Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Denne udgivelse kan bestå af affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Lad os sige tak til Kanye West for at bringe neutrale på radaren med sin forår 2017 samling. Selvom Kanye’s Yeezy sæson 4 mode show havde blandede anmeldelser samt masser af hatere, beige, offwhite såvel som sorte outfits stadig inspirerer os til at gå tilbage til det grundlæggende, når vejrforholdet bliver varmt.

Trendene kan have os iført dristige farver såvel som mønstre, men der er altid et sted for neutralerne. såvel som den bedste del? Du kan kanalisere Yeezy sæson 4 ånd for under $ 50! Lige her er vores bedste valg for neutrale stykker på et budget.

Yeezy sæson 4 på et budget

Høj hals samt blonder

Endeløs øget blonder Ærmeløs plettet kjole, $ 44,97, Nordstrom Rack

Hvad er ikke at elske om denne søde ærmerøs kjole fra endeløs rose? Det har en sødme til det, takket være en høj hals, såvel som skolepige pletter. Bære det med hvide sneakers eller sandaler. Du kan tilføje øreringe eller lade blonderne gøre talerne. En afslappet bombefly eller denim jakke kan holde dig varm på kølige aftener.

Cold Carry Swing.

Åben Carry Dress, $ 24.99, ShopTiques

En blød swing gown flatters masser af kropstyper, såvel som denne samme har nogle få detaljer at elske. Stropperne ved halsen får dig ud af at skulle bære en halskæde, såvel som blonderne på ærmet tilføjer et antydning af formalitet.

Grib en wrap, hvis det er køligt, eller bare bange skuldrene, hvis det er varmt. En Dayy Sandal eller Kitten Heel ville være en charmerende metode til at forankre dit udseende.

Romper, Yeezy Style

V-Neck Romper, $ 38, ShopTiques

Denne lille jumper er bedst at vise de ben! Vi elsker enkelheden; Det gør en fremragende outfit base. Du kan tilføje fedte øreringe eller neonbelægninger til at producere et ekstremt elegant ensemble. Gladiator sandaler ville overflade udseendet perfekt.

Slub T-Shirt

Splendid V-hals Slub Tee, $ 48, Bloomingdales

En neutral t-shirt er sikker på at få tonsvis af udnytte – især i denne sæson, når neons samt udskrifter tendenser. Trods alt, hvilke par meget bedre med et slipsdype nederdel end en neutral top?

Produktionen af ​​Kanye show havde sine problemer, ja, men vi stadig elsker det fokus på de tidløse neutrale! Hvad gjorde du mener om Yeezy sæson 4? vil du være iført neutrale dette forår? lad os forstå nedenfor!

Venligst skal du forlade dette felt Emptage Budget Plan Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *