Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Denne udgivelse kan indeholde affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Ved din næste tur til mål, sving ved smykker tæller samt tjek sukkerfart af Baubblebar. Sugarfix ankom på Target.com såvel som i 900 målbutikker på tirsdag den 31. januar.

Sugarfix er en mål-eksklusiv smykkelinje skabt af BAUBLEBAR, AKA, “outfit-tilbehør.” Hvis du ikke forstår Bauble Bar, tro Pom Poms samt dangling tråde af perler i springtime paletter. BAUBLEBAR DESIGNS handler om farve såvel som bevægelse.

Sugarfix line-up aktier den innovative flair. Mens der ikke er nogen præcis crossover mellem de to linjer, er en række sugarfix stykker inspireret af fremtrædende Baublebar design. af stykkerne er inspireret af de mest fremtrædende BAUBLEBAR-design.

Den nye Sugarfix Line har omkring 130 forskellige stykker såvel som – her er hvorfor vi taler om det – de er alle prissat til $ 30 eller mindre. Tag dit valg af chokers, halskæder, øreringe, ringe samt armbånd, lige fra dristige udtalelser til blødere, accent udseende.

Vores Sugarfix vælger såvel som præcis, hvordan man bærer dem

Den lagdelte choker.

Sugarfix Layered Gold Wrap Choker Halskæde, $ 16,99, Target

Vi elsker dette stykke. Du vil gerne have det med en dyb, V-hals top såvel som en lang cardigan. Det er letvægts på 34,4 gram, så du vil ikke engang bemærke, at du har det – det er op, indtil du opdager dig selv, “Øjne op her.” Takket være en simpel stil, der ligeledes er ekstremt feminin, kan denne halskæde kjole op en afslappet outfit eller holde det eget med noget mere avanceret.

Tassel øreringe

Sugarfix Beaded Tassel øreringe, $ 12,99, mål

Hvis du kan lide BAUBLEBAR-linjen, vil disse beaded øreringe blive meget velkendte for dig. De varme pink perler tilføjer en slående farve pop, især hvis du har lettere farvet hår. Brug disse med en monokrome outfit, så de vil vende hoveder. såvel som om du føler dig fed, læg dit hår også op.

Stablede armbånd

Sugarfix Stack Armbånd Set, $ 16.99, Target

Dette sæt er så lækker såvel som romantisk! Passer til enhver form for alder, kan disse armbånd bæres alene eller parret med farvede perler eller et tykkere guld, manchet-stil armbånd.

Beaded vedhæng

Sugarfix Beaded Pendant Halskæde, $ 19.99, Target

Vi ser dette beaded stykke med en enkel samt feminin hvid t-shirt, boyfriend jeans samt din foretrukne par rene, hvide sneakers. Du kan tilføje en letvægts trøje, hvis det er køligt udenfor. Eller bytte ud sneaks for en dejlig sandal. På $ 20, dette stykke er en du får kilometertal fra, for sikker.

Har du tjekket ud den SUGARFIX linje? lad os forstå, hvad du synes!

Lad dette felt emptyGet budgetplan Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe til at bekræfte dit abonnement.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *