Så da Alexander var meget førstefødte, havde vi dette.

Aw, bløde fokusbilleder af vores unge drenge sammen kysser såvel som kos, Oliver vores førstefødte såvel som arving, der kigger kærligt på sin yngre bror, vores elskede spædbarn Alexander. Velsigne.

Hurtigt foran et år. Oliver indser, at hans søskende holder sig med meget mere end bare billedet OPP (og han er højt, positivt såvel som ønsker at lege med sit legetøj). Ligesom forevs. Tilborgen er der stadig, sikker på, at den er. Dog fra Alexander til sin ældre bror. En tilbringer sine dage med at kigge på enorme bro, der er fyldt med kærlighed såvel som beundring.

Når Oliver spiller sleeps, banker han såvel som lægger hovedet på ham, stryger ryggen og opfordrede ham til at vågne op såvel som leg. Indtil han bliver walloped over det hoved, det er. Derefter græder min hovedsageligt milde, som Smiley Infant Kid samt græder til tårer før sengetid … såvel som frokosttid såvel som stort set hele tiden, når Oliver er omkring.

Master Oliver slider absolut det frække trin … såvel som min tålmodighed i øjeblikket.

Jeg får det, han er træt af denne søde lille fyr med det engleflade såvel som bedste krøller, stjæler hans torden såvel som tidligere ‘kløft såvel som regel’ status før baby.

Så vi har nu billeder som dette.

Oliver er en omsorgsfuld lille dreng, han vil bare ikke dele vores opmærksomhed såvel som kærlighed efter at have været konge i 2 såvel som et halvt år, før han ankom. I nogle tilfælde er det af program, der er venlig for ham, så godt de spiller lykkeligt sammen, et spil er, hvor Oliver gennemsøger, der jager efter Alexander, før han kildede ham så godt som de alle efterår om at grine. Jeg ville bare ønske, at det var meget oftere. Jeg ville bare ønske, at jeg ikke følte, at jeg trak mit hår ud nogle dage. Jeg har gode hår fyre, vær venlig ikke at ødelægge det.

… og mit tidligere snakkesalige spædbarn (omkring 8 ord samt tælling efter 11 måneder) har nu ty til at kalde alle såvel som hvad som helst “mama” såvel som han ikke er den eneste, der regresserer. Min modne lille 3 såvel som et halvt år gammel Oliver, der er lys som knap, kan skrive sit navn fra 2 1/2, skaber sange, der ville gøre en tigermamma til ham til Storbritanniens Got Talent (tager du småbørn hr. Cowell? ) kræver nu mælk fra en spædbarnsflaske, når hans søskende gør, græder i synkronitet med sit søskende (og katten) -Jeg forstår, at jeg virkelig kræver at få dem på Storbritanniens Got Talent … og han vil endda lege med sin brors legetøj, skjuler sit tøj såvel som generelt gerne vil have os til at sætte ham op til adoption.

Jeg forstår, at dette alt sammen er typisk ældre søskende opførsel (det er rigtigt?), Der vil ikke være tvivl om at gå, uanset hvor nøjagtigt hvor lang tid det tager? Jeg har nu vendt godt regresserende mig selv. Du vil opdage mig tantrumming såvel som at græde på stuegulvet, der når frem til rødvin (se ovenfor) ved frokosttid.

Og jeg er træt, så træt … kan jeg få min varme mælk nu?

Køb min bedst sælgende bog i paperback eller lyd

Min debutbog er min guide til at overleve såvel som at trives på arbejde såvel som hos House såvel som giver indsigt i nøjagtigt, hvordan man producerer en digital service eller vender tilbage til arbejde med selvtillid.

Mumboss: Den oprigtige mors guide til at overleve såvel som trives på arbejde såvel som hos House (UK 2. udgave)

Tilgængelig på Amazon eller hørbar

Den arbejdende mor: Din guide til at overleve såvel som at trives på arbejde såvel som hos House (US/Canada Edition)

Tilgængelig 8. september 2020. Køb nu på Amazon

Ligesom hvad du har læst? Så hvorfor ikke overholde Vicki på Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest samt Instagram

Gå aldrig glip af et indlæg!

Abonner på HonestMum til mit ugentlige e -mail -nyhedsbrev, hvor jeg deler mine nye blogindlæg, bloggingtips, begivenhedsinvitationer, konkurrencer samt nyheder om min nye bog. Jeg deler aldrig dine personlige data med tredjepart.

FacebookTwitterPinterestEmAiltumblrshare

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *