deler

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Nogle af os har awesome hår. Nogle af os har fantastiske figurer. Min supermagt er mine ultra-lange øjenvipper, så jeg har været besat med mascara i snarere lang tid. Når det er sagt, har jeg prøvet næsten hvert produkt under månen. Når du vælger Mascara, er det praktisk at tro på, hvad du vil have dine øjenvipper til at se ud. Jeg vælger ultra-tyk mascara, mens mange af mine venner bare vil have en lille længde.

Denne udgivelse kan omfatte affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

For at opnå det bedste look mulige, foreslår jeg at sætte primer på, før du anvender din mascara. Primer behøver ikke at være dyrt. Jeg har ikke lagt mærke til nogen form for forskel mellem primer fra en apotek samt primer fra højere ende makeup virksomheder. Tilsvarende er der sjældent en forskel på $ 10 mascara samt $ 30 mascara. Så jeg har samlet vores top mascara picks på et budget. Alle disse produkter er enten blevet fremhævet på vores hjemmeside før, bedømt ekstremt på drugstore.com eller udnyttes af mig personligt.

Bedste Mascara på et budget

1. Maybelline Excellent Lash Vaskbar Mascara, Ekstremt Blackprice: $ 4.99

Hvorfor er det fantastisk: Mest sandsynligt den mest genkendelige mascara, Maymelline Excellent Lash er en gammel favorit. Det er billigt, så det er fremragende at holde en i din taske såvel som en i dit skrivebord på arbejdspladsen. Et plus er, at det er hypoallergenisk for dem af os med følsomme øjne.

Hvor skal man få det: $ 4,99 på Drugstore.com

2. JK Jemma Kidd Ultra Plush Mascara (med Bonus I-Tech Glitter Liner)

Hvorfor er det fantastisk: elsker du ikke det, når målet bringer i high-end designere? Dette er ikke kun fremragende mascara, men for $ 10 får du også glitter eyeliner. Det er kendt for forlængelse såvel som fortykning såvel som har en god kompakt sag.

Hvor skal man få det: $ 9.99 på målet

3. L’Oreal Voluminous Original Volume Building Mascara

Hvorfor det er fantastisk: Dette er mascaraen, jeg bruger hver dag. Det er altid billigt, så godt som du kan typisk opdage kuponer til det (og vi elsker kuponer). Denne mascara gør dine øjenvipper virkelig, virkelig tyk. Det tørrer også hurtigt, hvilket minimerer smudging.

Hvor skal man få det: $ 7.49 på din regionale medicin butik eller drugstore.com

4. Sephora Collection Triple Action Mascara

Hvorfor er det fantastisk: denne mascara er sandheden, så da vi bemærkede det var på salg (venligst, vær venlig at ikke afbryde det, Sephora), vi vidste, at vi måtte fungere det. Dette produkt gør underværker på dine vipper, både at udvide samt plumping dem på nøjagtig samme tid. Det har en fremragende børste, der virkelig adskiller dine vipper til at give en fuld-eye effekt.

Hvor kan man få det: til salg for $ 3 ved Sephora

5. Rimmel Lycra Lash Extender

Hvorfor det er Awesome: Lavet med Lycra, denne mascara hjælper dig med at opnå den buede form af øjenvipper, at du kan være på udkig efter. Det er ligeledes specielt til sarte øjne samt komme i kontakt med brugerne.

Hvor kan man få det: $ 7,49 på Drugstore.com

Venligst skal du forlade dette felt Emptage Budget Plan Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spammappe for at bekræfte dit abonnement.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *