for et par uger siden, Heather såvel som jeg rejste ned til L.A. for at konsultere en smule med Jibjab. Hvis du nogensinde har set Elf selv, eller en af ​​de andre på internet -feriekortene, hvor folks ansigter føjes til en sjov animation for at fremstille en musikvideo, er du bekendt med deres arbejde.

Søsknene, der medstiftede virksomheden, er far, med fem unge mellem dem. De har introduceret et familievenligt produkt, som mine unge har haft det sjovt med, så godt som jeg vil vise jer.

Webstedet kaldes StoryBots, såvel som det, hvad du vil opdage der:

Musikvideoer med en hipster -flair. Animationen af ​​StoryBots ABC -videoer er freaking søde. Kan du ikke lide mig, hvis jeg bruger udtrykket Kindie Rock? Der er en melodi til hvert bogstav i alfabetet såvel som robottegnene, der introducerer dem, er finurlige såvel som irreverente. Indikation af webstedet såvel som musikken er gratis at downloade (at se videoerne er altid gratis) eller ikke indikere såvel som at betale $ 0,99 pr. Melodi på iTunes.

Personlig på internetvideooplevelser. Hvad pokker betyder det? Du kan offentliggøre dit barns billede såvel som hans eller hendes aftale med Will endte med at blive aftalen med hovedpersonen i videoen. Gør det på nettet eller download iPhone/iPad -appen, kaldet Jibjab Jr. Mine unge som at vi kan redde alle vores ansigter samt revidere nøjagtigt de samme videoer over såvel som over med forskellige husstandsmedlemmer. At nyde bedstefar Barry cast som en te-drikkende prinsesse er et højdepunkt for os alle. Den allerførste er gratis, et medlemsafgift gælder for at få mange af dem.

En gratis belønningssystem-app til forældre. I mit allerførste telefonopkald med Gregg, administrerende direktør for Jibjab, fortalte han mig om den app, han opfandt, bip såvel som Boop, der beskrev, at unge gør bip til store vaner såvel som boops for dårlig opførsel. Du kan oprette et antal bip som et mål at få en belønning. Boops fortryder bip, så unge vil begynde at forhindre dem. Den ekstremt dag fortalte jeg mine unge om bip såvel som boops uden appen eller belønningen såvel som de reagerede med det med det samme.

Greggs drivkraft er at gøre forældre meget sjovere, så godt som jeg kan lide det. Sikker på, at vi kan tjekke bøger fra eksperter, forskningsstudie, som om der er en forældremyndighed, samt regelmæssigt spørgsmålstegn ved, om vi gør tingene forkert. Eller vi kan have en sans for humor såvel som at se vores klynkende barn i øjnene såvel som at sige “Boop!” Ligesom Wendys papir, der ripper aktivitet, kan det være en samlet humørskifter.

Da jeg selv var en så alvorlig praktikant for forældremyndighed, spurgte jeg Gregg, hvad børnefremskridt fagfolk siger om bestikkelse såvel som fordele, da jeg følte mig bekymret for, at det at have boops annullerede bip, der leverede en slags selvkontrolmeddelelse, der utilsigtet kan skade mine børn for evigt. Han troede helt klart, at jeg må lysne op. Så boop på mig.

—–

Som altid er mine tanker på dette websted 100% mine egne, selvom vores arbejde med Jibjab blev kompenseret.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *