Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Denne udgivelse kan bestå af affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Fortællingen om europæiske appelprodukter er en næsten lige så gammel som tiden, men omkostningsmærket på den franske ansigtscreme? Tilsvarende regal. Men hvis vi fortalte dig, kan du få en ungdommelig, plump samt frisk faced complexion for under $ 20 et produkt, du sandsynligvis sandsynligvis lytter op, ikke? Vi er lige her for at fortælle det, det er muligt, såvel som det er herligt.

Den næste bølge af hudpleje skal-haves er ankommet fra udlandet. Og du kan være chokeret over at opdage, at som sine europæiske modparter, dette mønster, der for nylig er fremtrædende statside, er ikke rigtig nyt overhovedet.

Du har måske set det infiltrere hylderne i dine foretrukne kosmetiske butikker samt virtuelle ganger af onlinebutikker uden endda at realisere det. Det kommer almindeligvis i quirky, søde som-kan-være emballage, så måske troede du, at det var for børn, såvel som nogle gange funktioner udenlandsk navn eller tegn. Men enhver form for appel professionel vil fortælle dig de fantastiske ingredienser – såvel som resultater – af koreanske hudpleje er alle hurtigt genkendelige.

Sally’s Box Delight Collagen Hydrogel Masks, $ 12, Sokoglam.com

Men ikke bekymrer dig ikke på dit ganske lille hoved, idet du er forsinket til fejringen, har aldrig været sådan en interessant oplevelse! I situationen for koreansk hudpleje – hvor opdagelse af en tilsyneladende endeløs række af appelforstærkere har os squealing ved hver tur.

Mizon Honey Black Sugar Scrub, $ 16

Sådan dabble i koreansk hudpleje

Traditionelt kan en koreansk appelregime blive betragtet som lange, i bedste fald. En normal dag eller natrutine kan omfatte op til 10 forskellige produkter, såvel som det er før din makeup samt obsessiv konturering samt fremhævningsteknikker.

Men for den typiske appel shopper, der sandsynligvis ikke vil dykke alle metoden i verden af ​​orientalsk import, betyder det kun, at du har så mange flere muligheder samt måder at dabble koreanske produkter i med dine gamle favoritter.

Asien har længe prioriteret ansigtet såvel som hudpleje, såvel som dets vaskeudtagning af vigtige produkter beviser det. Men for dem, der mangler tid til at komme med to rengøringsmidler, eksfoliering, en toner, essens såvel som serumapplikationer, ansigtsmasker, øjencremer såvel som solcreme på den regelmæssige, er der stadig årligt prissat håb.

Top ide for nybegyndere til koreansk hudpleje

Vores top tip? Tilføj kun en eller to af disse trin i din nuværende lineup. Eller swap ud kemikalierede produkter til dem, der er fyldt med nødvendige olier såvel som koreanske klassikere som snegleekstrakter. Det vil få dig bedre til den fulde, bløde såvel som strålende se øst er kendt for.

Ansigtsbutikken ris vand lyse rensende lys olie, $ 7,71

Det kan være så enkelt som at hente et par arkmasker til, når eller to gange i løbet af ugen, lagringsserums (de er ikke kun for aldring længere!) Eller fordobling på dit rensemål (om natten, for en nødvendig anden sweep) . Det handler om at hengive ansigtet såvel som krop i den næring, det fortjener. Med disse produkter peppered i din morgen eller aften, stopper hudplejen at blive en opgave, såvel som begynder at blive en godbid.

Venligst skal du forlade dette felt Emptage Budget Plan Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *