Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Finde en brudepige kjole til din plus-size ven, søster, relativ brug for at være en ganske udfordring. Talrige plus-størrelse brudepiger fandt sig i at bære latterlige ekstra lange, rufflede kjoler og granny-ser boleros. I dag er opgaven blevet meget lettere, og tilbudene er rigeligt stilfuldt. Hvis du i øjeblikket leder efter nogle smarte, stilfulde og smigrende brudepige kjoler til din voluptuous brudepige, tjek vores tips til at finde fantastiske plus-størrelse brudepige kjoler.

Dette indlæg kan omfatte affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Sådan finder du plus størrelse brudepiger kjoler

Prøv stormagasiner først

1. JS Boutique Beaded One Tag på Kjole, $ 178

Når det kommer til at finde stilfulde plus størrelse brudepige kjoler, skal du tænke ud over brudebutikker. De fleste brudebutikker har kun en størrelse 16, så tjek dine lokale stormagasiner og deres hjemmesider. Butikker som Nordstrom og Macy har deres egne brudepige butikker i butikken, og de tilbyder et bredt udvalg af stilfulde brudepige kjoler til plusstørrelser. Stormagasiner har også størrelsesomfattende mærker som JS Boutique, Donna Morgan og Adrianna Papell. Disse mærker har typisk de samme stilarter af kjoler både i plus (op til en 24w) og lige størrelser. Stilerne er altid moderne og smarte fra disse mærker.

Søg websteder, der giver dig mulighed for at tilpasse dig

Eshakti keyhole kjole, $ 94

Ligesom Burger King giver nogle online-websteder dig mulighed for at få det til din vej. Du kan vælge en kjole og forkorte, forlænge, ​​og endda tilføje eller takeaway ærmer afhængigt af stilen. Et af vores yndlingssteder for tilpassede kjoler er Eshakti. Eshakti tilbyder en række kjoler og kjoler, der kan tilpasses op til størrelse 26w.

Bestilling fra detailkædeforretninger

Silke brudepige kjole, Ann Taylor $ 215

Flere og meget mere detailkædeforretninger tilbyder bryllup tøj. Kædeforretninger som Ann Taylor og J. Besætning tilbyder begge brudepige kjoler ud over en 16. Ann Taylor har feminine nedskæringer og stilarter op til en størrelse 18 og nu tilbyder J. Crew brudepige kjoler op til en størrelse 20. Ja, du hørte os korrekt.

Få det lavet.

Nogle gange for at få det, du vil have til dine brudepiger, om plus størrelse eller ej, skal du få det lavet. Nogle lokale mor og pop brudebutikker har en sømstress til rådighed, der vil gøre dig til en kjole fra bunden baseret på tidligere kjoler eller med billeder, du bringer ind. I nogle tilfælde kan en håndlavet kjole være lidt billigere end at købe det ud af stativet.

Find nærmeste Davids brude

Satin bred strop te længde kjole $ 99

Davids brude er ikke kun one stop med at handle for at planlægge et bryllup, men tilbyder et bredt udvalg af plus størrelser kjoler op til en størrelse 26. De har også en række farve muligheder også. Lav en aftale, og en associeret kan trække et par valg til din brudepige, før du kommer ind på grund af hendes form.

Prøv Ebay

Du behøver ikke altid at shoppe på brudebutikker eller gå på bryllupswebsteder for at finde en plus størrelse brudepige kjole. Ebay tilbyder en række plus size kjoler og en af ​​en slags kjoler. Det er også et sted, hvor grossister sælger en bred vifte af stilarter i mange forskellige størrelser, så hvis du har meget mere end en plus size brudepige eller en hel fest af fyldig damer, end du er meget mere end sandsynligt at få dem alle de samme kjole.

Når det gælder om at finde brudepige kjoler til plus størrelser være sikker på at holde et åbent sind. Du behøver ikke altid at shoppe konventionelle steder. Vi mener, at online er virkelig det bedste sted at finde plus size brudepige kjoler, fordi der er langt flere stilarter, farver, og selvfølgelig størrelser.

Venligst send dette felt Emptage Budget Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *