Hertuginden markeret Holocaust Remembrance Day ved at tale med overlevende fra Holocaust samt ungdom ambassadører fra Holocaust akademiske tillid via videoopkald.

Ovenfor kan du se hertuginden med Manfred Goldberg (L) samt Zigi Shipper (R), der var i deres teenageår, da de blev fængslet i koncentrationslejren Stutthof i det nordlige Polen. Du husker måske hertugen samt Duchess tilfredsstillende Mr. Goldberg samt Mr. Shipper i 2017, mens på deres turné i Polen samt Tyskland.

Det var under en ekstraordinær gensyn når mændene vendte tilbage til lejren for første gang siden sin befrielse i 1945. Mr. Shipper siger, at Mr. Goldberg reddede hans liv ved at støtte ham på den endelige 1945 dødsmarch da drengene var bare 15 . i opkaldet offentliggjort i dag, hertuginden sagde, ”Manfred samt Zigi, jeg aldrig har glemt den allerførste gang vi mødtes, såvel som dine historier har fast med mig siden da.”

Lejren blev befriet af britiske tropper samt de to drenge blev taget til nøjagtig samme hospitalet for at komme sig. lige her du kan se dem på Lensterhof rekonvalescens hus i Tyskland i løbet af denne rekonvalescens.

Mere fra The Telegraph historie af Victoria Ward.

Da han blev meget først bedt om at rejse tilbage til Tyskland for at tilfredsstille Hertugen samt Hertuginden af ​​Cambridge på den nazistiske koncentrationslejr, der havde været hans personlige ”helvede på jorden” det var en pinefuld beslutning.

Men Manfred Goldberg, 90, følte det var hans pligt at gøre det.

Og i en følelsesmæssig genforening i denne uge, fortalte han Hertuginden, at deres intenst flytter gå til til Stutthof, Polen, i 2017, beskrives af de kongelige som ”rystende”, havde bedt om en sådan bemærkelsesværdig verdensomspændende reaktion, at han ikke fortryder sin beslutning for et sekund.

Mere fra hverdagens Mail på Mr. Transportkundens flytning til England.

Han rejste til England ti måneder senere at blive genforenet med sin mor, hvem han knap nok havde mødt.

Zigi forklarede hertuginden, at hans allerførste seks måneder i UK ‘var helvede’, da han savnede sine venner så meget, men at han gik på at have en ‘vidunderlig, vidunderlige liv’ med sin ægtefælle samt i dag har to døtre, seks børnebørn samt fem fantastiske børnebørn.

’Hvad et liv jeg har haft!’ Sagde han, ’jeg vil aldrig gå nogen steder at leve.’

Mr. Shipper samt hans husstand på hans 90-års fødselsdag.

Vi vender tilbage til The Telegraph brik.

Hertuginden fortalte dem:

”De historier, som du både har delt med mig samt dit engagement i at uddanne den næste generation, de yngre generationer, om dine erfaringer samt rædsler Holocaust viser ekstrem udholdenhed samt sådan tapperhed. Det er så vigtigt, såvel som så inspirerende.”

Hertuginden tilføjede, at ”vi alle har en funktion til leg, alle generationer har en funktion til at spille” i at sikre deres historier online, samt at erfaringerne er ikke gentages.

De herrer samt hertuginden ligeledes talte med Farah Ali samt Maxwell Horner, 18-årige ungdom ambassadører for Holocaust akademiske Trust.

Mere fra hverdagens Mails dækning:

Adspurgt af hertuginden præcis, hvordan hun følte at høre herre historier, Farah sagde: “Der er ingen ord til at forklare det.

At tale om hans arbejde forelæsninger den yngre generation, Manfred kommenterede: ’Hvad jeg ender med at fortælle dem er … .that husk på alt det tager for ondt til triumf er for store folk til at forblive tavse. så godt som jeg, få feedback, som angiver, at dette er taget ombord.

’Jeg har fået at vide, tid samt igen, at skæve om Holocaust fra en tekst bog er temmelig kedelig såvel som ikke gøre en forskel. dog at lytte til en overlevende gør en utrolig effekt. ’

Hertuginden sagde: ‘Vi har alle en funktion til at spille, alle generationer har en funktion til at spille i at sikre de historier, vi har hørt fra Zigi samt Manfred dag online, samt sikre, at de erfaringer, vi har lært, er ikke gentaget i historien for fremtidige generationer.

27th januar, blev valgt som den dag for at markere Holocaust, da det er årsdagen for befrielsen af ​​Auschwitz-Birkenau-koncentration samt udryddelseslejr. Det var den største af alle de nazistiske lejre, hvor mere end 1,1 millioner mennesker blev myrdet. Dette års stil er ”Vær den lys i mørket.” Prins Charles er Royal Patron af Holocaust Memorial Day Trust, såvel som han talte om den stil i en video udgivet på sociale medier.

Sidste år hertugen samt Hertuginden deltog den årlige UK Holocaust Memorial Day Mindestue Ceremony.

Dette års Mindehøjtidelighed kan ses online på YouTube på 12:45 ET / 9: 45am PT. (En optagelse af begivenheden vil blive tilbudtsåvel.)

Du kan huske hertuginden var ligeledes en del af et job sidste år med 75 Holocaust overlevende såvel som deres familier; Hun skød billede portrætter af to familier. Lige her ser du hende under en af ​​skuddene på Kensington Palace sidste år med Steven Frank, som derefter var 84 år gammel, såvel som hans bedsteagers, Maggie samt Trixie.

Denne bestræbelse var en samarbejdsindsats fra Holocaust Memorial Day Trust sammen med den jødiske nyhed, og Det Kongelige Fotografiske Samfund (Kate er Royal Patron of the RPS). Det var designet til at ære Holocaust ofre samt fejre de fulde liv, som overlevende bygget i Storbritannien. (Vores oprindelige udgivelse er her.)

Nu for en ekstremt hård tur for kort at dække, hvad Kate havde under opkaldet.

Hun var i en top, der ligner et Alexander McQueen design, mærkets fine ribbet strikket top.

Lavet af uld, det monterede stykke har retningsmæssig ribbing detaljer, herunder en centerstrimmel på forsiden såvel som ryg, en rund hals, såvel som nøglehul tilbage. Mange tak til Elizabeth of Kate’s closet for dette id! Hertuginden havde ligeledes sin Simone Rocha Faux Pearl Curb-Chain øreringe ($ 310, nu udsolgt), vist nedenfor som slidt i endnu en lejlighed.

Hun havde også på halskæden med det cirkulære sorte vedhæng set på et opkald med sygeplejersker i Midlands.

Jeg har haft gode tilbud med gode forslag til dette id samt vil opdatere, når jeg vender hjem i aften (jeg rejser i dag.)

Opdatering: Der har været en række gode ideer, der deles til hertugindenes UFO-halskæde. Natasha antyder, at det kan være lavet af Whitby Jet, så navngivet, da det hentes fra Whitby i North Yorkshire. Natasha påpeger, at hertugen såvel som hertuginden talte med personale fra North Yorkshire-baserede netop ‘B’ i et nyligt opkald (Original Publish Her). Under venstre, en vedhængsstil fra W. Hamond, “den oprindelige Whitby Jet Shop.” Denne stil er den gule guld whitby jet indrammet rund halskæde (£ 886). I centrum, en stil fra Astley Clarke, en fremtrædende britisk juveler, The Stilla Black Onyx Pendant Halskæde (£ 160).

Til højre, et mere koncept, der kommer via Ana i en kommentar, er Ana Luisa Yves Halskæde ($ 50) lavet af et amerikansk baseret firma. For dem, der spørger om Tiffany’s af græsplænen, er dette ikke det samme stykke. Den halskæde sidder meget højere såvel som ligeledes indeholder to diamanter.

Det mest logiske stykke synes at være Whitby Jet, men Astley Clarke er ligeledes en god mulighed, eller det kan hurtigt være en mere designer / forhandler helt. Vi vil virkelig ikke forstå, før vi ser det i klarere billeder i modsætning til screengrabs. Tak til alle for dine forslag!

UPDATE FEB 10: Det viser sig, at stykket ser ud som den runde stilla lapis lazuli vedhæng halskæde ($ 220) fra Astley Clarke.

Mere fra produktbeskrivelsen: “Denne Demi-Fine Stilla Gemstone Pendant har en fængslende bordskårne Lapis Lazuli Gem, der ligger i 18-karat gul forgyldt sterlingsølv, samt bruger en skuespilindstilling til også at screene hele den blå ædelsten også som viser sine kompleksiteter smukt. Denne gemstone vedhæng er færdig med en guld nugget detaljer samt vores signatur Astley Clarke Star-Set Lapis Lazuli Tag. ”

Dette var en af ​​de stykker, der blev foreslået i et tidligere indlæg, men nogle af os genkendte ikke, at det var blåt; Vi troede det var sort. Det opdaterede materiale på halskæde er fra denne 10. februar post.

Her er en video af det fulde opkald.

LINKAGE:

Lær mere om UK Holocaust Memorial Day på Holocaust Memorial Day Trust site her; Organisationens Facebook-side er her; Dens Twitter-feed er her og Instagram-side her; Klik her for at tjekke ud om Worldwide Holocaust Memorial Day som fastsat af FN’s Generalforsamling

Holocaust Academic Trust-webstedet er her; En Facebook-side er her; Gruppens Twitter-feed er her

De Forenede Stater Holocaust Memorial Museum Site er her; Facebook-siden er her; Museets Twitter-feed er her; Dens Instagram-side er her

Victoria Wards daglige telegrafstykke er her; Hejs historie af Danielle Stacey er her; Den daglige mails beskyttelse af Rebecca engelsk samt Harriet Johnston er her;

41SAVE.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *