Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Dette indlæg kan indeholde affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Det er absolut førsteklasses tid for loungewear lige nu. De afslappede og komfortable stykker, du engang reserverede strengt i weekenderne, nyder nu stolt af sted i dit liv – hver dag i ugen. Men lad os stå over for det, mens der er en vis glæde, der er involveret i at bære bløde strikker og nemme silhuetter, der føles godt mod din hud, er der også en tendens til at falde i fælden for at bære en vis variation af den nøjagtige samme ensemble dag efter dag.

Selvom du ikke har planer om at gå overalt, er det rart at føle, at du alle har trukket sammen – om det er for din egen følelse af velvære, eller fordi du måske vil tage en tur rundt i kvarteret, eller fordi du har Et videoopkald senere på dagen. Uanset årsagen vil du elske disse smarte loungewear stykker, der tilbyder en bestemt opgradering over de sædvanlige mistænkte.

Vores fav loungewear nu

1. Kast-it-on kjole

Køb nu fra Lou & Gray

Vinter loungewear handler om fleece og lag. Men da vejret opvarmes, vil du være taknemmelig for, at du troede at tilføje en letvægts kjole eller to til din rotation. Et ultra blødt nummer som Lou & Grey SignatureSoft Midi Dress er det perfekte valg til din daglige rutine – selvom det simpelthen involverer at gå fra dit soveværelse til din stue. Stoffet er ultra-blødt, og det er super simpelt, men også let at klæde sig op med en halskæde eller et sødt hårtilbehør.

2. Ultra bredbjælken

Vi handler om leggings og joggers og yogabukserne, men vi har også sparet noget plads i blandingen til bredbjælken. Det er utvivlsomt afslappet takket være sin væske silhuet, men det føles også lidt mere trukket sammen end sine tilbagelænede kolleger.

Køb nu fra Anthropologie

Et bredt ben som disse lørdag / søndag Lisa beskåret brede bukser trækker dobbelt pligt. De er gode, om du slapper af med familien i weekenden eller bruger hele dagen til at håndtere dine faglige opgaver.

3. Den lille polerede tee

Køb nu fra Frank og Oak

Fordi der er plads i hvert skab til en tee, der ser lidt mere raffineret end det sædvanlige, tilbyder denne Frank og Oak mulighed alle former for styling muligheder. Det bærer alle kendetegnene ved en traditionel t-shirt, herunder korte ærmer og en besætnings hals, men kan prale af en mere poleret kvalitet takket være dens knap foran og tekstureret finish. Det er også yderst neutralt uden at være simpelthen brun. Selvom du bærer det med joggers eller sweatpants, vil du føle dig langt mere “færdig.”

4. Kortærmet Jumpsuit

Køb nu Fra M & S London

Du ville ikke nødvendigvis tænke på at bære en jumpsuit hjemme, medmindre det var en af ​​de jersey stilarter lavet til sengetid. Men nogle stilarter føler sig helt passende til at introducere til din loungewear-samling, herunder denne fra M & S London. Med sin dæmpet print og dets flydende silhuet er det behageligt og stilfuldt på en gang – og fantastisk til travle dage pakket med zoommøder i massevis.

5. Super glitrende dias

Sikker på, du kan have udskudt din foråret ferie, og du kan ikke selv finde ud af, hvornår du kan gå til poolen igen. Men disse Keds Bliss Il Jelly Paillet sandaler er en opgradering til din WFH fodtøj, der vil give dig noget blankt og smuk at glide ind i mellemtiden.

Køb nu fra Keds

Med en unik gelé-sequined øvre, disse sko funktionen ultra-komfortable skum footbeds. De er perfekte til at bære med alt fra kjoler til shorts til bukser.

Venligst send dette felt Emptage Budget Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *