Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Dette indlæg kan indeholde affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Cherry Blooms lover, at deres ekstremt vandtætte vinylforinger ikke vil smamme, selvom du svømmer, sveder eller græder. Mens jeg ikke gik dykke i havet med deres liner, tror jeg på deres løfte – læs min Vinyl Liner anmeldelse nedenfor for at finde ud af hvorfor.

Denne eyeliner forbliver sat

Jeg havde kirsebærblomster Vinyl Liner hele dagen, og det blev sat, selv med en hel del sved opbygget i min træning. Derudover sætter jeg et strejf af eyeliner på bagsiden af ​​min hånd for at prøve børsten, og det blev der hele dagen, der varede gennem utallige håndvasker og opvaskemaskiner. Det kom endelig ud med brugen af ​​noget hånd lotion, og jeg brugte ansigt lotion for at tage det ud af mine øjenlåg. En oliebaseret remover ville også fungere, ifølge deres emballage.

Ansøg med omhu

Mens jeg elsker, hvor længe kirsebærblomsterne er vinylforing, forblev på mine øjenlåg, havde jeg lidt af en hik, der satte den på. Børsten selv er nem at bruge og efterlader en tynd, glat linje, som er fantastisk for dem, der ikke bærer tyk eyeliner. Som en relativt upræcise eyeliner-applikator kræver jeg dog normalt et par forsøg, før jeg har opnået et symmetrisk, flydende udseende. Jeg bebrejder det på min 20/70 vision; Jeg er aldrig sikker på, hvordan min makeup skal se, indtil jeg sætter mine briller på.

Anyways, jeg lavede en lille fejl på mit første forsøg, og for at forsøge at rette fejlen var jeg smuktet nogle i mit øje. Denne eyeliner er lavet af polyvinyl, og der syntes at være en strenglignende form af den i mit øje. Det syntes ikke at genere mit øje, men selvfølgelig ønskede jeg at få det ud, hvilket var en lidt smertefuld proces.

Hurtigt overblik

Påføring af vinylforing

Cherry Blooms Ansøgningsinstruktioner siger at anvende en frakke og vent i 30 sekunder for at det tørre, før du blinker. Hvis du har olieagtig hud, anbefaler de at anvende to frakker. En frakke fungerede fint for mig, og mit mislykkede forsøg på at vente i 30 sekunder for at tørre ikke forårsage nogen problemer.

Fjernelse af vinylforing

Cherry Blooms siger at fjerne ved hjælp af en oliebaseret makeup remover og bomuldskugle. Jeg brugte ansigt lotion og en wad toiletpapir og det fungerede fint.

ingredienser

Vand, glycerylstearat, stearinsyre, paraffin, copernicia cerifera (carnauba) voks, polyvinylalkohol crosspolymer, jernoxider (CI 77499)

Fordele til kirsebærblomster Vinyl Liner

Tro på sit navn: Denne eyeliner er ekstremt vandtæt
Tynd, glat applikationsbørste

Ulemper

Klumper eller tråde kan komme i øjet, mens det stadig er vådt; Mindre-dygtige eyeliner bærer være forsigtige

Hvad det koster og hvor skal man få det

$ 24,95 fra CherryBlooms.com

min Konklusion

Hvis du leder efter et flydende eyeliner, der kommer til at vare hele dagen, uanset hvad de elementer kaste på dig, det er en god investering. Jeg vil bruge dette til særlige lejligheder, men jeg vil holde fast i mit billigere og mindre ekstreme eyeliner til daglig brug.

Har du brugt Cherry Blooms Vinyl Liner? lad os vide hvad du synes om det!

Venligst send dette felt Emptage Budget Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *