At være en mor til dine børn tager ofte tålmodighed, gennemtænkte planer, organisation samt beslutsomhed. Men andre gange er det lige så grundlæggende som at have det sjovt såvel som at kaste dine kiddoer. Personligt kan jeg ikke lide at blive kilet, men mine unge kunne godt lide Tickle Games, da de var førskolebørn såvel som i folkeskolen. Derefter kommer selvfølgelig hele den midterste institutionalder, men det er en anden historie, som vi absolut ikke kommer ind på nu.

Du tror måske, at konceptet med kildetspil er lidt underligt, da killing har en tendens til at være spontan, men i betragtning af at de er en så fantastisk metode til at binde (og ligeledes få dine unge ud af forfærdelige stemninger) er det værd at det Forstå et par kilderspil, når tiden er nødvendig. Plus at lave et spil ud af det giver plads for dig at spørge dit barn, om det er fint at kildre dem såvel som at vise dem om samtykke. Her er en liste over et par af de mest sjove kilder!

8 FUN Tickle -spil, som dit lille barn såvel som børnehaver vil elske!

Spilene

1. Grundlæggende kilder- aka den traditionelle
Mens dit barn sidder eller måske endda er ved at sætte deres sko på, skal du begynde at gentage “Jeg kommer til Getcha!”
Denne forventning får dem til at fnise så meget, du bliver næppe nødt til at kildre deres fødder for at holde latteren i gang.

2. Et fyrband
Dette spil er fremragende af to grunde, det hjælper din bit en opdagelse om instrumenter sammen med båndet til et kildre -spil.

Spørg din kiddo, om de gerne vil være i et én fyrband samt få dem til at vælge et instrument til at spille.
Du kan vælge en melodi såvel som “leg” dine instrumenter med til takten.
Spil instrumentet på dem! Lige her er nogle gode muligheder;

Tromme: Brug dine fingre som trommestikker på maven.

Guitar: Kør fingrene langs ryggen, ligesom du ville slå en guitar.

Klaver: En ryg kan hurtigt endte med at blive et lille klaver. Spil hemmelighederne på hver side af deres rygsøjle.

Violin: Kør dit indeks frem såvel som det ideelle langs deres skulder.

Trompet: Spil din foregive trompet ved at sprænge bit hindbær på deres hænder eller nakke.

3. Chancer eller Evens
Dette spil handler om numre såvel som du kan spille det i en gruppe, der også skaber nogle sjove søskendebinding.

Vælg et nummer 0-100 eller 0-20 til yngre småbørn.
Fortæl en anden som den anden forælder eller et søskende, hvad antallet er.
Har dit barn antagelse af nummeret.
Hvis de antages rigtigt, får de kilden til dig! Hvis de antages, at forkert kiler dem.

4. Gættespil
Mor eller dig- dette spil efterlader meget til rådighed for fortolkning, såvel som du kan type slips i enhver form for emne, du prøver at få din kiddo til at tro og opdage.

Spørg en bekymring i retning af ”Hvad er mors foretrukne grøntsag?” Eller “Hvilken type dyr tror jeg på det, der lever i junglen?”
Hvis de antages rigtigt, får de kilden til dig. Hvis de tager fejl, så lad dem forstå svaret såvel som da får du kildning!

5. Ms. Pointer
Ms. retningslinje kommer kun ud på de køligste dage, hvor hun har brug for at opdage en varmelegeme for at varme hende op.

Bølg din retningslinjefinger rundt og snak med en fjollet stemme om nøjagtigt, hvor kølig hun er.
Den nærmeste armhule endte med at blive hendes nye lille opvarmede hjem.
Ms. retningslinje kan vrikke rundt og forsøge at få behagelige udløsende nogle alvorlige kilder.

6. hvisken
Lad din bit tro, at du er ved at lade dem komme ind på en hemmelighed.

Når de først har lænet sig ind for at høre hemmeligheden, hvisker hviskende vrøvl ind i deres øre. Disse bit hvisker vil kildre deres ører.
Fortsæt med at gentage, at du har et trick til at fortælle dem 3 eller 4 gange såvel som på det sidste forsøg i stedet for at hviske vrøvl, lad dem forstå nøjagtigt, hvor meget du kan lide dem!

7. Spøgelset kilder!
Min anden halvdel kan lide at gøre dette med mine børn. Han foregiver bare langsomt, at han vil kildre børnene. Forventningen driver de unge til det punkt, hvor de ikke kan hjælpe med at buste op med at humre uden ham nogensinde at røre ved dem.

8. Planer, tog og biler kiler kildre
Denne er en hyldest til min mors foretrukne film, fly, tog samt biler.

Fly – Løft din unge op under deres arme eller ved deres midtsektion, mens du ligger på ryggen. Tild derefter dem, som de er tilgængelige til landing.
Tog-Når din unge ligger på ryggen begynder at bevæge deres ben frem såvel som tilbage som et choo-choo-tog, der siger Chuga, Chuga, Chuga, Chuga, såvel som når du kommer til Choo-choo, kiler du deres mave.
Biler – Løft dine unge arme i luften såvel som at “køre” dem rundt i huset. Foregive, at deres armhul er hornet såvel som at kildre hver gang dine biler og lastbil er i fare.

Fordelene ved at kildre

Sikker på at kildre er sjovt for dine børn, men som mor undersøgte jeg selvfølgelig fordelene ved at kildre så godt som jeg wsom virkelig overrasket… .. der er nogle fremragende fordele.

Bygger forbindelser – Forskere så langt tilbage som Charles Darwin har vist, at kilding af dit spædbarn eller barn hjælper med at udvikle forholdet mellem forælder såvel som barn. Det er en af de mest grundlæggende metoder til social interaktion.
Builds afhænger af – dine unge er i stand til at angive stop så godt som du holder op med at kildre dem, forstærker afhængigheden af såvel børn som forælder. (Så overdriv det ikke så godt som altid stop, så snart de spørger.)

Hvilke spil spiller du med dine unge for at få dem til at grine!

Du kan også nyde!:

Ting at lave med små børn [52 ekstraordinære aktiviteter]

Fødselsdagsfejringssteder – En total guide til de sjove placeringer, som unge elsker!

Opholdet på House Mommy -rutine, der vil gøre dig til en lykkeligere mor

Pin til senere!

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *