, da vi spurgte jer, “Hvad er et spædbarnsprodukt, du vil råde en ny mor til at låne i stedet for at købe?” Der var en fjernelse af vinderen: svingen.

Jeg havde et sving spædbarn, da jeg kunne lide at ringe til hende, såvel som hun sov natten over, svirrede, i svingen mange gange. Åh, det gjorde hun faktisk. Dog kan jeg forestille mig, at hvis jeg købte en swing-splinterny, såvel som derefter opdagede, at mit spædbarn hadede det, ville jeg gerne returnere det. Lån fra en god ven, der er mellem spædbørn eller færdig med babyfremstilling, er den enkleste metode til at opdage on-the-bilen, hvis en mekanisk sving vil være et mirakelmedicin for dit barn.

Andre produkter med kort holdbarhed navngivet af rookie -mødre som gode kandidater til låntagning (eller Craigs liste):

Knap n gå klapvogn

Baby Gym

Hoppestol med elegante funktioner

Bumbo

Spædbarnsindsats til Ergo -transportøren

Ammende pude

Dobbelt klapvogn afhængigt af afstanden mellem dine børn

Shopping Cart Cover-Thingy (Heather fandt en enkel metode til at gøre en overkommelig en ud af fleece såvel som et par strategiske saks snips.)

Exersaucer eller jumperoo-stil underholdere

Moses kurv/bassinette/co-sovende enhed

Spædbarns badekar

Babyfirmaer er endnu en historie. Hvis du kan låne nogle i et par uger for at se, om du kan lide det, er det fantastisk. En Moby Wrap er vidunderlig at have i de ekstremt tidlige dage såvel som en god ven med en to-årig vil ikke gå glip af det. Imidlertid kan en ergo -transportør eller lignende stylet enhed bruges med et spædbarn såvel som et lille barn, så du måske ønsker at sprøjte på det – især hvis du scorede en masse af disse andre produkter fra en god ven eller forsendelsesbutik.

Hvad med rejseknibber? Mange af jer kaldte disse ud som kortvarige, men mine fik masser af brug. Jeg tror, ​​dette afhænger af, om du rejser eller ej (det gør vi!) Såvel som om du har en barnepige (det gjorde vi- såvel som vores spædbarnsgæst sov i vores Pack n Play hver dag.) Jeg tror, ​​det er en must- Har en spædbarnsregistreringsliste, men det betyder ikke, at jeg ikke ville acceptere en hånd-me-down fra en ven!

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *