Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Der er hundredvis, ingen, tusindvis af butikker i Paris, hvor du kan opleve et godt tilbud af Jolie ting. I sandhed denne offentliggøre kunne opdeles i mange, mange dele, men for nu, vil vi give dig det bedste af det bedste. Så læn dig tilbage og slappe af med din varme kop din foretrukne kølige vejr betingelse drikke – krydret te, gløgg rødvin eller chocolat chaud og lad os tage dig med på en virtuel vejledning af nogle af de bedste butikker i mode finansiering af verden. Uden videre, lige her er TBF s Paris købe guide.

Denne udgivelse kan omfatte affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Paris Køb Guide: Tips i at købe byen Lights

Bedste department Store – Galeries Lafayette – 40 Boulevard Haussmann 75009 Paris

Denne stormagasin er et must-see, hvis du nogensinde i Paris, selvom du ikke har planer om at gøre nogen form for shopping. Den primære sal, som huser makeup tællere fra verdens mest genkendelige brands er helt sikkert et syn at se. Med en fantastisk hvælvet tagdækning system samt nogle af de mest fantastiske farvede glas, vi nogensinde har set, Galleries Lafayette burde være øverst på nogens liste, fashionista eller ej! Ligesom enhver form for fantastiske stormagasin, de ligeledes prale af et stort udvalg af mærker, samt bringe uanset enhver form for fashionista Hjerte kan ønske. Det ville være umuligt at have en blå jul i denne stjernekaster samt hvad langt bedre metode til at holde varmen end denne fiks neckwarmer?

TBF insider tip: Gallerier Lafayette tilbud helt gratis i butikken modeshows på onsdage! Alt du skal gøre er at ringe samt foretager en reservation +33 (0) 1 42 82 34 56

Bedste Boutique Merci – 111 boulevard Beaumarchais 75003 Paris

Merci har at være en af ​​vores fave steder at opdage forskellige gaver samt fantastiske tøj. Trending lidt i den højere ende prismæssigt, er der stadig et godt tilbud for forskellige elementer til at blive opdaget i denne smukke boutique i super-hofte, fashionable Marais kvarter. Der er tre etager, to caféer samt tonsvis at vælge fra! Smykker, hyggelige trøjer, samt bedårende brevpapir med butikkens navn præget i rød – ”Merci” – den ideelle tak kort med et strejf af Parisienne stil. Gennemse tøj, sko samt bijoux på øverste etage, strejfer med den gave afsnittet på 2., hvor du kan opleve nogle af de fedeste tilbehør til din smartphone eller iPod – fuchsia hovedtelefoner, anyone? – gennemlæse huset indretning i kælderen samt når du er alle handlet ud, hovedet til den ene af de to caféer for en del af frokost og un verre de vin rouge (glas rødvin). Du er i Paris, efter alle!

Bedste Vintage – helt gratis ”P” stjerne – 8 rue Ste-Croix-de-la-Bretonnerie 75004 Paris

I modsætning til fremtrædende tro, er der snarere et par vintage butikker i Paris samt totalt frie ”P” Star s stativer er fyldt til randen med skatte bare venter på at blive fundet. På denne tid af året, vil du opdage tonsvis af pels samt læder, alle for under $ 100. Der er ligeledes placeringer er overfyldte med chunky strikke trøjer – hovedsagelig% 100 uld eller, hvis ikke, en fornuftig blanding af uld samt syntetiske. Det væsentlige her, som med enhver form for vintage købsoplevelse er at medbringe din tålmodighed samt altid være sikker på at tage sig tid til at tjekke for huller samt pletter osv men de tilbud er der for at træffe! Vi forstår en fransk fashionista (vi vil ikke nævne navne, men hun kan have rødt hår), der opdagede en mynte miljøvenlig 50 stil lammeuld sweater med en peter pan krave for lejlighedskøb prisen på kun 5 euro (ca. $ 6 US)!

Bedste Billig kæde butik – nyt udseende – Forum Les Halles – 2 Impasse Saint-Eustache 75001 Paris

Paris har H & M, Zara samt Mango ligesom de fleste andre store storbyområder byer, men hvis du leder efter noget lidt mere tydelig leder til en af ​​de største indkøbscentre i Paris Les Halles, hvor du finder New Look. Denne enorme shop tilbyder primært of-the-moment trend-drevne genstande, samt fantastiske basics. oprindeligt fra Storbritannien, det er lidt ligesom den franske lille søskende til permanent 21. Bonuspoint gå til dette utroligt godt prissat butik for sin omfattende plus-size kollektion. Disse sorte besat handsker give nogen form for tøj en kant, som gør dette rad rockin’ ’bobo’ hobo. (Bobo indebærer ”Bohemian Bourgeuois”, den franske pendant til Boho).

Bedste Lingeri – Chantal Thomass – 211 rue Saint-Honoré 75001 Paris

Man kan ikke komme til Paris uden at købe en Lacy produkt eller to. Det ville bare ikke være bedst i byen d’amour. En stor del af lingeri du vil opdage lige her er lavet af håndlavet fransk blonde samt som enResultat, det er ikke billigt. Men hvem ønsker at bære kløende, billigt lavet, dårligt passende underværker? Bestemt værd at omkostninger lidt ekstra penge, er denne linje samlinger altid flirtende såvel som legende med gode tilbud af bånd samt blonder – bare ting for at give en kvinde en bestemt JE ne sais quoi under enhver form for ensemble!

TBF Insider Tip: Hvis du venter op til januar, kan du score nogle udestående tilbud på alle ovennævnte butikker – bortset fra vintage. Salget sker i Paris kun to gange om året, i januar samt juli, som reguleret af regeringen.

Glad shopping!

Venligst skal du forlade dette felt Emptage Budget Plan Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *