Share

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Kun otte dage efter Macy’s annoncerede, vil de være åbne for første gang nogensinde på Thanksgiving Day, Kohls har fulgt i deres fodspor. Men mens Macy’s vil forblive åben i 24 timer lige indtil afslutningen af ​​firmaet på fredag, har Kohls trukket en one-up-bevægelse på Macy’s: De bliver åbne for – få denne – 28 timer lige. Kohls vil åbne kl. 8.00. Torsdag såvel som tæt ved midnat på fredag.

Nå, du elsker enten den adrenalin-infused frenzy af kunder, der dræber om, tranebær stadig halvfodesteret i deres bælg eller. . . Nå, det gør du ikke. Jeg efterår et sted i midten. Jeg bifalder sandheden om, at de sparker af feriesæsonen med en sådan gusto, men jeg får også alle “hvad der skete med den sande, hvilket indebærer ferie?” på mig selv. Så tror jeg: Sko! Og pludselig giver det hele mening. (Hey, en kvinde kan få en gave til sig selv, mens du henter gaver til alle andre, ikke?) I al alvorlighed vil Kohls have nogle ret Rockin ’tilbud på Thanksgiving Day i et forsøg på at få ånden i sæsonen i fuld gear .

Kom ind på fremragende tilbud på Kohl’s

Kohls “Dream Receipt” -programmet er kun en fantastisk chance, at det, um, i butikken. Mere end 30.000 Kohls kunder vil få hele deres køb gratis. Yup, der starter på Thanksgiving Day, vælger Kohls en champion hver dag (ender den 24. december) Hvem vil få hele deres køb til Nada. For meget flere detaljer, tjek deres officielle regler såvel som detaljer i november.

Dette er ud over tonsvis af andet fremragende salg på toppen af ​​allerede fremragende priser, fra beklædningsgenstande til navnemærkeelektronik. Så lad det Tyrkiet fordøje såvel som om du er op til det, slå Kohl for nogle udestående tilbud.

Fortæl os, vil du skulle komme til Kohl på Thanksgiving Day? Del med os i kommentarerne.

Venligst skal du forlade dette felt Emptage Budget Plan Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spammappe for at bekræfte dit abonnement.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *