Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Skulderpuder var aldrig min ting, skat. Gudskelov, jeg tilfældigvis arbejder på et afslappet kontor. Så du kan satse på, at jeg kender fordele og ulemper …. Er, korrektion, der er virkelig kun en con at arbejde på et afslappet kontor: Hvordan motiverer jeg mig selv til at komme til at arbejde påklædt overhovedet?

Dette indlæg kan omfatte affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Sådan klæder du i et kjole ned miljø

Hvorfor ikke bære en lidt tweaked version af mine pjs? Åh ja, det er rigtigt. Fordi jeg er en voksen, fordi jeg tager metroen til arbejde (selvfølgelig vil jeg ikke have mine jammies rørende bruttooget), og fordi når jeg ser bedre ud, arbejder jeg bedre. Så spørgsmålet er, hvordan klæder du op ad casual office påklædning, når kontoret er fyldt med peeps rockende glorified sweats?

1. Jeggings.

Vente! Lad mig ikke miste dig endnu, jeg er seriøs! Jeggings kan være stilfulde, komfortable og ikke røvet af en vittighed (um … ordsprog beregnet?). De er som broen, der forbinder os fra jammies til jeans. De narrer alle til at tro, at du er klædt samtidig med at du narrer din krop til at tro, det er stadig i Jammy bukser! Det væsentlige her:

Jeggings burde være stretchy, aldrig baggy
Vælg dem med baglommer (selvom de er faux), medmindre det er, hvis du vil have dine skinker i spotlighten hele dagen
Lyse farver og udskrifter er i (læs: Vælg ikke helt falske jeans)
Endelig er der en fin linje mellem virkelige indgreb og jammies, der ligner jeggings – ikke vælger sidstnævnte

Lige nu har Gap dig dækket af Jegging Department. Hver farve og hver print – og alle rigtige indgreb, der er kontor værdige.

2. Loafers og moccasiner.

Der nogensinde opfandt den klædte loafer burde vinde en nobels fredspris. Jeg indebærer ikke, at en oxymoron i sig selv? Er ikke loafer mere-eller-mindre et synonym for sofa kartoffel? På nogen måde er loafers det ideelle svar på:

Ikke forårsager bunions.
Narre dine fødder, som de stadig er i tøfler
Ser sød og går hurtigt på samme tid

Hvis du arbejder på et kausalkontor, skal du ikke ødelægge dine fødder med pumper, spare dem for tilfreds time. På samme tid må du ikke bære dine UGG’er. Og gentag nu efter mig: Jeg vil ikke bære flip-flops til kontoret. Virkelig. Loafers er den bedste indsats.

3. frilly halskæder.

Gems, gnistre og baubles, åh min! Prangende, glamourøse halskæder er den nemmeste måde at konvertere din casual-comfy top fra blah til ta-dah! Bare se The Sparkles pryder din ramme vil også få dig til at føle, at du lægger meget mere indsats i dit udseende end de to sekunder, det tog for at sætte din halskæde på. Og fordi du ikke blæser Bennies på Worksuits, har du råd til at oksekød op på dit halskæde budget.

4. Blazers.

Blazers er den arbejdsdøre for den moderne dag, hvis du spørger mig. De kommer i hver farve, skåret og mønster, så de kan smigre hver form. Og hvor meget bedre kan det få? Kast en over en afslappet T-shirt og øjeblikkeligt kig sammen. Geni. Par med jeans (eller jeggings selvfølgelig!), Loafers og en sjov halskæde og boom-Bam: Du ser ud som om du indebærer selskab, men er komfortable nok til at tage en katnap.

Venligst send dette felt Emptage Budget Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *