Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Denne udgivelse kan indeholde affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Trends kommer naturligt så godt som at gå. En sæson, du er instrueret til at bære en enkelt nuance fra tip til tå, den næste du rådes til at rocke den fedeste såvel som lyseste nuancer af spektret. I år er det absolut sidstnævnte, der vinder farvekonkurrencen. Men hvad er den bedste metode til at bære lyse farver, hvis du generelt er vant til neutrale såvel som generelt mere undervurderede muligheder? Hold disse stilbevidste tips i tankerne.

Sådan bruger du lyse farver – 4 regler

1. Prøv fed tilbehør

Du behøver ikke at træde ud i brandmotorrød for at gøre en indflydelse. Brug tilbehør som en chance for at lyse op dit udseende uden at venturing så langt uden for din komfort zone.

Din virksomheds slid er et fascinerende område at eksperimentere med dette look – prøv en kjole i kontorvenligt grå med en rød satchel, for eksempel. Eller par din foretrukne nederdel pasform med en levende shell nedenunder. Du kan ligeledes hæve en simpel tee samt jeans med et juvel-tonet tørklæde. Bare en farve er alt, hvad der kræves for at ændre den generelle tone i dit ensemble.

2. Fokus på silhuetter

Når du vælger stykker, der er korrekt skåret for at smigre din figur, vil du føle en hel del mere behagelig – og selvsikker. Det er nøglen til at bære enhver form for lys farve, uanset om det er en solrig gul eller en zany pink. En pasform i en uventet skygge eller et iøjnefaldende print er langt lettere at trække af, når det er klogt såvel som skarpt skræddersyet.

3. Vælg farver klogt

Måske elsker du hver farve af regnbuen – som er perfekt, da det giver dig en ganske stor undskyldning for at udfylde dit skab til brimmen. Men når du planlægger det farvede outfit, skal du være sikker på at du ikke har på en skygge på samme tid.

Vælg farver, der supplerer en mere eller i efteråret i nøjagtig samme husstand, så dit udseende ikke overvælder hver passerby. Samt det betyder ikke, at du heller ikke kan risikere. Pink såvel som orange kan ikke virke som bedste venner, men de ser overraskende smarte sammen. Præcis det samme gælder for blåt såvel som grønt.

4. Bloker dine farver

Hvor ville være uden farveblockede stykker, der gør det nemt at bære næsten noget lyst? Denne sjove halter top gifter sig med en række nuancer af pink i sin stil samt ser fejlfri med noget fra dine foretrukne jeans til et par afslappede shorts.

En poleret jakke såvel som kjole sæt ligner en vision om varm vejret perfektion, når den bruger turkisblåt til at adskille skarpe sort såvel som hvid. Colorblocking gør det nemt for alle at bære de eventyrlystne nuancer.

Venligst skal du forlade dette felt Emptage Budget Plan Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spammappe for at bekræfte dit abonnement.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *