Hej, såvel som glad april til alle.

I måneder har der været diskussion om muligheden / sandsynligheden, som hertuginden arbejdede med en ny stylist, mens Natasha Archer er på barselsorlov. Det viser sig, at hun er; Richard Eden brød historien i sidste weekend i sin daglige postkolonne.

Hertuginden af ​​Cambridge har hemmeligt udarbejdet i en talentfuld stylist, der har rådgivet hende på hendes garderobe.

Ud gå de stive coat kjoler samt house counties kvinde ser ud. I kommer en mere moderne, slank stil, såsom £ 800 gucci pussy-bow bluse samt brede bukser, hun bar for et engagement tidligere i denne måned.

Kvinden, der arbejder med Kate, er Virginia Chadwyck-Healey, beskrevet i dagligdags poststykke som “… en aristokratisk 36-årig tidligere redaktør på Vogue Magazine.”

Hun er en gammel kompis fra St. Andrews University, hvor hun var Hon Virginia Fraser (hendes far er den tredje Baron Strathalmond, derfor den ærefulde før hendes navn). Nedenfor, Prince William samt Fru Fraser på en 2008 Royal Marsden fundraiser.

I 2012 giftede Ginnie (som hun refererer til sig selv), en mere gammel kompis fra skolen, Oliver Chadwyck-Healey. Som William deltog han i eton.

Før deres ægteskab deltog parret med Kate samt Williams bryllup.

Fru Chadwyck-Healey skrev et stykke til telegrafen om udseendet, hun valgte for Kate samt Williams bryllup.

At være en vogue staber, var dette bryllupsbegivenhed altid at være en modeforbindelse.

Tidligt den morgen opdagede vi, at vores kedel havde pakket op. Da jeg tog et frysende brusebad, drejede mine læber blå, jeg bølgede til min kæreste, nu langlidende mand, “Jeg vedder, at Kate ikke har en Sodding Chilly-bruser på Goring!”.

De vigtigste stykker i ensemblet var af en designer Hertuginden har båret mange gange, Emilia Wickstead. Tilbage til Telegraph-kolonnen:

Emilia såvel som jeg satte vores seværdigheder på den ultimative dobbeltlov: en høj talje vandmelon pink nederdel samt en bubblegum pink trapeze-ærmer silke top. Det var sjovt, det var modigt, men det var også elegant. Jeg havde varemærket LK Bennett Patent Nudes (fordi nogle gange er der bare ikke nogen form for anden sko, der virker for en begivenhed som denne).

Til min mors horror havde jeg ikke strømpebukser, men i stedet fulgte min nu forsøgte og testede formel af Bobbi Brown Foundation blandet med gavn høj stråle for at gøre huden nær perfekt.

Som nævnt i historierne har Ms. Chadwyck-Healey nu sin egen konsulentvirksomhed, VCH-stil.

Tidligere British Vogue Editor-Chief Alexandra Shulman skrev en dagligdags søjle om fru Chadwyck-Healey, der arbejder med hertuginden.

På Vogue var Ginnie detailredaktør, en funktion, der omfattede hostingbesøgshændelser samt markedsmønsterforhandlinger. Hendes færdighed var i at oversætte modeinfo for ægte mennesker snarere end edgy mode skud.

Du kan se præcis, hvordan alt dette ville være uvurderligt for hertuginden, hvis hver vandretøj såvel som koblingspose analyseres såvel som undersøgt. Mens Catherine har en yderst unik følelse af sin egen stil, er hun ikke interesseret i omkostninger timer poring over modesider samt læser designer profiler.

Stylisten har ligeledes en Instagram-side. mange af de mærker slidte på siden kender. under venstre, en Beulah London kjole samt på højre, en Erdem top.

Fra VCH stil site: ’kondenseres, organiser, Opret’ ”Ginnie mantra er Det gælder for alle aldre, alle omkostninger niveauer. Hendes service er at personligt ’kondens’ din garderobe, art med samt ’kuratere’ nye måder at bære stykker, du aldrig vidste arbejdede godt sammen samt ’skabe’ område for nye stykker, som Ginnie rådgiver derefter på.”

Her ser du Ms Chadwyck-Healey iført LK Bennett (venstre) samt Alessandra rig på højre, i et billede med kammerat samt Vogue alumner Emma Elwick Bates.

Du kan huske vi så hertuginden iført Alessandra rige for første gang i husholdningernes fotos mærkning prins Charles 70 års fødselsdag.

Nedenfor stylist med guldsmed Kiki McDonough i en mere Instagram billede.

Vi vender tilbage til Alexandra Shulman daglige Mail kolonne:

Den upåklageligt organiseret Chadwyck-Healey stil er faktisk magen til Kates, dog med en fashionable samt mere farverige, mønster-kolliderer twist – hun er langt mere Gucci end LK Bennett.

Hidtil har Chadwyck-Healey indflydelse set i hertuginden beslutning om at iføre sig en tætsiddende lilla fisse-bue bluse af den italienske modehus, en mousserende mynte Missoni kjole på en aften ud i Belfast, samt en blå Caped Mulberry frakke, der hurtig blev en social media sensation.

Missoni kjole nævnt ovenfor, at Hertuginden wore i Belfast.

den TelEGRAPHs Fashion News & Features Editor, Bethan Holt, mistænkt Ms. Chadwyck-Healey Assisting Kate. Fra en kolonne skrev hun:

I de seneste måneder er der ingen tvivl om, at Kate har oppettet hendes mode spil samt naturligt, at Markedsrettens Rumor Mill hurtigt vendte sig til, hvem der kan være ansvarlig for det subtile, men betydelige skift i hendes udseende. Med Duchess’s sædvanlige PA / Garderobådgiver, Natasha Archer, på barselsorlov, var eksistensen af ​​en klog ny strateg med upåklagelig forståelse af balancen mellem kravene til kongelige protokol samt udøvende modeformet indflydelse palpable.

Den Caped Mulberry Coat, et mere stykke fra den nordlige Ireland tur, er en stil, flere har peget på som bevis for tweaks til Kate’s garderobe.

Fru Chadwyck-Healey har ligeledes delet nogle husholdningsfotografier på Instagram; nedenfor, med sine to små piger.

Mere om stylistens ekspert baggrund kommer via denne Tibbs Jenkins stykke i tiderne.

Efter at have brugt sin ungdom, der frekventerer Boutiques of the Kings Road i Chelsea, stopper Chadwyck-Healey for nylig for nylig South Kensington i West London til online nær Pangbourne i Berkshire med hendes hendes husbond samt døtre, Maggie samt Nancy, der bliver en del af en fashionabel “Girls-Gone-mud” sæt.

Hidtil har så forgyldt, men Chadwyck-Healey har ligeledes talt offentligt, såvel som bevægeligt, om hendes erfaring med postnatal depression. Hun skrev i 2016: “Min rente af interesse for mad forsvandt, mine tårefulde øjeblikke voksede. Jeg spekulerede på, hvordan folk gjorde det hele ‘to under to’ forretninger. Jeg var scornful af mig selv. ” Stykket var ærligt på et relatabelt emne, der stadig er tabu for mange.

Fru Chadwyck-Healey Sendt om hendes egen omstændighed på Instagram. Det er et emne Kate har udtrykt en interesse for; Hun har brugt tid på at opdage om mødrende mental sundhed og wellness såvel som talt om problemet.

Opdateret tilbehør er blevet noteret som en yderligere indikation af ændringerne i Kate’s garderobe. Under venstre, en Manu Atelier Micro Bold Handbag, der først blev båret i Dundee. Til højre, den Aspinale Midi Mayfair taske, som vi selv første gang så i oktober sidste år. Taskerne betragtes som noget af en afgang, da hertuginden bærer koblingsstilposer.

Vi pakker op med et par flere tanker fra Alexandra Shulmans kolonne.

Catherine er ikke eksternt interesseret i at være en tøjhest, hun ved, at det er en stor del af opgaven såvel som vil gerne blive betragtet som på toppen af ​​hendes spil.

Jeg ville forvente, at hun introducerer nogle nye navne til Duchess’s repertoire, eller motiverer hende til at bringe nogle af dem, hun har i hendes personlige garderobe på offentligheden.

Vi forlader dagens emne med en mere stil, der er slidt for nylig, Alexander McQueen One-Shoulder Column kjole fra Bapta Awards i februar.

I sin kommentar spurgte Caitlin et godt spørgsmål: Hvornår forventes Natasha at vende tilbage? Svaret er, at jeg ikke ved det; Jeg har ikke set noget om en tidslinje. I de britiske kvinder kan kvinder tage op til et fuldt års orlov, så det kan være lidt tid før Natasha er tilbage på Kensington Palace.

Hvis du spekulerer på, hvornår vi ser hertuginden igen, kan det være et par uger. George såvel som Charlotte er på deres institutions pauser, med klasser genoptager både den 24. april.

Opdater 8. april:

Det nyeste problem med hej! Magazine tilbyder et andet synspunkt på den funktion, der spilles af fru Chadwyck-Healey. Historien, “Virkeligheden bag Kate’s nye glød samt edgy Fashion Sense,” Notes Natasha Archer har været mere inkluderet i Kate’s garderobe end beskrevet.

På trods af omfattende rapporter, at dette dristige nye udseende er blevet hæftet af Ginnie Chadwyck-Healey, hej! Kan udsætte, at mens den tidligere Vogue-medarbejder har givet lejlighedsvis rådgivning, fortsætter Kate’s meget beundrede garderobe til at være arbejdet med hendes langtids PA og Stylist, Natasha Archer.

Stykket er i magasinets 15. april.

Historien fortsætter med at sige:

NATASHA er på barselsorlov, der overholder sønnen til Son Theo i december, men hun planlagde outfits for hertuginden foran hendes tid væk såvel som arbejder bag kulisserne efter behov. “Natasha er blevet omhyggeligt organiseret i sit arbejde, styling hertuginden på trods af sin graviditet samt barselsorlov,” sagde en kongelig kilde Hej! “Hun er utrolig loyal såvel som gør et fantastisk arbejde.”

Du kan tjekke hele stykket her.

UPDATE # 2 Apr 16: Der er ekstra beskyttelse af historien, der angiver, at fru Chadwyck-Healey ikke er inkluderet i Kate’s garderobe valg til den grad, der beskrives af andre medier. Mere fra denne tatlerhistorie:

‘Tash’, da hun er kærligt kendt for venner såvel som medlemmer af husstanden, havde flittigLy forudinstalleret hertuginden ‘garderobe i henhold til sin langvarige dagbog forud for at tage barselsorlov at have sin søn theo med sin kongelige professionelle fotograf hendesubby chris jackson, sent sidste år.

Med en så stor opgave på hænderne i fashionably præsenterer den fremtidige dronning af England til verden, taler hun rutinemæssigt til kontakter fra forskellige modehuse såvel som folk som tidligere vogue personale Ginnie Chadwyck-Healey, som på trods af rapporterne Tatler kan afklare har ikke overtaget den primære rolle.

“Jeg tror, det er rimeligt at sige, at tash var lidt ked af rygterne, især da hun arbejdede så svært at trække alle udseende sammen,” en kilde fortalte Tatler af Stylisten, som blev hædret over Royal Victorian Order (MVO) i Nytår ærer notering for tjenester til den kongelige familie. ‘Kate er ekstremt glad for hende såvel som har været støttende under graviditeten. Hun er ikke blevet erstattet. ‘

27Save.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *