Ved køb af en virksomhedsdragt, lær at planlægge og budgettere den mest essentielle dragt. Dit første vigtige køb bør være Navy Blue Suit. Det er en vigtig enhed på arbejdsstil stil. Derefter leveres solide grays og trækuler. Hvorefter kommer de mønstrede versioner af disse to grundlæggende farver.

Omhyggeligt udvalgt kan de tre dragter nævnt din virksomhed garderobe. En samling af brugerdefinerede skjorter og bånd, i forskellige materialer og nuancer kan omdanne din garderobe til en ramme af uendelige muligheder.

Husk at investere på en god skræddersyet kostume. En monteret, brugerdefineret $ 1000 dragt af en skrædder, er mere økonomisk end at have to eller tre off rack $ 900 dragter. Vælg en all-season, mid-weight cloths, der føler sig komfortable fra sommeren gennem vinteren.

Spræng altid pasformen. Med buksebunden kan du anmode om din skrædder til en tomme pause i din forreste krone. Hem af dine bukser skal falde lidt over snørebåndene på dine sko og skrånende nedad mod hælen.

Hvad angår skulderstørrelsen af ​​jakken, skal du vælge en, der har en komprimeret ærme og et mindre, højere ærmegab. Jakkekraven skal sidde komfortabelt på skuldrene, skjortekraven skal vises på ryggen med en halv tomme, og hellen i bunden skal være på et niveau, der næsten er lige med dine knogler. T-shirt-manchetten skal også være synlig om en tomme og ærmet skal stoppe omkring en halv tomme ned på dit håndledsbone.

Endelig ligger i modsætning til den populære tro, at den rigtige talje måler mellem dine hofter og maveknap. Sørg altid for, at rumples undgås, når du knapede op ad jakken.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *