den komfort, vi ofrer i modeens navn

Indsendt af Aloïs Guinut på fredag ​​den 27. november 2020 · 22 kommentarer

I går havde jeg middag med en god ven, der hævdede, at hun aldrig havde bukser for hun finder dem ubehagelige. Præcis hvor mærkeligt tænkte jeg.

Så opdager jeg mig selv at skrive denne korte artikel med mine stive blå jeans skære min midsektion, da jeg sidder. For at være sandfærdig, er jeg ikke engang opmærksom på. Det er hvad det er. Tøj er ikke altid den mest komfortable. Samt, mens jeg ikke er masochist, er udseendet helt værd at nogle mindre ubehagelige for mig.

Gør mig ikke forkert, jeg siger ikke, at du burde være ubehagelig at være stilfuld. Du kan være begge. Men det er lidt udfordrende såvel som der er mange virkelig store stykker, du skal undlade at huske om.

Stive vintage jeans til at begynde med.

Jeg er enig med Alexa Chung, fremragende kejserinde af stil, når hun erklærer: “Du ved, jeg talte til nogen den anden dag om præcis, hvordan jeans ikke er rigtig komfortable; Det er en betydelig fejltagelse. Så jeg er stadig yderst interesseret i æstetik “. såvel som konkluderer: “Med tøj, kan jeg sætte op med snarere lidt ubehag”

Som en del af det “lille ubehag for at behage det æstetiske” hold, vil jeg dele min egen oplevelse af de små offer, jeg er parat til at gøre i stilen.

1 / brug faktiske sko snarere end sneakers

Den, der har prøvet sneakers ved, at der ikke er nogen sko, der kan svare til deres komfortniveau.

Problem: Når jeg sætter dem på, føler jeg mig tung såvel som stil mangler.

Det er en skam, fordi jeg elsker dem så meget på andre mennesker end min egen (det er et emne, jeg skal tale om, tøjet vi kun elsker på andre).

Så jeg holder fast ved at indsamle stramme såvel som hæle læder støvler, der er meget mere end ok at gå hele dagen, mens de ikke er i nærheden af ​​travelens komfort (seværdigheder).

Og har meget meget mere pizzaz (lært dette ord, elsker det).

2 / Brug hæle

Jeg er dronningen af ​​vandrende med Paris på hæle.

Åh, ikke virkelig høje hæle på alle måder.

Den komfortable walkable art.

Jeg tror ikke engang, at jeg ofrer enhver form for komfort! Men det pågældende udseende udseende af mine klienter, der er forberedt på en dag, der køber sammen, minder mig om, at det ikke er så sædvanligt.

Livet er simpelt med små hæle. Jeg kan tolerere lejlighedsvis lille slip på brosten (så rødmer jeg såvel som gå væk chin op forsøger at ignorere enhver form for moret udseende).

3 / Brug ekstremt høje hæle

Ikke hver dag selvfølgelig!

Men jeg burde tilstå, at de ser sååå, som er fester i butikken, kan nogle være afsluttet i min skoskab.

Som jeg ikke er monster, vil jeg ikke forlade dem ubesvarede såvel som uheldige i deres skab, så fra tid til anden tager jeg dem ud for en begivenhed.

Heldigvis er jeg temmelig dygtig til at gå glat med skyskrabere hæle.

Desværre gør mine unpadded fødder mig erfaring efter et par timer.

Men jeg modstår ønsket om at eliminere dem, da jeg ikke ville miste allure (og ligeledes siden gulvet er klæbrig med spildt alkohol, lad os være ærlige).

På taxa tilbage, fortsætter jeg med at lover, at ingen sådanne sko nogensinde vil gå ind i min garderobe igen … Men min Aquazurra søgning på Vestiaire kollektive er stadig registreret …

4 / brug 100% bomuld høje talje jeans

For stilen såvel som den store røv, er jeg parat til at afstå til store frokoster, der ikke knuser min mave.

Jeg kan være lidt skør i sidste ende, når jeg tror på det.

5 / Wear Waist Belt

Samme resultater som det forrige emne.

6 / brug minis

Og blive irriteret, når du vil picnic (et ægte problem i Paris).

7 / Wear Tights

Og skal være træg såvel som delikat, når du går ud af de beskidte parisiske caféer toilettet, når alt du vil gøre, køres udenfor.

Men ansvarsfraskrivelse: Der findes komfortable strømpebukser.

8 / bære ting, der kløe mildt

Jeg forsøger ikke at gøre sådanne casting fejl mere. Men i fortiden har jeg købt en smuk kjole, der kløer lidt. såvel som det er så dejligt, er jeg parat til at kløe lidt for at have nydelsen at bære det.

9 / Brug stramme blazere

Jeg kan ikke spille tennis i dem såvel som det er meget mere end ok (jeg spiller ikke tennis), men jeg føler, at de forhindrer mine bevægelser nogle gange. For eksempel når jeg går med tøj i en butik. Men jeg kan tilbyde med det

10 / Brug ægte gammeldags bh med blonden såvel som alle

Jeg må ikke bære nogen bh en måde, fuld hardcore ægte bras dagen efter. Da jeg opdager dem så smukke. Voilà. Det er den eneste grund.

11 / Brug noget tunge øreringe

Ikke tilstrækkelig til at torturere mig, bare tilstrækkelig for mig at vil eliminere dem, så snart jeg kommer hjem.

Jeg har endda et par, jeg er mildt allergisk over for, men igen er jeg parat til at håndtere kløen i mode (måske jeg er skør).

Åh såvel som i går så jeg en episode af kronen, hvor Margaret Thatcher også fjerner hendes klip-on øreringesom opdaget at være så repræsentativt for denne artikels emne.

12 / bære mascara

Og ikke være i stand til at gnide mine udmattede øjne, når det er alt, hvad jeg ønsker virkelig.

Nå, jeg ønsker ligeledes for lange vipper såvel som doe øjne, så jeg laver mine valg.

Og i nogle tilfælde ender med Panda ser.

13 / har langt hår.

Jeg havde kort hår. De er meget nemmere, ingen krav om at fodre såvel som deanking dem. Så krævende pfff.

14 / voks.

Jeg barberer hovedsagelig tbh såvel som endda glæde i denne udjævning under brusebad proces.

Men voksning! Ha! Smerten!

Men jeg gør det i navnet på æstetik (hvorvidt årtiers kritik mod kvinders hår har formet min æstetik er endnu et problem, vi måske snakker om senere).

15 / har lange negle

Som en ung var jeg fascineret af min bedstemorens lange mandelformede skinnende røde negle.

Jeg ønskede nogle for mig selv. Fordi jeg arvede hendes stærke neglegener, var jeg i stand til at dyrke spædbarnsklør af den højeste alder på 13 år, som jeg fortsatte med at male Pearly Blue (Aaaah, 2000’erne).

Siden da forkæler jeg regelmæssigt i en lang sømvækst, selv om dette er irriterende på mange niveauer, såsom wienerbrød, der ender med at have små madlager på forslag af mine fingre eller fare for at ridse de forbandede strømpebukser.

Konklusion:

Ved udgangen af ​​opgørelsen er jeg lidt forvirret.

Gør jeg disse ting for mig selv? Utvivlsomt ja, ingen tvinger mig, såvel som jeg er behagelig at gå ud makeup helt gratis eller bh mindre.

Jeg er sikker på at gøre dem, da æstetikeren glæder mig såvel som ingen andre.

Men hvem formede denne kvindelige æstetik, der begrænsede kroppen? Absolut ikke mig, jeg er bange. Det er æstetik af et mænds dominerede samfund. Mænd gør ikke halvdelen af ​​de offer, jeg nævner. selv stilen besat dem.

Men føler jeg, at disse begrænsninger tager noget væk fra mig? Nej. Jeg er parat til at dedikere tiden såvel som indsats for nydelsen, jeg har i at opbygge en stil, jeg glæder mig over at bo i.

Tror jeg, at alle kvinder skal ofre komfort i stilens navn? Slet ikke. Denne liste er min egen. Når jeg arbejder med en klient jeg matche hendes standarder for komfort … som typisk er højere end mine samt producere fremragende outfits, hvor hun føler hun kan gå med livet at være både stilfuld samt komfortable.

Og dig? Den smule ubehag accepterer I i navnet på stil?

Aloïs.

Kategori: Blog · Tags:

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *