deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Så du havde bare en baby. Du sørger for, at dit vidunderlige bit bundt altid er behageligt. Selvom det kan virke som den rigtige ting at udføre under de fleste omstændigheder, kan det være skadeligt under andre omstændigheder. Især når disse små keruber bliver til småbørn! Hvis du har nogen form for venner med ældre børn, forstår du den forfærdelighed, der omgiver, der vasker et lille børn hår. De skrig ofte, græder samt kaster alle pasninger ud under processen. Dette skyldes hovedsageligt nøjagtigt, hvor blid du var, da de var spædbørn til ikke at få vand i deres øjne. Mens du måske tror, ​​at dette var den rigtige tilgang, kan jeg garantere dig, at det ikke er.

Nu fortæller jeg dig ikke på nogen form for midler til at dumpe vand i dit barns ansigt. Bare tag et vaskeri eller endda din hånd, såvel som dryppevand over deres aftale med under hvert bad. Gør det sjovt, når du gør det ved enten ved at tilføje en støj som “wee” eller humre for at lade dit barn forstå, at det er okay. Når alt kommer til alt overholder de dine signaler. Når dit spædbarn har fået vand dryppet på deres aftale med hele deres liv, da de endte med at blive et lille barn, vil deres ikke være nogen grund til, at de flinch, når du vasker deres hår. Mit lille barn er ved at være to om et par uger, hun kan godt lide at gå under vand, såvel som ofte dumper badekoppen på hovedet, da hun kan lide det.

Har du allerede et lille barn såvel som at afstå fra at gøre dette såvel som nu er de forstenede af at vaske deres hår eller vand i deres øjne? Der er et par ting, du kan prøve. Du kan forsøge at rekonditionere dem, mens de er i karbadet. Du kan kun bruge vaskeri -stofteknikken med vand for at vise dem, at det ikke skader, så der ikke er noget at være bange for. Du kan prøve at komme i karbadet med dem såvel som at gøre det for dig selv for at vise dem, at det er sjovt, ikke skræmmende. Eller hvis alt andet holder op med at arbejde så godt som det bare er en op ad bakke, der ikke er værd at kæmpe, skal du give dem en vaskeklud eller håndklæde for at holde over deres øjne, mens deres hår vasker. Dette vil give dem en følelse af sikkerhed såvel som at få deres tårer til at falde.

Relateret nøjagtigt, hvordan man håndterer stress såvel som følelsesmæssig spisning, mens du bliver hjemme

Da jeg kom ind i mit 5 år gamle steddødre liv var hun 2. Hun var ekstremt bange for enhver form for vand, især badekaret. Det tog et par uger med at skubbe med såvel som at vise hende, at jeg aldrig ville skade hende. I sidste ende begyndte hun at slappe af i karbadet. Da hun havde beroliget, såvel som hendes frygt for vandet var ved at forsvinde, forsøgte jeg at begynde at lade let at lade almindeligt vand dryppe på hendes ansigt. Bare lidt, såvel som ekstremt forsigtigt. Efter et stykke tid har hun også nu overvundet frygt for vand i sin aftale med såvel som en rutinemæssig fisk. Hun kan godt lide at svømme nu, såvel som vil endda dunk sit eget hoved i vandet. Dette er en vigtig præstation i mit liv som stedmor såvel som en, jeg vil værne om.

At vaske dine små børn hår behøver ikke at være tortur, gøre det sjovt igen såvel som at prøve disse ideer! I understand it seems frightening since at very first your kid may cry as well as you may believe you are hurting them. however trust me in the long run it will benefit both of you. If you try it let me understand exactly how it works for you!

Link to this post:Take the Tears Out of washing Your young children Hair

0/5

(0 anmeldelser)

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *