Hertuginden var iført en ny kjole til aftenens BAFTA (British Academy of film samt tv-Arts) Awards ceremoni.

Den glitrende galla var på Londons historiske Royal Albert Hall.

Kates kjole var en Jenny Packham design.

Dette er anden gang, hertugen samt Duchess har deltaget Awards.

Nedenfor er parret velkommen af ​​Akademiets administrerende direktør, Amanda Berry.

Kate samt William bliver mødt inde Royal Albert Hall.

Også deltage aftenens ceremoni, Helena Bonham Carter, vinder af BAFTA for bedste skuespillerinde i en støttende funktion i anerkendelse af hendes arbejde i Kongens store tale. Hun vil spille dronningens søster, prinsesse Margaret, i sæson 3 af The Crown. (På Twitter nogen spekulerede på, om hendes håndtaske var en finurlig nik til denne rolle.)

Andre på prisuddelingen inkluderet Salma Hayek, Jennifer Lawrence, samt Emma Roberts.

Duoen på metoden til deres pladser.

I dette billede, kan du se Kates personlige sekretær, Catherine Quinn, stående til venstre.

Prins William har været præsident for Akademiet overvejer at 2010. I forordet til aftenens program, der refereres han den fortsatte uro på markedet vedrørende seksuel chikane samt overfald:

”Som formand, jeg er glad for det lederskab BAFTA har vist; i et år, der rystede markedet som masser af modige mennesker talte op om mobning, chikane samt misbrug på trods af fare for deres ekspert karriere samt omdømme.”

I aften han præsenterede Sir Ridley Scott med Akademiets Fellowship; meget mere fra BAFTA:

Tildelt årligt Fellowship er den højeste udmærkelse skænket af BAFTA på en privat i erkendelse af et enestående samt enestående bidrag til film, spil eller tv. Fellows tidligere hædret for deres arbejde i film omfatter Charlie Chaplin, Alfred Hitchcock, Steven Spielberg, Sean Connery, Elizabeth Taylor, Stanley Kubrick, Anthony Hopkins, Laurence Olivier, Judi Dench, Vanessa Redgrave, Christopher Lee, Martin Scorsese, Alan Parker, Helen Mirren samt Sidney Poitier.

Her ser du Kate med Sir Ridley efter prisuddelingen.

For sidste års Awards, Kate var i en Alexander McQueen brik, der viste sig at være en besøgende favorit, idet allerførste sted i vores meningsmåling på dine foretrukne 2017 aften kjoler.

Ved 2011 BAFTA briterne til Watch begivenhed i Los Angeles iført Kate anden Alexander McQueen kjole.

Nu til hvad Kate havde til dette års prisuddeling.

Hun var i en off-the-skulder Jenny Packham kjole med et imperium talje samt dyb vee halsen på forsiden, med en fuld, strømmende skørt.

Den draperet halsudskæring på bagsiden har en lavvandet scoop; der er en skjult lynlåslukning med en krog & øje. Kate ligeledes bar en sort fløjl band, der er bundet i en sløjfe midt bagpå.

I dette billede kan du se præcis, hvordan den kjole flyder, jeg tror materialet er mest sandsynligt en silke chiffon; du kan ligeledes se det lille tog et par stykker har nævnt i deres bemærkninger.

Michelle for Perth mode opdaget nogle Jenny Packham stilarter med stil elementer svarende til dem, der anvendes til Kates kjole. Fra venstre til ideal vi vise Velvet Trimmet pjusket silke chiffon kjole på i isfugl blå på Net-a-Porter; en fjeder 2015 brude design; en kjole fra 2017 Pre-fall kollektion, samt et bryllup begivenhed kjole fra Jenny Packham spørgsmål Samling på Davids Bridal, Hand Beaded Cap-Sleeve Skede.

Den kjole farve udvalgt af Kate denne aften var et emne for megen diskussion forud for begivenheden. Fra et mennesker historie:

Svarende til Golden Globes i januar blev deltagere i dette års BAFTA Awards opfordres til at bære sort til støtte for den tid er op initiativ, som står over for chikane, overfald samt mishandling af kvinder.

Mere fra en dagligdags Telegraph historie af Hannah Furness:

Hertuginden af ​​Cambridge har givet bare en hilsen til den tid er op bevægelse i et dystert mørke miljøvenlige kjole med sort vinge, som hun skyr en uofficiel helt sorte kjole kode til dette års Bafta ceremoni.

I tilfælde, tog hun den mellemvej, iført en mørk miljøvenlig Jenny Packham kjole med en sort vinge at blande sig med den mørke kjole kode.

Og fra Vanity Fair:

Ved at bære mørkegrønne, samt at ekstremt synlig sort skærf, Kate lykkedes ikke at skille sig ud mod alle de andre sorte kjoler på gulvtæppet, opholdt sig i kongelig protokol, samt stadig lavet en opgørelse for enhver person på udkig efter det.

Og Den daglige Mails historie:

Hertuginden af ​​Cambridge har trodset den tid er op demonstration ved ankomsten til BAFTA-priser i en øko-venlig kjole, i stedet for den sorte slidt af de flesteden røde løber.

Filmstjerner samt instruktører gjort én farve erklæring for at vise støtte til kampen mod sexchikane mod kvinder, ikke desto mindre kun det bånd omkring den gravide hertuginde s Jenny Packham kjole var sort.

Dette er fra Solens dækning:

For 2018 BAFTA-priser, Kate bar en mørk miljøvenlig kjole – ikke snarere den sorte kjole kode båret af dem, der støtter den tid er op bevægelse. Dog bar hun en sort skærf med den kjole, som er en anerkendelse uden at foretage en politisk erklæring.

Kate måske står konsekvenser, hvis hun havde slidt sort som det kan ses som en politisk erklæring, som er imod den kongelige families regler. Hun var i en hård indstilling, som om hun helt nægtede at bære sort, kan hun være åben for kritik for ikke at bruge sin platform til at gøre kampen op mod sexchikane samt kvinders rettigheder.

Dette er fra en BBC historie:

Bethan Holt, mode nyheder samt funktioner direktør i The Telegraph, fortalte BBC News: ”The Royal husstand ekstremt sjældent bliver inkluderet i det politiske messaging, så måske er det ikke sådan en overraskelse, at hun ikke deltage i med resten af ​​kvinderne samt bære sort i aften.”

Og dette ved hjælp af Express:

Mens masser af af stjernerne i aften valgte sorte kjoler til at understøtte den tid er op bevægelse, er Hertuginden af ​​Cambridge forbudt fra at tage en politisk holdning til spørgsmål.

Royals normalt bo klart af politiske udtalelser, mens monarkiet hjemmeside lyder: ”Som statsoverhoved, dronningen har at holde nøje naturligt i forhold til politiske spørgsmål.”

Aftens kjole er temmelig ligner en mere Jenny Packham Frock hertuginden har slidt, en blæksort blå kjole set ved tre lejligheder.

Faktisk er den sidste gang oplevede vi Kate i at inky blå kjole hun var ligeledes iført stykker fra nøjagtig samme smaragd og diamant smykker sæt. Det var på 2014 indsamling til lør Andrews universitet på Met i New York.

Det er den bedste segue til beskyttelse af aftenens smykker. naturligvis sartorial støtte den tid er op bevægelse ikke er begrænset til farven på ens tøj. Noget jeg savnede helt i beskyttelsen af ​​Golden Globes samt andre priser var antallet af kvinder accessorizing med smaragder. meget mere fra W bladets dækning:

Sorte kjoler på 2018 Golden Globes røde løber var ikke den eneste symbolsk udseendet af natten masser af skuespillerinder ligeledes var iført smaragd juveler, en sten, som betyder ”håb, fornyelse samt vækst” samt markerer en symbolsk aspekt af Time s Up indsats demonstration på den røde løber, som har til formål at bekæmpe seksuelle overgreb samt ulighederne mellem kønnene på alle arbejdspladser, ikke bare Hollywood.

Og fra Today Show:

Smaragder har længe været forbundet med guddommelig feminin kraft – fødsel, fertilitet samt udvikling – såvel som ofte blev de i forbindelse med gudinder, ligesom Venus samt Umina i den gamle Peru,”Anna Sheffield, skaberen samt innovativ instruktør af hendes eponyme smykker linje, fortalte DAG Style. ”De nikker til strøm samt kreativitet tilskrives hunner overvejer at tidernes morgen, samt fremkalde ærbødighed, som kvinder skal behandles.”

Mange tak til Jennifer F. på Facebook-side for at påpege smaragd smykker oplysninger.

Et bedre kig på aftenens stykker.

Vi har set det flimrende diamant samt smaragd armbånd før, samt øreringe som godt, men slidt i en anden stil.

Et bedre kig på halskæden.

Øreringene er konvertible; du kan se på dette billede, at aftenens øreringe er den nederste del af dråberne slidte i 2014.

Mere om brikkerne fra Ella Kay af Domstolen Juvelér:

Stykkerne er indstillet med hvide diamanter, gule diamanter, samt square-cut smaragder, som er sat i en blomstret grænsen af ​​diamanter.

Kate i aften samt i 2014.

Armbåndet som set i 2014 (l) samt endnu en gang i aften (r).

Dette er et sæt menes at tilhøre Kate; det er ikke på finansiering fra HM, de fleste mener, det var et bryllup begivenhed gave. På et tidspunkt var der nogle troede disse var fra Dianas smaragd samt diamant sæt, men både Retten Juvelér samt kongelig anordning af Splendor har forklaret dette ikke er tilfældet.

Kates sko er Prada bølgede udskæring stil vi tidligere har set.

Hun bar den fløjl helt ballerinaer / Mascaró kobling allerførste bemærket ved solen væbnede styrker Awards i 2011.

Næsten alle indlæg skrevet i optakten til aftenens Awards, såvel som de fleste skrevet i aften påpegede Kates gåde: uanset hvad farve hun bar der ville være konsekvenser. Jeg er sikker på, det ikke var en nem beslutning.

Et par ord om kommentarer til aftenens indlæg: dette er den første,Samt kan det være det eneste tidspunkt, hvor vi vil offentliggøre kommentarer med politisk indhold. Jeg opfordrer ikke det til nogen form for fantasi af fantasien, men jeg forstår ikke præcis, hvordan det kan undgås, så godt jeg forstår næsten alle besøgende vil have deres egne tanker om, hvad Kate havde. Nogle vil ønske, at hun havde slidt en sort kjole. Andre vil være glade for, at hun ikke gjorde det. Nogle vil opdage den sorte sash samt smaragd smykker til at være den bedste mulighed for dilemmaet, der konfronterer Kate, når du vælger et ensemble til aftenens engagement. Vi bringer alle vores egne oplevelser, styrke, såvel som historier til dette punkt samt har vores egne tanker om emnet. Hvis du er uenig med en persons kommentar, skal du reagere høfligt, personlige angreb vil ikke blive offentliggjort.

1k + Save.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *