Hvad mode for min alder?

Indsendt af Aloïs Guinut på torsdag, januar 29, 2015 · 18 Kommentarer

På det seneste er jeg blevet bedt af nogle få læsere samt kunder til at gøre en offentliggøre om præcis, hvordan at kjole, når du er ældre.

Og jeg har været udskyde samt udskydelse af skriftligt.

Hvorfor det?

Først fordi, de kvinder, der stillede den bekymring har forskellige aldre. Nogle er 50, nogle er 60 eller meget mere samt nogle er endda 40, som er ekstremt ung er det ikke? . samt selv om de er 30 år fra hinanden, de kommer op med præcis samme spørgsmål: præcis hvordan til kjole min alder? angiver, at de føler, at de ikke kan overholde præcis de samme mode råd som yngre kvinder.

Så er der ingen generel ”ældre kvinder” klassifikation dog en hel del forskellige kvinder hver alder, der bekymring om ”dressing deres alder”.

For det andet, da disse kvinder ikke ser det samme. Nogle har slanke figurer takket være et liv dedikeret til motion, nogle andre gør ikke for masser af grunde, såvel som jeg ikke dømmer dog den metode, du kjole afhænger også af din krop. Få det bedste af, hvad du har. Hvis du har tonet arme på 60, ​​så hvorfor dække dem?

Og for det tredje, da ikke alle dame ”en bestemt alder” har en stil, der har noget at gøre med hendes alder nowaday.

Du kan være sten samt sexet ligesom Carine Roitfeld (60yo), du kan være boho ligesom Jane Birkin (68yo), du kan være vanvittigt funky ligesom Anna dello Russo (godt godt, selvom, erm, ikke almindeligt min stil), du kan være dameagtig ligesom Franca Sozzani (65 yo), du kan være med på moden såvel som hype ligesom Linda Rodin (70 yo), osv

Du kan bare være dig selv. Hvilket er forbløffende.

Men betyder ”være dig selv” angiver du kan bære det hele?

For mig betyder det, du kan bære enhver stil, samt stil det i henhold til præcis, hvordan man ser med hensyn til alder samt kropsbygning.

Derfor, for at I anbefalinger stoppe iført ”små piger ting”, når man ser så godt meget af en voksen. Ligesom rottehaler eller søde hairclips. såvel som når du ikke ser ungdommelig længere, kan Peter Pan kraver samt høje sokker har en ekstremt ulige indvirkning også.

Med hensyn til kroppen, skal du bedømme, hvad du kan stadig, samt kan ikke bære længere. fremragende ben? vise dem som Carine Roitfeld dog forstå, når at stoppe, og når såvel kort er så godt kort …

Og sidst men ikke mindst, at blive ældre betyder ikke, du er nødt til kjole som hvad du mener en ældre kvinde skal se ud. Deres er ingen ældre damer (som Jane Fonda sagde også). som et resultat iført to sæt cardigans, perler, blomster prints, selvom de kan være stilfuld, skal ske på en moderne måde, ellers vil det gøre dig ser ældre end du virkelig er. Når du ønsker at kjole ung, forhindre noget at dronning Elisabeth ville bære (gud velsigne hende, samt hun er en utrolig sød såvel som elegant bedstemor).

Det er de tre regler kun Id’Give.

Ellers kan du bære noget, du har lyst til, hvis det passer dig krop samt stil.

Læder Perfectos samt motorcyklister støvler er helt fint, hvis du føler din ånd hører til rock samt rulle for evigt.

Så nu blive inspireret af de damer, der almindeligvis meget ældre end 50, der ser fab, samt er det bedste bevis stil har intet at gøre med alderen.

Franca Sozzani ved Sartorialist. altid yderst feminine.

Boho detalje på avanceret stil

Edgy minimalistisk på samt andre historier hjemmeside

Drenget på Sartorialist

Super fashionable Linda Rodin på Sartorialist

Excentriske tilbehør på sort lærred

Minimal elegance på Carmen Dell Orefice

Classic med moderne farve pops på J.Crew

Moderne snit samt funky detaljer om Linda Fargo

Jeg forlader dig med 92yo, erm 13 yo, Tavi til at vise dig, at alder er i metoden til at klæde. Forsøg kjole ung, vil du være for evigt.

Og dig? Tror du klæde din alder giver mening? Eller det hører fortiden til?

Kategori: Blog · Tags:

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *