The Duchess of Cambridge vendte tilbage til de offentlige opgaver i dag ved at gøre en se til RAF Brize Norton, en luftbase nordvest for London.

En video af hertuginden ankommer gennem Folkets Simon Perry.

En hilsen til hertuginden. Mere fra BBC:

Catherine besøgte RAF Brize Norton samt eger til dem, der indgår i driften Grubetæring, hvor vi oplevede meget mere end 15.000 mennesker, heriblandt omkring 2.200 børn, fløjet ud af Kabul i løbet af august.

Mere end 850 mennesker ankom til RAF base i Oxfordshire i sidste måned.

En RAF Globemaster lige før afgang fra Kabul fly terminalen i slutningen af ​​august.

Nedenfor, ankomster i RAF base.

Mere fra Rebecca engelsk s daglige Mail historie.

Brize Norton fulde flåde af RAF transportfly fløj døgnet rundt for at støtte evakueringen, herunder en rekord på flybilletter til en RAF C17 Globemaster der gennemført 439 passagerer ud af Kabul.

Nedenfor RAF arbejdstagere med evakuerede på Kabul lufthavn.

Kensington Palace bemærkede i en pressemeddelelse dette var den største humanitære bistand drift i mere end 70 år.

RAF arbejdere arbejdede ved siden af ​​Royal Navy samt hær under operationen. De blev ligeledes bistået af regionale myndigheder samt hjælpeorganisationer i Afghanistan samt Storbritannien i løbet af processen. Nedenfor Royal Navy arbejdere uddele vand i Kabul lufthavn.

Hjælpe få et spædbarn afregnes efter ankomsten i Storbritannien.

Nedenfor er medlemmer af 16 Air overfald Brigade, da de landede på RAF Brize Norton august 29. Det var nogle af de sidste britiske væbnede styrker til at vende tilbage fra Afghanistan.

I dag Hertuginden mødte RAF flybesætninger samt læger, der arbejdede på luftbroen i Afghanistan.

Inde en af ​​RAF store Globemaster fly.

Fra The Telegraph dækning:

Wing Commander Bailey mindede kampen af ​​”følelser samt udfordringerne i besætninger, der lander på en flyveplads, der var ved at blive løbet over ende af folk” samt delt den vejafgift, at operationen tog på de involverede. Han beskrev præcis hvordan Hertuginden var interesseret i diskussioner ”om folk,” tilføjer hun ønskede at forstå, om ”oplevelsen ned på bagsiden af ​​flyet, forsøger at foto hvad 460 mennesker var ligesom dernede, hvilken tilstand de var i. Præcis hvordan gjorde de føler, at tale om børn, som syntes at linke til hende. At være i stand til at udnytte det bedste er en kunst.”

Hun ligeledes brugt tid med civile såvel som frivillige, der arbejdede på at skabe en hjemsendelse centrum. meget mere om Kates samtaler fra denne mennesker historie:

Wing Commander Calvin Bailey, politimand kommanderende 70 Squadron, sagde hun har ønsket at høre de unge luft mænd såvel som kvinder historier – noget, der vil hjælpe dem med at klare eftervirkningerne af den harrowing mål, de levede igennem.

”De ønsker at fortælle deres historie. De ønsker at sige, ’Det er hårdt. Jeg gjorde dette. Dette er hvad jeg føler glade for.’Samt hun gav det til dem i dag,” Wing Commander Bailey fortalte folk på RAF Brize Norton. ”De var lige så vigtig. såvel som så for os er der en hel del krævede katarsis. Vi krav om at dele vores historier samt vi krav om at få dem ud. samt det er, hvad medierne giver os mulighed for at slags gør – da det betyder, for dem, vil deres forældre se dem i nyhederne i aften samt høre deres historier. Det var uvurderlige.”

Et langt mere citat fra Simon Perrys folk stykke.

Og Loadmaster sergent Mark Curtis, der var i gebyr på de evakuerede på flyet, tilføjet af dagens arrangement: ”For at imødekomme hertuginden samt for hende at være så interesseret i, samt beskæftiget med vores historier var strålende. Vi betjener vores dronning, vores land, den kongelige familie. såvel som helt sikkert til at have det niveau af ’boss’ kommer sammen, samt at klappe dig på ryggen for det vanskelige arbejde var fantastisk.”

Og fra The Telegraph historie af Hannah Furness.

Korporal mand Watts, hvis opgave inkluderet at sikre flyvningerne forblev sikker, fortalte Hertuginden af ​​stress og angst på ansigterne af afghanerne de reddet.

Watts, der gjorde syv flyvninger til Kabul, sagde hertuginden: ”Ingen af ​​dem havde set en bevæbnet kræfter jet før. Den adrenalin blev virkelig pumpe, som vi få dem på. derefter så snart vi var i luften, samt fået til højde, de bare kollapsede.”

Hun spurgte ham: ”Har de forstår, hvad planen var? Du skulle have været spurgt masser af spørgsmål, ligesom, ’Hvad sker der næste?’”

Mange læsere vil huske Kates arbejde med den britiske velgørenhedsorganisation Little Village, en spædbarn bank, der yder fornødenheder til familier over hele Storbritannien. Organisationen har været stærkt medtaget i collecting donationer til flygtningene. meget mere end 2000 af de evakuerede er børn.

Vi opdager meget mere fra dette Times of London historie.

Hver støtte pakke indeholder et sæt pyjamas, to par bukser, to toppe, en jumper, to par underbukser samt sokker, en vest samt en frakke for hvert barn, såvel som bleer, et toiletartikler pack, en aktivitet pack samt nogle legetøj.

Emma Gibbs, 41, der arbejder for Little Village, sagde: ”Nogle af vores frivillige er blevet rørt til tårer af børn bringe i deres skattede legetøj – en ung dreng bragt i hans foretrukne cricket bat samt sagde han ønskede en afghansk ung til har det.”

Nedenfor udstoppede dyr samt en ’Velkommen til England’ budskab doneret til Little Village.

Andre britiske velgørende accepterer donationer omfatter det britiske Røde Kors samt asyl Velkommen.

The Duchess underskrive en mindehøjtidelighed for hende se (tror jeg).

Nu til vores kig på, hvad Kate bar for nutidens engagement.

Hun var i en Reiss blazer vi ikke tidligere har set. Larsson stil (£ 285) er en dobbelt-breasted stil fremstillet af en tekstureret uld / acryl blanding.

Den dobbelt-breasted stil har en billet lomme over patch lommer, top revers, samt en enkelt tilbage udluftning.

Jakken tilbydes på Bloomingdales ($ 540), i begrænsede størrelser på John Lewis, samt ligeledes i Fenwick. under blazer, hun bar hende ’Binky Bluse’ (£ 440 / $ 590) af ged mode. Vi allerførste sav hende iført blusen tilbage i 2016.

Stykket er 100% silke, med en rund hals samt fuld ærmer. (Mærket er nu kaldes Jane Atelier.) Det lignede hertuginden gentog UFO navy bukser ses på stolthed Storbritannien Awards i november sidste år (i midten). I første omgang, jeg troede, de var Jigsaw par (højre foto) båret et antal gange, men dagens ser ikke meget mere som UFO parret når at se billeder ved siden af ​​hinanden.

Hun bar en ny (for os) håndtaske, Mini Holly stil ($ 343) ved Tusting, en britisk etiket.

Fremstilles i England, posen er en 1950s-inspireret stil måler ca. 9 “x 5”. Den er lavet af læder samt kommer med en aftagelig rem. mange tak til knivskarp Emily for jakken samt taske id’er, sammen med Middleton Maven samt Kates Closet for at bemærke Binky bluse.

Hertuginden bragt tilbage hendes Emmy London Josie pumper i navy ruskind med en chunky hæl.

Og hun havde hendes Gold Disc Circle øreringe ($ 81) ved alle de faldende stjerner.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

For dem, der måske ikke har hørt nyheden, Hertuginden søskendes gift forlovede Alizee Thevenet denne sidste weekend. Gommen delte nyheden dette billede denne weekend på hans Instagram-konto. Nedenfor er billedet deles på Instagram.

Og billedteksten ledsager billedet.

Rebecca engelsk af Den daglige Mail rapporterede hele Cambridge husstanden gik brylluppet begivenhed i den sydlige del af Frankrig.

Det er fantastisk at være tilbage udstationering! En hurtig forespørgsel på dagens indlæg: bedes afholde sig fra enhver form for politiske kommentarer i forbindelse med Afghanistan operationen. Vi vil forlade dig med en langt mere billede fra dagens engagement.

104Save

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *