Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Dette indlæg kan indeholde affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Med fashionistas overalt omfavne den ’friske ansigt’ trend denne sæson, en glødende teint er et must. Alt, hvad vi har at sige er, takke skønhed guder for den moderne generation af selvbrunere, der leverer den solbeskinnede tone uden hudskader. Ingen dyre strand vacay kræves.

Her er vores liste over falske garvere, der vil sparke din forår og sommer ser op et hak. og hvis du ønsker at fortælle venner og familie du fik det smukke bronze i Hawaii i weekenden, gå til den. Vi vil ikke fortælle.

8 top Falske Garvere

1. Falsk Bake Flawless

Fake Bake ($ 20) er førende i selvbrunerprodukter takket være dens yderst effektive UV-frie formel, der bruger Dihydroxyacetone (DHA), Erythulose og DMI. Med Fake Bake, behøver du ikke at bekymre dig om din hud dreje en unaturlig orange farve. De naturligt afledte garvestoffer levere en langvarig gylden tan uden at forlade en dårlig lugt eller på tøjet.

2. skønhed af Jorden

Skønhed af jord Self Tanner ($ 29) er en organisk UV-frie garver indeholder naturlige ingredienser som sheasmør, aloe vera, kokosolie, arganolie, troldhassel, jojobaolie og grøn te. Det er en af ​​de sikreste måder at opnå en smuk, sund tan uden barske UV-stråler eller farlige kemikalier.

3. sol Ultra Mørk Self-Tanning Lotion

Formuleret med en naturlig blanding af ingredienser, denne populære selvbruner-lotion med sol Laboratorier tilbud naturligt udseende, stribefri resultater for en $ 24 pris. ideel til fair til-medium hudfarver, kan den hurtigttørrende falske Tanner hjælpe dig med at opnå en mørkere tan, perfekt til sommersæsonen forude. Ansøgningen mitt er inkluderet!

4. Skinerals Self Tanner

Skinerals Self Tanner ($ 22) er lavet ved hjælp af en kombination af sikre mineraler, ikke kemikalier. opnå en smuk bronze glød uden splotchy patches eller brug af garvning senge. Skinerals donerer også en del af hver flaske solgt til yderligere forskning hudkræft.

5. Tan Fysik ægte farver Sunless Tanner

Bedømmelse # 1 UV-frie garver, Tan Fysik ægte farver Sunless Tanner ($ 34) tilbyder den perfekte kombination af hud-berigende farve og nærende fugtighedscreme. Bedst af alt, formlen er lugtfri og ikke vil forlade striber eller en orange nuance. Tan Fysik tilbyder også en bekvem karamel farve guide, der vil hjælpe dig med at afgøre, hvor du har anvendt det, og hvor du ikke gjorde.

6. Jergens naturlig glød Øjeblikkelig Sun

Jergens er en betroet hudpleje brand og en populær selvbruning valg blandt budget-bevidste fashionistas. fås i lys bronze eller dyb bronze, Jergens naturlig glød Øjeblikkelig sol ($ 10) skaber en fejlfri tan med farve, der udvikler sig med det samme og uddyber få timer efter påføring.

7. St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse

Denne super let, tonet mousse er let at anvende og tørrer på bare 60 sekunder. Den bedst sælgende formel er stribefri og blade en rig-brun glød, der klæder ethvert tone hud. St. Tropez Self Tan klassiske ($ 42) skaber en naturligt udseende tan, der varer op til 10 dage.

8. NIVEA Sun-Kissed Radiance

For under $ 10 NIVEA Sun-Kissed Radiance Gradvis Tanner og Body Lotion tilbyder en tan, der bygger over fem dage – vs viser op til arbejde på en tirsdag ser helt anderledes, end du gjorde dagen før. Formlen fortsætter glat med minimal striber og en langvarig frisk duft. Designet til medium til mørk hud, NIVEA formulering giver en dyb, varm farve.

Sunless Tanning Tips

Picking den perfekte UV-frie garver er kun halvdelen af ​​kampen. Du kan få mest muligt ud af dit falske Tanner med et par trin af prep. For udseendet, du har bare rørt ned fra tur af en levetid og tjente selv en fejlfri tan, læs videre for væsentlige sunless garvning tips.

1. moisturize

Sundere hud absorberer Garver mere jævnt. Så ideelt set, er du fugtgivende hver dag god tid før du beslutter dig for at bygge din farve med selvbruner. Hvis du ikke er fugtgivende dagligt, så prøv at gøre det i det mindste et par dage før du har planer om at anvende din garver.

2. Exfoliate

Aromaterapi Associates Krop Polering Brush, $ 23

Exfoliating huden er et must (scrubs er stor i bruseren, tør børstning er fantastisk på forhånd, også) at skifte ham ud døde hudceller og giver dig den glatteste base til at starte.

3. Påfør

St. Tropez Applikator Mitt, $ 6,50

En mitt designet til selvbruner sikrer en jævn applikation – som bør udmønte sig i mere endda farve. Også, vil du ikke nødt til at skrubbe garver fra dine neglebånd og negle efter ansøgning.

4. Vent12 + timer til brusebad

Undgå brusebadet eller poolen eller havet i mindst 12 timer efter at du har anvendt Tanner. Dette giver din hud tid til at absorbere produktet fuldt ud.

5. Fugtighed

Hold fugtgivende! Især hvis du tager din nyligt bronzed bod ud i solen (med en tung dosis SPF selvfølgelig). Fugtighedsrummet har en dybere farve end tør hud. Tænk på vintertiden, når din hud er i sin tørreste – det har sandsynligvis en hvid-ish nuance til det, ikke? Tørhed gør ikke din nye bronze farve nogen favoriserer.

Har du en fav falsk tanner til at anbefale? Lad os vide i kommentarerne!

Venligst send dette felt Emptage Budget Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *