Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Jeg elsker denne tid af året, da det betyder, at vi kan få klædt for alle former for julen samt nytår parter. Det er fantastisk, da vi kommer til at bære så meget glitter som vi ønsker (som jeg har en tendens til at gøre alligevel!) Samt afprøve nogle fantastiske ferie frisurer. Buns var super hot i år, såvel som de er absolut ikke at miste nogen form for damp. Tjek billederne nedenfor for nogle tutorials samt inspiration til rokkende en bolle til en fest denne ferie sæson.

Denne udgivelse kan indeholde affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Hår Buns perfekt til fest Sæson

Pjusket lav Bun

Har du en ferie-funktion efter arbejde, at du ikke har tid til at gå huset samt få forberedt på? Denne pjusket bolle er fantastisk for arbejde samt spil, da det kontor passende samt stadig sexet.

Start med noget beskidte hår, samt en del du hår i midten ved hjælp af dine fingre til at rede dit hår i en lav hestehale. sikre den med en hårbånd samt være sikker på at forlade nogle tråde fri i front til at indramme dit ansigt. Hvis det er nødvendigt, løsne dit hår samt omhyggeligt trække nogle dele lidt ud til at give fantastisk tekstur som du ser ovenfor. Let drille din hestehale til at give nogle tykkelse, samt dreje den rundt i bunden af ​​din hestehale. sikkert med Bobby stifter. Glat de forreste stykker samt feje dem væk fra dit ansigt med en flad jern eller lade dem tjavsede samt bølget for mere tekstur. Må ikke undlade at huske at indstille look med hårspray!

Elegant Side Bun

Denne klassiske stil er perfekt til de mere smarte parter denne sæson.

Begynd med rene såvel som rettede hår. Lav en dyb del for at aktivere dit hår til at feje til side af dit ansigt. omhyggeligt drille rødderne af dit hår til at tilføje en lille volumen. På den modsatte side af dine fejende pandehår, samle dit hår i en lav hestehale, forlader nogle hår ud til at indramme dit ansigt. adskille hestehale i tre sektioner. arbejder med én sektion ad gangen, løst vride det samt pak det omkring bunden af ​​hestehale. Pin ind sted med Bobby stifter. Gentag med de andre to sektioner. Hvis du har pandehår, krølle dem med en stor riflede krøllejern samt overflade med hårspray.

Arbejde fest topknot

Du har fået til at elske denne enkle såvel som elegant topknot. Det er fantastisk for firmafester, men det kan også være slidt til andre lejligheder også.

Start med lige, slanke hår, samt børste det i en høj hestehale. sikre hestehale med en hårbånd samt sprøjte toppen samt siderne af dit hoved med hårspray for at holde flyvsk nede. Dernæst adskille hestehale i to lige store dele. Tæt hvirvle afsnittene omkring hinanden til spidserne af håret samt wrap den snoede hår rundt i bunden af ​​hestehale. sikre den stramme bolle med Bobby stifter samt overflade med hårspray. Hvis dit hår ikke er lang nok, kan du nødt til at udnytte klip i ryggen for at holde dit hår op.

Glam fest topknot

Hvis en større, Messier topknot er, hvad du vil hellere have, ser ikke yderligere.

Du vil være i overensstemmelse med præcis de samme grundlæggende trin fra oven med et par mindre ændringer. Dette virker fantastisk med tekstureret, uvasket hår så ikke gøre bekymring om at få det lige før du begynder. Finger kam dit hår i en høj hestehale, der forlader trådene omkring dit ansigt såvel som pandehår ned. sikre hestehale med en hårbånd. Drille hestehale at tilføje fylde samt separat i to lige store dele. Løst vride delene sammen til enderne samt wrap omkring bunden af ​​hestehale. sikkert med Bobby stifter, men gøre det muligt for nogle afsnit til at hænge løst. Spray hele med et let hårspray. Hav det sjovt!

Venligst skal du forlade dette felt Emptage Budget Plan Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spammappe for at bekræfte dit abonnement.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *