Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Del

Jeg har fået en række blogpriser i fortiden, men jeg opdager ikke altid tiden til at blogge om dem. Mellem at komponere om min familie, dele sundheds- og wellness -tip, produktanmeldelser, interagere med forfatterne lige her på sunde mødre samt håndtere mit personlige liv ser jeg altid ud til at springe over priserne.

Jeg forstår, at den primære funktion af disse blogpriser er at linke så meget som fantastiske blogs samt dele dem med dine læsere. Der er så mange vidunderlige blogs tilgængelige, så når jeg får en pris, er det vanskeligt for mig at vælge et par blogs at videregive den til. Men misforstå mig ikke, når nogen hæder mig med en pris, jeg er smigret og værdsætter gestus. Jeg forstår ligeledes, at der er andre metoder til at linke så meget som andre blogs.

Her på sunde mødre prøver jeg at linke til så mange blogs som jeg kan. Vi har et gratis blogkatalog, såvel som jeg fungerer blogs, når en uge i vores Spotlight Blog -kolonne. Disse tjenester er gratis såvel som tilgængelige for enhver form for mor blogforfatter eller sundheds- og wellness -blogger.

Jeg vil gerne sige tak til disse tre kvinder, der har givet mig priser i fortiden så godt som jeg ikke har været i stand til at linke til dem indtil nu. Jeg er så ked af, at jeg ikke var i stand til at lade dig forstå nøjagtigt, hvor meget jeg værdsætter priserne før.

For et stykke tid tilbage gjorde Tina fra Mummy Diaries denne søjle, hvor hun ville bede sine besøgende om at tilbyde tip såvel som løsning på andre læsers spørgsmål. Jeg svarede på en om børn såvel som ernæring. I overensstemmelse med uge vælger hun det allerbedste svar såvel som for den specifikke uge, hvor min svar blev vist. Sig tak til dig Tina for at have vist mit svar såvel som at give mig den pris. Tina er fra Storbritannien, så godt jeg altid nyder at besøge hendes side. Hun komponerer om en række emner fra sin familie, til underlige såvel som usædvanlige billeder såvel som historier samt forældre såvel som graviditetstips. Hvis du ikke har besøgt hende endnu, vil du kunne lide hendes side så godt som det er en, du skal tilføje til din læser. Sig tak til dig igen for prisen, Tina.

Relateret Hvad er de trick sundheds- og wellness -fordele ved Kelp?

Andrea fra Memories som mor gav mig ligeledes en pris for et stykke tid tilbage. Jeg føler en særlig forbindelse med Andrea. Vi er begge fra Midtvesten, er omtrent den nøjagtige samme alder, brænder for at komponere så godt som vi giftede os med vores hubbies på den nøjagtige samme nøjagtige dag. Mærkelig. Hun er en ekstremt dygtig forfatter, speciel person såvel som en blogforfatterkammerat, som jeg gerne vil tilfredsstille personligt en dag. Hun komponerer hovedsageligt om sin husstand såvel som sin sødeste bit dreng, Logan. Jeg kan godt lide at besøge hendes side samt læse alle hendes opdateringer. Jeg er ked af, at jeg ikke anerkendte den pris, hun leverede mig indtil nu. Sig tak til dig Andrea. Gå til hendes side, minder som mor såvel som fortæl hende hej fra mig.

Kimberly fra ganske lyserød mamma gav mig en pris tilbage i februar. Hun er også en ekstremt dygtig blogger. Hendes side er fuld af info om hendes familie, produktanmeldelser, kuponer samt rabatter samt stilfulde fund. Jeg opdager altid noget nyt, da jeg tjekkede hendes blog ud. Kimberly, jeg er så ked af, at jeg ikke kom rundt med at sige tak til dig for prisen indtil nu. Gå til ret lyserød mamma såvel som tilføj hendes side til din læser.

Selvom jeg værdsætter priserne, kan jeg ikke lide at deltage i dem af flere grunde. De allerførste var det, jeg diskuterede tidligere. Jeg løber bare tør for tid. En anden grund er, da jeg prøver så vanskelig at give kun den allerbedste info til mine læsere. Jeg vil have, at vores besøgende skal finde væk med ny information, motivation eller bare den “wow” -følelse. Derfor fungerer jeg en række dygtige blogforfattere som forfattere lige her på sunde mødre såvel som deres websteder i min spotlight -blogkolonne.

Relateret Spring Vaskeri misfarvning Cleaner Challenge

Min bekymring for jer alle er dette: deltager du i blogpriser? Når du får en nøjagtigt, hvor lang tid tager det for dig at svare? Er det en bekymring for dig? Jeg ser frem til at læse alle dine svar.

Diskuter dette i vores forum

Link til dette indlæg:

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *