takket være min Stepmom Granny Leslie, som jeg sandsynligvis vil ansætte som en bidragyder til dette websted, for denne jobide.

Denne husholdningsaktivitet har en håndfuld nyttige funktioner på Thanksgiving:

Holder unge hektiske med en håndværk aktivitet, der kan reducere Thanksgiving Day Timer logget fuld hastighed, der kører med et keramisk vasefyldt hus

Producerer en dejlig bordplade design, hvor skønhed er i øjnene af den vagter, såvel som den vagter er moren hos børnene, der producerede det “smukke” centerpiece

Kan tjene som socialt smøremiddel til børn, der ikke forstår præcis, hvordan man graciøst chatte op ældre pårørende, men er glade for at vise dem noget konkret, som “Jeg komponerede dit navn på dette blad. Dette blad er rødt. Dette blad er lavet af papir. Du er ikke netop min onkel, men jeg ser dig hvert år på Thanksgiving, såvel som du er gammel, så lad os bare gå med onkel. ” Bam, det er en samtale.

Her er hvad du har brug for:

Konstruktionspapir i forskellige farver. Brug en efterårskombination Hvis du tror, ​​at denne ting vil se så bemærkelsesværdig, skal du fotografere det til Pinterest. Ellers, hvem bekymrer sig. Vi havde nogle blå blade såvel som nogle lilla dem.

Penne. har tilstrækkelige penne, som ingen har brug for at kæmpe over penne.

En vase af en slags. Vi udnyttede en Mason Jurid, der holdt de miljøvenlige blomsterskum ting såvel som småsten, bare i situation, der pinterest panned ud. En højere vase vil gøre dit liv lettere.

Små grene. Giv dette nogle troede på forhånd. Hvilket planteliv i dit område vil være nemt at klip såvel som at tilbyde graden af ​​robusthed, der er nødvendig for at stå op i vasen?

Saks såvel som en hulpuncher. Hvert blad børnene skåret ud fra byggepapiret vil blive leveret et stanset hul for at hænge det på en gren. Du finder ud af det. Jeg har tro på dig.

En gæsteliste. Medmindre du vil blive afbrudt hvert fjerde sekund, skal du blive spurgt, hvordan du staver et navn, giv din bit sekretær en fortegnelse over navne, der henvises til.

En vejleder. En voksen, der ikke hjælper i køkkenområdet, kan gøre sig nyttigt ved at diktere listen, skære blade eller stansehuller.

En plan B. I situation blev min tro på dig misforstået, du kan ikke opdage nogen form for filialer, eller din vejleder er en fejl på enten håndværk eller overvågning, tænk på en anden metode til at skærmblade blade. Måske kan et stort ark med et abstrakt træ såvel som grene trækkes såvel som bladene kan tapes på. perhaps they can be strung from a cord to make a garland that gets hung across the mantel.

Do you have any type of traditions for the kids on Thanksgiving Day?

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *