Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Budget skønhed er afgørende i denne hårde økonomi, ikke kun for tyve somethings, men alle os. At finde, hvilken slags produkter der fungerer lige så smukt på et budget er lige så vigtigt som at finde den kloge og ofte tid testede måder at få det samme resultat med meget mindre moolah.

Dette indlæg kan indeholde affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

I gymnasiet har jeg for eksempel købt en dyr mascara. Sked i en smuk torpedo og koster tre gange så meget som min faste mascara, jeg var sikker på, at det ville få mine øjenvipper til at se skørt godt ud. I stedet så de nøjagtigt det samme som de gjorde, da jeg brugte det lyse grønne rør, jeg havde brugt siden Middle School, via den lokale Save-On.

1. Brug madlavningsspray på dine negle.

Pam madlavning spray, $ 3,49, mål

For at tørre dine negle super hurtigt uden en negle tørretumbler, spray dem med PAM. Arbejder!

2. Lav din egen kropsskrubbe.

Body Scrub er absolut et produkt, du kan gøre alene, der vil fungere lige så godt. Tilsæt råsukker med olivenolie og citron, og du har en helt effektiv, sød kropsskrubbe.

3. Brug hver eneste bit af den læbestift.

Hvis din yndlings læbestift er stump, skal du ikke smide det. Scoop ud resten og tryk på pigmentet i en lille gryde, som du så kan påføre med en læbe børste.

4. Brug Cetaphil.

Cetaphil Hydrating Night Cream, $ 10.35, Target

For mange år siden læste jeg i “Allure” magasin, at Cetaphil var en hudlæge hemmelighed. Det er ekstremt billigt, utroligt effektivt og blid på alle hudtyper. Prøv det – alle cetafilprodukterne er en stjæle.

5. Lav din egen hud og hår toner.

Apple Cider eddike fungerer godt til både hud og hår. For hår virker det til at strippe hår af opbygning og tilføje skinne, perfekt til en skylning efter produktopbygning. For hud fungerer det som toner.

6. Gør en DIY dyb tilstand.

Gør en dyb konditioneringsbehandling ved at slathering dit hår med balsam og på vej til strålerne. Hvis det er for koldt for solen at arbejde, skal du tørre konditioneren i dit hår på en lav varme.

7. Triple-duty lip farve.

NYX Professional Makeup smør læbestift, $ 6,49, mål

Når jeg læste et interview med en model, der sagde, at hendes smukkeste makeup rutine involverede primært læbestift. Hun plukket en yndlingsskygge af rød og anvendte den på hendes læber og kinder. derefter tog hun en lille plet af farve blandet med vaseline og gned det i den krølle på hendes øje.

Curl øjenvipper og add mascara, og du har en billig og smukt udseende.

8. Vitamin E til sprukne læber.

Som en pre-teen jeg begyndte at tage min mors E-vitamin og popping én åben for at bruge olie på mine sprukne læber. Det virker smukt og giver dine læber en sexet glød.

9. Wear Drugstore fundament.

L’Oreal sande Kamp, $ 5,79, Target

Jeg har brugt L’Oreal sand kamp fundament, da det kom ud, og elsker det. Det er under $ 10 og faktisk dækker, men uden at cakey udseende vi alle skræk. Jeg har lys hud med fregner og det fungerer perfekt, men der er en nuance til alle hudfarver.

10. prøv Bobby pin manicure.

Til søm, dette budget trick er så sjovt – brug pæren enden af ​​en Bobby pin til at oprette prikker over en grundfarve for en perfekt manicured look!

Venligst send dette felt Emptage Budget Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *