om sommeren i San Francisco, angiver at samle sig i en sweatshirt såvel som at forbande, at “dette er beregnet til at være juli!” Bortset fra at jeg er kommet til at opdage, at i stedet for at ønske, at det var varmt tilstrækkeligt til at gå bare ben, kræver jeg at træde på med mit liv såvel som at bære leggings. Mor-venlige leggings er en ægte ting.

Leggings er en del af moruniformen foreslået af Gwyneth Paltrow for et par år siden. Ud over at jeg ofte opererer under påvirkning af stjernemødrefunktionsmodeller, gik jeg efter det.

For cirka et år siden begyndte jeg at bruge leggings rutinemæssigt. Jeg sætter pris på den metode, de gør det muligt for mig at gøre kjoler meget mere afslappet, meget mere legepladsvenlig såvel som varmere.

Som brandambassadør for Yummie Tummie, fik jeg et par forme leggings at gennemgå. De steg straks til toppen af ​​min skuffe som mit foretrukne par. Lavet med et dobbelt lag med stretchy godhed er YT -leggings endnu meget bedre end et rutinemæssigt par: Jeg føler mig sikker såvel som ikke udsat, når jeg bærer dem. Bonus tilbyder, at den lune lycra udjævner min mave. Jeg vil ikke oplyse, at det klemmer mig i – de er ikke så stramme – men midtsektionen kommer al metoden så meget som min ribkage, en generøsitet til muffins toppen.

For sygeplejerske er det at have leggings, der dækker hele maven, en dobbelt bonus. At trække ens tee -shirt op til amning vil udsætte en hel meget mindre hud med den fulde beskyttelse af disse leggings. Jeg ønsker, at der var et foto af en meget mere gennemsnitlig størrelse dame til at vise dig, men den tynde minnie ovenfor giver dig i det mindste ideen. På mig kommer midtsektionen endnu højere (men jeg har ikke lyst til at vise dig; jeg er sikker, dog ikke så sikker!).

Jeg prøver ikke at tilbyde dig, fordi jeg forstår, at leggings ikke er for alle, men hvis du er i det, eller de mor-venlige yogabukser eller tanke), bruger vores link.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *