Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Dette indlæg kan bestå af affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Vejret er måske ikke enig, men kalenderen siger, at det er forår – og det betyder, at butikshyllerne lægger op på sjove forårskjoler. Hvis du er klar til at opbevare friske flæser og blomster, har vi dig dækket. Her er vores fav vælger til de bedste forårskjoler til rådighed, alle under $ 50.

Bedste forårskjoler til 2018

1. Gul tekjole

Fejre starten af ​​foråret med noget let og levende. Denne Asos Mini-knap gennem te kjole kræver opmærksomhed med sin trendy sennep farve. V-halsen og mini længden kram alle de ideelle kurver, mens bløde ærmer, slips detaljer og knap fastgørelse tilføjer blot den ideelle mængde udsmykning.

Denne kjole tilbyder det yderste forårsdagsudseende. Par det med hvide sneakers eller nøgne, fladhælede sandaler.

2. Den mørke blomster

Ingen forårs garderobe er komplet uden den bedste blomsterfrok. Historien om Citrus Floral Kjole i Noir Blossom fra Modcloth har en sort base med varierende nuancer af pink blomstrer. De bandede talje cinches på bare det ideelle sted at skabe den ideelle timeglasform.

3. Pale blå blomster

Kombiner delikat blonde og of-the-moment frynse, og du vil opdage denne smukke pulverblå hæklet blonderkjole. Den runde hals giver kjole et meget mere beskedent udseende, og den er ærmerøs, hvilket gør det til en let og luftig mulighed for enhver forårsdagshændelse. Kjole kan også prale af en skjult ryg lynlås, hvilket gør det nemt at glide til og fra.

4. Den trykte kappe

For et slank og sofistikeret fjederudseende, sport denne JM Collection petite trykte kappe kjole. Tilgængelig i kun petite størrelser, den trykte kappe kjole har en pullover styling, split hals og kappe silhuet. Kjolen falder lige over knæet og er pyntet på forsiden.

5. Den stribede V-hals

Denne blå og hvide stribet V-halsstykke har en afslappet, shirt-kjole udseende, bedst til arbejde eller spil. Dens ¾-længde ærmer giver det lidt varme for de køligere forårsdage, og de skjulte sidesømlommer tilføjer et strejf af funktionalitet. For at stoppe kjole fra at se for baggy, er der en søm i taljen med et aftageligt slipsbælte, der cinches midterdelen.

6. Ruffle wrap

Ruffled Detailing er på punkt i foråret, og Max Studio Floral Ruffle Wrap Kjole skuffer ikke. Den smarte blomsterkjole har en feminin silhuet med sin bælte talje og surplice hals. Dens vævede wrap konstruktion giver også kjole en smuk strømningseffekt.

7. Pink skift Kjole

Fås i et stort udvalg af farver, herunder springtime favoritter som rødme pink, tilbyder Shift og Shout Shift Dress et simpelt, men alligevel utrolig smukt udseende. Kjolen er konstrueret af et blødt vævet poly stof med en afrundet hals og korte ærmer. I ryggen kjolen sport en udsat guld lynlås som sin eneste udsmykning.

8. Edgy Denim Dress

Om ikke andet, kan du – og skal – deltage i denim vognen dette forår. Den udtrykker Denim Side Cut-Out tee shirt kjole er cool og komfortable med bare ben eller et par leggings. De trendy udskæringer på hver side af taljen vise bare den ideelle mængde hud.

Tilføjelse nogle forår flair til din garderobe behøver ikke at være dyrt. Disse sjove foråret kjoler er utroligt billigt – samt let, levende, og ideel til den varmere vejr forude. Fra arbejde til parken til stranden og videre, være klar til at se fantastisk, uanset hvor livet fører dig dette forår.

Hvis du har brug for en meget mere forår kjole ideer, se vores indlæg om foråret kjoler til arbejde og foråret kjoler under $ 100.

Venligst send dette felt Emptage Budget Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *