

Her er et kig på vores originale Redress NYC Review. Du ved, bare hvis du tænker på at åbne en forsendelsesbutik i Brooklyn.

Hvad vi kan lide om Redress NYC

Rummet er utroligt, mindst 2000 kvadratfod, hvilket er noget, du ikke finder i Manhattan for enhver butik, endsige en plusstørrelsesbutik. Redress NYC har et stort udvalg af begge mallbaserede, plus-størrelse mærker som Lane Bryant og Torrid plus klassiske vintage stykker fra 1930’erne. Den faktiske kvalitet af vintage stykker var måske det bedste, jeg har set i enhver forsendelsesbutik, uanset størrelsesklassificering.

Priserne falder i prisen $ 15- $ 600, med varer fra Mall Stores i den lave ende og de vintageartikler, der styrer de store bukke.

Også jeg elskede badeværelset. Du kan fortælle meget om et sted fra sit badeværelse og afhjælpning har den bedste butik badeværelse jeg nogensinde har været i. Alvorligt! Malede blomster, ildelugtende håndsæbe og lotion. Fik mig til at føle sig speciel og velkommen. Du har det godt med at handle der, fordi butikken vil have dig som kunde. Det er noget, du sjældent får som plus størrelse shopper.

Hvad vi ikke kan lide om Redress NYC

For det første, hvis du søger at lave nogle penge ud af dit tøj, er prisen betalt for beklædningsgenstande lavt, sammenlignet med hvilken afhjælpning der ville sælge det til. Som et eksempel kan du få $ 5 for en top, de vil sælge til $ 30. Hvis du vil sælge dine beklædningsgenstande til kontanter, er du bedre at hen til en anden forsendelsesbutik.

Du kan vælge at få betalt i butikskredit, hvilket er en meget højere udbetaling. Det er en god mulighed, hvis du er mere interesseret i at genbruge dit tøj end kontanter i lommen.

Nogle af vintage stykker var vanvittige dyre, som $ 500 dyrt, hvilket er alt for meget til håndlavede beklædningsgenstande. Jeg fandt en sjælden pucci-esque print kjole med en forreste slid op til min talje for $ 70 i butikskredit. Billig? Nix. Enestående? Ja.

Brooklyn-beliggenheden, især for besøgende og de af os, der bor i Manhattan, ikke er den mest bekvemme. Men butikken ligger i en sød, hipster, nabo og F-togstoppestedet er i nærheden.

Venligst send dette felt Emptage Budget Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *