Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Hver dag klokken 8:00 Stillehavet, før masser af West Coast-butikkerne åbner, og længe før trofæet fører deres legetøjshunde til Rodeo Drive Boutiques, får millioner af kvinder deres hænder på smukke mode, chic hjem indretning og drømmeflyvninger, og de “Gør det fra komforten af ​​deres frugalt møblerede hjem – for op til 75% rabat.

Tjek vores tips om, hvordan du får vores haute udseende af shopping Hautelook.

Dette indlæg kan bestå af affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Sådan handler du Hautelook

Gist.hautelook er en kun medlemmer-only online-forhandler, der ligner IDEELI, GILT GrouNe og andre, men specielle på sin egen måde (vi kommer til det om et sekund). Nem at navigere, det tager mindre end et minut at tilmelde dig, og du vil snart få adgang til kvinders, mænds og kids tøj og tilbehør, hjem tilbud, appelprodukter og udflugter. Beklager – ingen spa ture eller madrabatter her.

Begivenhederne. Salgsbegivenheder begynder hver eneste dag kl. 8.00 Pacific. Hautelook lader dig ind på kommende salg så langt som tre dage i forvejen. Men mens du får en lille snigende kig i arrangementet, kan du ikke se, hvilke ting der rent faktisk er til salg, indtil det begynder. Undtagelsen til dette er med masser af udflugter.

Convenience.hautelook skiller sig ud fra mange andre detailhandlere i, hvor nemt de gør det til dig at shoppe (hvilket måske eller måske ikke er en god ting, afhængigt af hvordan du ser på det). Når det kommer til websteder som disse, er der meget værdi i at komme til varerne hurtigt, så du kan købe dem, før de er væk. Således lader Hautelook dig indsnævre din søgning efter størrelse, stil og pris. For virkelig op på Ante, med Hautelook, kan du handle på din mobilenhed efter valg og blive i kendskabet med advarsler.

Købet. Hautelook er faktisk en del af Nordstrom-familien, som tilbyder frynsegoder til kunder på grund af den opgraderede returpolitik og betalingsmuligheder. Med Hautelook kan du betale med et kredit score kort, paypal og billmelater. Du kan returnere tøj og tilbehør til refusion eller butikskredit. Hvis du vælger butikskredit, er returforsendelsen gratis. Hvis du vælger kontanter, vil det koste dig $ 5,95.

Samfundet. Hvis du elsker Hautelook og Love Shoes, skal du være med at deltage i Sole Society, som bringer dig et personligt udvalg af designersko til under $ 50. Der er ingen forpligtelse til at få, og du får gratis forsendelse på dit køb. Åh, og Hautelook medlemmer får $ 10 fra deres første køb (YAY!).

De advarsler. Der er et par noter til at huske, når det kommer til shopping Hautelook. For det første husk at dit køb ikke vil sende til, højst sandsynligt, et par dage efter salgsbegivenheden slutter. Salget typisk sidste to dage og priserne vil ikke ændre sig i den tid. En meget mere ting: Du kan blive forvirret over, hvad Hautelook betyder ved at “holde” varer. Det betyder, at varen er i en anden shoppers vogn, men er ikke blevet købt. Hold vejret, for hvis shopper ikke får det inden for 15 minutter, er det tilbage på salg.

Venligst send dette felt Emptage Budget Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *